Bethlen Téri Kabaré

 

Bethlen Téri Kabaré: humoristák kabaréja


Újra kabaré-előadást láthatnak a nézők a múlt század harmincas éveinek legendás kabarészínházában, a Bethlen Téri Színházban.

Bethlen Téri KabaréA Stand Up Brigád humoristái, Beleznay Endrével az élen, a Kellér Dezső-féle kabaréestek hagyományait követve elevenítik fel újra a pesti Csikágó legendás kabaréjának hangulatát.

A Bethlen Téri Kabaréban a stand up comedy humoristák és színészek tisztelegnek a 30-as évek pesti kabaréja előtt, majd eljutnak napjaink siker műfajához, a stand up comedy-hez!

A műsorban a Rádiókabaréban sikerrel bemutatott jeleneteken, szkeccseken nevethet önfeledten a közönség: belepillanthatunk például bankautomata kirablásának nehézségeibe, a Spanyol Inkvizíciós hitelintézet életébe, vagy kacaghatunk egy elhanyagolt feleség peteérésén.

Konferanszié és humormentor a Stand Up Brigád „Szőke Szakálla”: Beleznay Endre.


Bethlen Téri Kabaré

stand-up és sketch comedy est két részben

Közreműködnek: Beleznay Endre (konferanszié), Tényi Anett, Szép Bence, Ürmös Zsolt és Zambriczky Ádám

A jeleneteket írták: Kellér Dezső, Ürmös Zsolt és Szép Bence

A műsort összeállította: Ürmös Zsolt

 

Humoristák kabaréja

Bemutató időpontja: 2013. március 20., szerda, 19.30

Bethlen Téri Színház, Budapest, Bethlen tér 3. (www.bethlenszinhaz.hu)

 

Bethlen Téri Kabaré előadások 2014-ben

 

február 7, péntek 19.30 - Bethlen Téri Kabaré Extra!

március 7, péntek 19.30 - a "MINDENÜTT NŐ" programsorozat keretében a Bethlen Téri Kabaréban a célkeresztben a nők!

Extra stand up fellépő: Szente-Veres Adrienn!

április 10, csütörtök 19.30

május 16, péntek 19.30

 

Bethlen Téri Kabaré extra

A Bethlen Téri Kabaré a Bethlen Téri Színház és a Stand Up Brigád közös produkciója

A Bethlen Téri Kabaréra szakmai jegyek korlátozott számban megrendelhetőek ide klikkelve!

 

Beleznay Endre, a konferanszié

 

„Az én életem ugyanolyan botrányos, mint amíg a takaród ér. Egy felkészült, kitűnő szülészorvos, erősen képzett szülésznők és saját enyhe tiltakozásom dacára megszülettem. A légzésem beindítására kitört heves ütközetnek fittyet hányva életben maradtam, sőt, a szakszerű gondozás szöges ellentéteként elhagytam a szülészeti klinikát, gyermekbetegségek hosszú, reményteljes csíráival elmém sötét bugyraiban. De nem csak a gyermekkor. Hiszen lázadva a modern út minden egyértelmű vívmányával szemközt, nőkkel kezdtem szexuális életet élni. Vállaltam az ezzel járó meg nem értettséget, a botránkozó tekinteteket, az aljas, rosszindulatú pletykákat és a Föld túlnépesedésének iszonyú veszélyét. Melynek irányában megnősültem, majd tetézve mindezt 1 teljesen ép, egészséges, okos, tehetséges leánygyermek apjaként, ki tudja mi mindent ennek a megnyugvóan őrült és dekadens világ zajának küszöbe megett. Majd kiköpött, és tovább. Ha csak az elfogyasztott kolbászokra gondolok. Vagy, hogy számos szakember tanácsának ellenére nem szedek drogokat és nem csalom a feleségem. De ez maradjon köztünk. Hátha kitudódna, és a megtorlás robajló fellegei.

Beleznay Endre

De mindennek legalján művész vagyok. Színházi szerepek sokasága, apró-seprű tévéjátékok, füstös kocsmák, árnyas falunapok kemény iskoláján végigkínlódva egy igazi, egy meg nem értett, egy ősi, egy szenvedő, egy univerzális, egy mindent tudóan depressziós, életunt, nagy művész – szerettem volna lenni, de jött az álinterjú, és a gigasztárok kietlen, magányos, feneketlen csúcsára taszított. Aztán Konkrét Csávó, Dr. Szikláné dr. Szilaly Aranka, Emberek a Holdon, Szőke Kóla, Szeszélyes és még sorolhatnám. De nem.

Persze a nagy művészet mindmáig kerülget, de majd ellensúlyozom. Megígérem.”


Stand Up Brigád - stand up comedy előadók

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. okt. 16.

Orosz György megrendelése

Orosz Gyuri az egyik legelfoglaltabb, legtöbbet fellépő stand up comedy humorista Magyarországon: a Comedy Central, a Showder Klub, a Rádiókabaré előadója. 

Reflektorfény