Bűvész, bűvészműsor óvodába, iskolába


Gyerekműsor

Bűvészműsorok, gyerekműsorok óvodába, iskolába


Szép Bence humorista és bűvész vagyok, (talán látott a TV2-n, a Frizbiben, az MTV-n, vagy szilveszteri műsorokban, esetleg hallotta műsoromat a Rádiókabaréban.)

Interaktív bűvészműsorom készítése közben nem követtem el azt az alapvető hibát, hogy nem figyeltem a gyerekek életkori sajátosságaira.

Más műsort készítek óvodásoknak és más bűvésztrükkökkel, zenés-táncos elemekkel szórakoztatom az iskolásokat,

így rontva el a gyerekek rossz kedvét!

Videó a bűvészműsorról

További gyerekműsor videók

 

Az interaktív, varázslatos műsorral "házhoz" megyek,

így a gyerekek a megszokott környezetükben élvezhetik a bűvészműsort!

 

Bűvészműsor, gyerekműsor referenciáim

- Las Vegasban, Chicago-ban és  Blackpoolban folytatott tanulmányaim alapján készítettem el műsoromat

- többször felléptem többek közt Minimax-rendezvényeken, a Millenáris Parkban, a Művészetek Palotájában, a televízióban, a Kölyökhajón, a Gyerekszigeten, a Győrkőcfesztiválon, road show-kon (McDonalds, Sláger Rádió), vagy a Ronald McDonald Házakban.

Ez nem egy hagyományos bűvészműsor, nem is egy átlagos gyermekműsor, hanem az egész nézőteret megmozgató interaktív szórakoztató show-műsor! Referencialista ezen a lapon, az oldal alján!

 

Válogatás a nyári gyerekműsorok videói közül

 

 

Keressen fel most (+36 20 20 99 7 99) és kérjen árajánlatot óvodájának, iskolájának!

 

Óvodai-iskolai gyerekműsor után...

Gyerekműsor iskolábanNagy örömömre szolgál, amikor az óvodai-iskolai gyerekműsor után ilyen véleménnyel vannak rólam a pedagógusok.

"A műsoroddal nagy örömet, és vidámságot okoztál az iskolai farsangi bulin. Sikerült új színt vinned a gyerekműsorok palettájára. A varázslatok mellett, folyamatos nevetésben voltunk, a rengeteg poénnal tarkított előadás alatt.

Jól értesz a gyerekek nyelvén. Ezt csak azoknak az embereknek sikerül, akik örök gyerekek tudnak maradni a lelkük mélyén… Maradj mindig ilyen, és további sok sikert kívánok neked a munkádhoz.

Köszönjük az emlékezetes délutánt!"

Szalai Kriszti
Budapest XII. ker.

Humoristaként rengete

gszer felléptem már a Rádiókabaréban, a TV2, az MTV stb. műsoraiban, és mivel a bűvészműsorban is ontom a poénokat, garantálom, hogy a gyerekek imádni fogják a humoromat!

 

THE MAGIC SHOW IS AVAILABLE IN ENGLISH.

Kérem, mentse el a www.pathalia.hu oldalt kedvencei közé, vagy jegyezze fel adataimat, hogy bármikor a rendelkezésére állhassak!

 

Bűvészműsor óvodásoknak, iskolásoknak

Szép Bence

Humorista és Bűvész, Kedélyállapot Karbantartó,

a Világ legügyetlenebb (és legviccesebb) bűvésze

+36 20 20 99 7 99

bence.szep(kukac)gmail.com

A hívás díját rendezvényeinek közönsége 100%-ban leröhögheti!


Bűvészműsorokstand up fellépők és humoristák linkjei

BűvészműsorGyerekműsorStand UpStand Up ComedyStand Up Fellépők Esküvőre meglepetésSzületésnapra ajándékHumorista videókHumorista rendezvényre BűvészBűvészműsorok Esküvőre ajándékVideók I FellépőkMondom a magamétMűsorvezető Műsorvezető rendezvényreEsküvőre különleges ajándék Születésnapra különleges ajándék Bűvész óvodábaBűvész iskolábaDumaszínház Házassági évfordulóra ajándékDumaszínházi fellépők Házassági évfordulóra meglepetésDumaszínházi humoristákFrizbiDumaszínházi műsorokKabaréHumoristák rendezvényreHumorista blog I Rendezvényre dumaszínház Kabaré Kommandó StandupSzületésnapra ajándékIskolai műsorHumorista árakStand Up HumoristaBűvészműsor óvodábaBűvészműsor iskolábaGyerekműsor megrendelésGyerekműsorokGyerekműsorok megrendelésStand Up fellépőkGyerekműsorok megrendelése előttGyerekműsor BlogGyerekműsorGyerekműsorokBűvészműsorBűvészműsor BlogStand Up FellépésekGyerekműsorok rendelésStand Up Comedy humoristákLakodalom meglepetésMűsor lakodalomBűvészshowBűvész ShowBűvész rendezvényre

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény