Dumaszínház könyv

Dumaszínház humoristák

A Dumaszínházi humoristák mindig izgalmas életére rengeteg rajongó kíváncsi, ezért is készültek már eddig is nagy sikerű riportkönyvek, amelyek a könyvesboltok eladási listáin rendre jól teljesítettek.

Kormos Anett Dumaszínház könyv

A kiváló tollú Kormos Anett vagy Dombóvári István mellett sok stand up comedy humorista is írt már könyvet (Kiss Ádám, KAP, Felméri Péter, Tóth Edu, Bálint Ferenc stb.).

Könyv a Dumaszínházról

Mikrofonbálványok - Dumaszínház könyv

Könnyedén megtöltenek hatalmas sportcsarnokokat, és láthatjuk őket a televízióban is nap mint nap. De kik ők valójában? Honnan jöttek, miképpen kerültek a mulattatás színpadaira, mit gondolnak a világról, az őket körülvevő rajongásról, szeretetről, és persze arról, hogy valójában mi a humor?

Hamarosan megjelenik a "Mikrofonbálványok" című interjúkötet, amelyben 36 stand up comedy előadóval folytatott beszélgetések olvashatók. A Mikrofonbálványok szerzője Trencsényi Zoltán újságíró, aki több évig dolgozott a Dumaszínház kommunikációs csapatában, nem mellékesen ő a Dumaszínház névadója. Az előzetes beharangozó szerint "a pergő és könnyed párbeszédek segítségével alaposabban megismerhetjük a humoristákat; garantáljuk, hogy ennek során az olvasónak számos meglepetésben lesz része. És igen: a könyv végére kiderül az is, hogy mi a humor, de a válasz egyelőre maradjon titok, tőlünk aztán végképp ne várja senki, hogy előre lelőjük a poént…"

A Dumaszínház 2003-ban kezdte meg működését a VII. kerület Madách Imre úti Godot kávézóban. Elsőként olyanok léptek közönség elé, akik az időszak érdekes és vicces szövegelői voltak: mások mellett Szőke András, Galla Miklós, Dolák-Saly Róbert, Hajós András, Badár Sándor. 

A Dumaszínház 2012-ben a Corvin sétányra költözött, ahol azóta egy 240 főt befogadó színház várja a stand up comedy rajongóit. Ráadásul a Dumaszínház mellett lévő Kompót Bisztróban működik a Kompót Klub is, ahol 80 fő előtt lépnek színpadra a humoristák. 

Dombóvári István Dumaszínház könyv

Vidéken is gyorsan elterjedtek a Dumaszínházak, először Szombathelyen, majd Győrben és Debrecenben lett állandó helyszínük, ma már szerte az országban 100 fölött van az előadóhelyek száma.

Meglepő, de igaz: a Dumaszínház Magyarország leglátogatottabb színháza! Döbbenetes érdeklődés mutatkozik előadásai iránt, melyekre alig lehet jegyet kapni, csak az elmúlt évben közel 400 ezren nézték meg a műsorait!

Ajánlatkérés dumaszínházi és független humoristák műsorára:

Illés Dóra

fellépő-koordinátor

+36 30 720 79 22
[email protected]

HUMORISTA RENDELÉS

Stand Up Comedy humoristák

Humoristák, stand up comedy fellépők:

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Gulyás Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

Bűvészek:

Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Kelle Botond, Kiss Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.

Kérj ajánlatot a lenti formula segítségével humorista fellépőkre, bűvészekre!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény