Humorista biztonsági mentés

Szép Bence Stand Up Comedy Humorista

a Rádiókabaréból, a Frizbi Hajdú Péterrel showműsorból, a TV2 és az MTV műsoraiból, szilveszteri kabaréiból, a Nóta Tv Gegmenők című műsoraiból ismert stand up comedy fellépő

Humoristák, standup comedy fellépők megrendelése ingyen árajánlattal!

Stand Up Comedy Humorista a Frizbiben (tv2)

További videókért klikk ide: Stand up videók

Bővebb információ és műsorrendelés: +36 20 20 99 7 99

(A hívás díja 100%-ban leröhöghető a műsor alatt!)

Ha nem hívsz, nem röhögsz!


Rádiókabaré 2013

 

Stand Up Comedy Humorista önéletrajz


A stand up comedy humorista, Szép Bence produkcióival több alkalommal szerepelt televíziós csatornák (pl. TV2, MTV, Nóta Tv) szilveszteri műsoraiban, talk show-kban, a Frizbiben, a Rádiókabaréban, tagja a Stand Up Brigádnak. Stand up humorista barátaival rendszeresen fellép a budapesti Cotton Clubban, a Bethlen Téri Színházban, az RS9 Színházban.

humorista

Szép Bence stand up comedy humorista műsorát ezen kívül láthattad diáknapokon, esküvőkön, leánybúcsúkon, céges rendezvényeken, falunapokon, szüreti fesztiválokon, a Bethlen Téri Kabaré-ban, a Művészetek Völgyében...

 

Humorista születik

Szép Bence humorista 1977-ben látta meg a napvilágot a tengerpartjáról és vízeséseiről híres, napfényes Oahu-szigettől mintegy 14125 km-re a szeles és borongós Szombathelyen, szülei egyetlen gyermekeként - a nővérét és a húgát leszámítva. Mivel jó eszű gyerek volt, írásbeli felvételi nélkül vették fel az óvodába, amit nappali tagozaton végzett el.

A tinédzser stand up comedy humorista

Különleges képességeinek köszönhetően 15 éves korában már helyettesítő újságkihordó volt Vasváron, aztán az előfizetőknek elege lett abból, hogy az újságot a postaláda helyett a hangosan ugató kutyák szájába gyömöszölte, így Győrváron folytatta postai karrierjét. Itt egy óvatlan pillanatban szétszedte a postahivatal keletbélyegzőjét, ezért aznap délután szünetelt a küldemények felvétele és a postajárat indítása is komoly veszélybe került.

Egy humorista fiatalsága

Bence fiatal korában nemcsak Szép, hanem szomjas is volt: a főiskolai Gólyatáborban benevezett egy „igyunk annyi sört, mint a testsúlyunk” versenyre, ezért a felsőoktatásban eltöltött éveire csak homályosan emlékszik. Katona nem volt, mert a sorozóirodába másnaposan nem engedték be.

Humorista a színpadon

15 évesen szerepet ajánlottak neki egy amatőr színtársulatban, ahol már a premieren halálra nevettette a közönséget. Kár, hogy egy tragédia volt műsoron… Szép Bence színház iránti töretlen szenvedélye okán számtalanszor fordult már meg hazánk és a környező országok rangos és neves színházainak büféjében, ahol mindig nagy sikert aratott a pincérek között.

A humorista és a filmipar

Szerencsét próbált a filmiparban is, egy bibliai témájú amerikai film londoni castingján Sámson szerepéről hajszál híján maradt csak le. Azt mondta a producer, Bencének gyönyörű szép a haja, csak az kár, hogy nem hordja. (Bence Skinhead & shoulders-szel mos hajat.) Nem zavar a kopaszság – nyilatkozta egyszer Bence - mert tudom, hogy szép arcnak kell a hely.

Amit muszáj tudnod a humoristáról

Imádja az állatokat, a kedvence a roston sült csirke.

Kedvenc üdítője a sör, de az alkoholt sem veti meg.

Magánéletét óvja a bulvársajtótól, többször cáfolta, hogy gyengéd szálak fűzték volna Jennifer Anistonhoz, vagy Kate Beckinsale-hez.

Hobbija a fedett pályás véraláfutás, de a tengerparton is szeret monokinizni.

 

Rádiókabaré 2011 november

 

Szép Bence stand up comedy humorista humoros gyermekműsorokat is készít.

Humoristák az RS9 Színházban

Humorista esküvőre, lakodalomra - egyedi ajándék!

Humoristák

Humorista a tv2-n

Humorista a Magyar Televízió műsorában

Szép Bence humorista show-ja a tv2 szilveszteri műsorában

Humorista sorozat a Művészetek Völgyében

Ajánlat rendezvényszervezőknek


Stand Up Comdy Humorista linkajánlás - klikkelj!

 

Bűvészműsorok, stand up fellépők és humoristák linkjei

Bűvészműsor I Gyerekműsor I Stand Up Fellépők I Gyerekműsor videók I Esküvőre meglepetés I Születésnapra ajándék I Humorista videók I Humorista rendezvényre I Bűvész I Bűvészműsorok I Esküvőre ajándék I Videók I Fellépők I Mondom a magamét I Műsorvezető I Műsorvezető rendezvényre I Esküvőre különleges ajándék I Születésnapra különleges ajándék I Bűvész óvodába I Bűvész iskolába I Dumaszínház I Házassági évfordulóra ajándék I Standup fellépők I Házassági évfordulóra meglepetés I Humoristák I Frizbi I Dumaszínpad műsorok I Kabaré I Humoristák rendezvényre I Humorista blog I Rendezvényre humoristák I Kabaré Kommandó I Standup I Születésnapra ajándék I Iskolai műsor I Humorista árak I Stand Up Humorista I Bűvészműsor óvodába I Bűvészműsor iskolába I Gyerekműsor megrendelés I Gyerekműsorok I Gyerekműsorok megrendelés I Stand Up fellépők I Gyerekműsorok megrendelése előtt I Gyerekműsor Blog I Gyerekműsor I Gyerekműsorok I Bűvészműsor I Bűvészműsor Blog I Stand Up Fellépések I Gyerekműsorok rendelés I Stand Up Comedy humoristák I Lakodalom meglepetés I Műsor lakodalom I Bűvészshow I Bűvész Show I Bűvész rendezvényre

I w3 I Adobe I Google I Microsoft I Apple

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény