Aradi-Varga kabaré, Aradi-Varga Show

Aradi-Varga Show megrendelés

Karinthy-gyűrűs humoristák műsora

Aradi Tibor-Varga Ferenc József: 

MŰSZAKI HIBA

Aradi-Varga Show élőben!

 
A népszerű humorista-páros, Aradi Tibor és Varga Ferenc József 25 éve lépett először színpadra. Ennek a jubileumnak a megünneplésére állították össze a „Műszaki hiba” című kétrészes humorestjüket, amely megrendelhető művelődési házak, nyugdíjas klubok, egyesületek és cégek számára is! 

Aradi Tibor és Varga Ferenc József humorestje úgy mutatja be a mindennapok „műszaki hibáit”, hogy közben nem politizál, de törekszik a tartalomra és a mondanivalóra is, hiszen a két humorista felvállaltan szeret az embereket érintő hétköznapi problémákról beszélni a tőlük megszokott stílusban. 

Aradi-Varga Show megrendelése


Jelenetek, stand up comedy elemek és zenés paródiák elegye teszi változatossá a műsorukat, amely minden korosztály számára szól és garantáltan megnevettet mindenkit, legyen az tinédzser vagy nyugdíjas.


 

Aradi-Varga Show

A Műszaki hiba mellett más Aradi-Varga műsorok/Aradi Varga Show-k is megrendelhetőek! 


Aradi Tibor és Varga Ferenc József az elmúlt 25 évben minden olyan tévés és rádiós produkcióban feltűnt, ahol a humor kapja a főszerepet. Több, mint egy évtizedig voltak tagjai a Mikroszkóp Színpadnak, rendszeresen láthatóak a Dumakabaré című műsorban, a Showder Klubban és a Comedy Centralon. A Rádiókabaréban is több mint 10 éve hallhatjuk őket minden adásban. Munkájuk elismeréseként mindketten megkapták a magyar humoristák két legrangosabb díját, a Bonbon-díjat és a Karinthy-gyűrűt.


Aradi-Varga Show megrendelése  

Az Aradi-Varga Show megrendelése esetén keresd Illés Dóra fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22

[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2021. ápr. 19.

Mogács Dániel elérhetősége

Mogács Dániel elérhetősége kapcsán többen kerestek már bennünket, ezért leírtuk a stand up comedy humorista előadót érintő legfontosabb tudnivalókat - és még az életrajzát is elolvashatod! 

Reflektorfény