Műszaki hiba

 

Showder Klub fellépők és Karinthy-gyűrűs humoristák Vasváron

 

Műszaki hiba - Aradi Tibor és Varga Ferenc József

 

Aradi-Varga önálló est Vasváron

 

 

A népszerű humorista-páros, Aradi Tibor és Varga Ferenc József 25 éve lépett először színpadra. Ennek a jubileumnak a megünneplésére állították össze a „Műszaki hiba” című kétrészes humorestjüket, amelyet március 10-én 19.00-kor Vasváron is bemutatnak a Nagy Gáspár Kulturális Központban.
Humorestjük úgy mutatja be a mindennapok „műszaki hibáit”, hogy közben nem politizál, de törekszik a tartalomra és a mondanivalóra is, hiszen a két humorista felvállaltan szeret az embereket érintő hétköznapi problémákról beszélni a tőlük megszokott stílusban. Jelenetek, stand up comedy elemek és zenés paródiák elegye teszi változatossá a műsorukat, amely minden korosztály számára szól és garantáltan megnevettet mindenkit, legyen az tinédzser vagy nyugdíjas.

 


Aradi Tibor és Varga Ferenc József az elmúlt 25 évben minden olyan tévés és rádiós produkcióban feltűnt, ahol a humor kapja a főszerepet. Több, mint egy évtizedig voltak tagjai a Mikroszkóp Színpadnak, rendszeresen láthatóak a Dumakabaré című műsorban, a Showder Klubban és a Comedy Centralon. A Rádiókabaréban is több mint 10 éve hallhatjuk őket minden adásban. Munkájuk elismeréseként mindketten megkapták a magyar humoristák két legrangosabb díját, a Bonbon-díjat és a Karinthy-gyűrűt.

 


A két humorista 25 éves színpadi „születésnapja” nem marad ajándék nélkül, de ezt a meglepetéscsomagot egy szerencsés néző kapja az előadás végén!
A ComMedias Egyesület által szervezett humorestre Kovács Ildikónál lehet elővételben jegyet venni a 30 429 08 68-as telefonszámon, vagy az előadás napján a Nagy Gáspár Kulturális Központban 18.30-tól.


Jegyárak elővételben: 2000 Ft

Az előadás napján a jegyár: 2500 Ft

 

A március 10-i stand up est és a ComMedias Egyesület kiemelt támogatója Vasvár Város Önkormányzata, a Nagy Gáspár Kulturális Központ és a PNH Kft., de a szervezők nagyon köszönik a segítséget a Castrum Ferreum Kft-nek, a Stand Up Brigádnak, a Csörnöc Gyöngye Étteremnek.

 

Aktuál Kabaré

avagy

Instant Comedy

A Stand Up Brigád, a Bethlen Téri Színház, az Animus Egyesület és a ComMedias Egyesület új közéleti kabaréja, bemutató: 2017. február 16., Bethlen Téri Színház

 

 

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. márc. 30.

Bach Szilvia elérhetősége

Bach Szilvia elérhetősége nemcsak a reklámfilmekre vonatkozik: stand up comedy műsora céges rendezvényekre, művelődési házakba is megrendelhető

Reflektorfény

A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze

Stand Up Comedy interaktív bűvészműsor

"A Világ Legügyetlenebb Bűvésze" című stand up comedy bűvészműsor nem egy hagyományos gyerekműsor: itt semmilyen trükk nem sikerül a bűvésznek, még a varázsigék sem működnek... Aztán a színpadra lépő gyerekeknek varázslatos módon minden jobban megy, mint a bűvésznek... 

Hatalmas poénok, látványos trükkök egy humorista-bűvész előadásában! Gyerekműsor, amit a felnőttek is imádnak: A Világ Legügyetlenebb, de Legszórakoztatóbb Bűvésze!