Pannon Amigos

Pannon Amigos

a Showder Klub-os, a Comedy Central-os és a Rádiókabaré-s humoristák egyesült erővel támadják a rekeszizmokat: 

Pannon Amigos

A Pannon Amigos humor formáció 2023 tavaszán alakut, akkor kezdett el három stand up comedy humorista, Trabarna, Ricsifiú és Bence, vagyis Lorán Barnabás, Kertész Richárd és Szép Bence vicces videókat forgatni. A videók hamar hatalmas nézettséget produkáltak a humoristák Facebook-oldalain, így a humoristák elhatározták, nemcsak videókat, hanem egy közös humorestet is készítenek majd, amelynek a tervezett bemutatója 2024. őszén lesz.

Nézz meg néhány Pannon Amigos videót, de előtte ismerd meg a 

Pannon Amigos tagjait!  

Lorán Barnabás - Trabarna

Lorán Barnabás Pannon Amigos

Lorán Barnabás a Showder Klub előtt is ismert volt, hiszen a néhai Sláger Rádió "Bumeráng" c. rádióműsorban megnyerte a Trabant autóhang-utánzó versenyt - azóta szinte mindenki a "második keresztnevén" hívja Lorán Barnabást, vagyis Trabarnát.
Lorán Barnabás mielőtt főállású humorista lett volna, logisztikusként dolgozott nyolc évig, de két évre a távközlés területén is kipróbálta magát. Humorista fellépőként az elsők közt csatlakozott a Dumaszínház társulatához, ahol a legismertebb stand up comedy humoristák közé dolgozta fel magát. 2006-ban a Magyar Rádió 5. Humorfesztiváljának egyik nyertese volt.

Lorán Barnabásról bővebben ide klikkelve tudsz olvasni: Trabarna

Kertész Ricsi

Kertész Richárd Ricsifiú Pannon Amigos

Kertész Richárd színész-humorista alázattal, de vaskos humorral bújt bele a csavaros észjárású szabolcsi parasztfiú, az ibrányi Ricsifiú szerepébe. A vidéki emberek gondolkodását ízlésesen és viccesen tárja a nézők elé: a temetések nehézségeit, a cefrefőzés rejtelmeit, az alufóliába tekert rántott húst, a feleséggel való állandó hadakozást, a temetkezési vállalkozóval történő kacagtató kalandokat. 

Kertész Richárd, vagyis Ricsifiú megformálója már gyerekkora óta készült a színészi pályára. A Színművészeti Főiskola felvételi bizottságát is megnevettette, de mégsem vették fel, így előbb Békéscsabán majd Kecskeméten lett színész - egészen addig, amíg a humorista karrier be nem indult.

Kertész Richárdról bővebben ide klikkelve tudsz olvasni: Kertész Ricsi

Szép Bence alias A Világ Legügyetlenebb Bűvésze

Szép Bence Pannon Amigos

Szép Bence bűvészként is ismert, a "pályát" elég későn kezdte: 28 évesen... A vicces bűvészműsorok, vagyis a comedy magic felé orientálódott, majd összeállította a máig legsikeresebb műsorát (A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze), amellyel bejárta az egész Kárpát-medencét, továbbá számtalan európai, óceánokon túli műsort is csinált (Varsó, Los Angeles, Boston, London, Róma, Lisszabon, Új-Zélandon Auckland és Wellington stb.) 2006-ban Las Vegasban, 2008-ban Chicagóban tanult bűvészetet és színpadi show-készítést többek közt a Disney szakembereitől. Forgatott kandi kamerákat, rádióállomások részére készített telefonos beugratásokat és rádiós műsorvezetőként is dolgozott évekig. Humoristaként az első televíziós fellépése a Magyar Televízió "Mondom a magamét" című műsorban (2009) volt, itt lépett kamera elé először Kormos Anett is, akivel Bence még a szombathelyi főiskoláról ismerik egymást. Bence rendszeres fellépője és írója a Rádiókabarénak, de szerepelt az ATV Dumakabaré című műsorában, de időnként felbukkan a tv2-n, az RTL Klubon és a Magyar Televízióban is.

Pannon Amigos vicces videók

Nézz bele a Pannon Amigos humoros videóiba! 

Facebookon ez az egyik legnépszerűbb videójuk:

Cipzár-baleset? A Pannon Amigos segít! 

Húsvéti vicces videó a Pannon Amigos humoristáival

Biliárd a kocsmában

Nyelvtanulás tablettával 

A legelső Pannon Amigos videó Trabarnával és Ricsivel - itt Bence "csak" a kamerát kezelte:

Rendeld meg a Pannon Amigos önálló színházi estjét, amely 2023 őszétől elérhető! 

Cégeknek humoros videó készítését is vállalja a Pannon Amigos csapata, kérj ajánlatot!  

Bődi Ari fellépő-koordinátor:

+36 70 258 02 54

vagy 

Szép Bence: 

+36 20 20 99 7 99

[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény