Párkányi Kolos bűvész megrendelése

Párkányi Kolos bűvész megrendelése

Párkányi Kolos bűvész 

Bűvészműsor rendelés kapcsán az egyik legmenőbb ajánlatunk Párkányi Kolos: világhírű Penn&Teller Las Vegas-i showjában első magyarként került világszerte a bűvészek élvonalába 2022-ben, amikor egy szenzációs bűvésztrükkel átverte a világ legnézettebb bűvészműsorának, a Fool Us-nak a házigazdáit. Menő, mi? 

Kolos a széria háziasszonya, az Amerikai pite-sorozatból, illetve az Így jártam anyátokkal! című szériából is ismert színésznő-műsorvezető, Alyson Hannigan által dedikált kártyával, no meg az egész paklival, sőt, annak dobozával mutatott be hihetetlen és szemkápráztató bűvésztrükköket.

Párkányi Kolos Fool Us

A nézők és Alyson elkápráztatásán túl a világhírű Penn & Teller bűvészpárost is lenyűgözte Párkányi Kolos produkciója, olyannyira, hogy a bűvész duó tagjai nem tudták megfejteni a trükkjét, így ő lett az adás nyertese. A trófeán túl Kolos lehetőséget kapott, hogy felléphessen Penn & Teller Las Vegas-i showjában a Rio Hotel & Casinóban.

Nézd meg Párkányi Kolos szenzációk kártyatrükkjeit a Fool Us-ban itt:

Mint olyan sok gyereknek, Párkányi Kolosnak is volt bűvészdoboza. Valószínüleg neki is ennyi lett volna pályafutása, ha nem kap a bátyjától karácsonyra egy jópofa trükköt a közeli bűvészboltból. Szerencsére kapott. Ezután lelkesedése nem hagyott alább, sőt egyre nagyobb elszántsággal gyakorolta a nehezebbnél nehezebb fogásokat. 

14 éves korában magántanárhoz járt, ahol elsajátította a bűvészkedés fortélyait, de ami még annál is fontosabb, megtanulta, hogyan kell szórakoztatni a közönséget. 

Már 16 éves korától kezdve több nemzetközi bűvészkongresszuson és versenyen vett részt és ért el eredményeket, többek között Olaszországban, Angliában, Franciaországban, Szlovéniában és Svédországban. 

19 évesen meghívták az Amerikai Egyesült Államokba, ahol az egyik legnívósabb bűvészklub, a FFFF tagja lett. 20 évesen előadott Washingtonban, a híres Kennedy Centerben. 21 évesen részt vett az RTL "Csillag születik" című televíziós tehetségkutató műsorában, ahol a legjobb 24-ig jutott. 

Szerepelt Katy Perry Firework videóklipjében, dolgozott luxushajókon, fellépett számtalan rendezvényen mind idehaza, mind külföldön és több ezer embert varázsolt el a modern bűvészkedés csodáival.

Párkányi Kolos

Párkányi Kolos és David Copperfield

Célja, hogy új megvilágításba helyezze a bűvészkedést a XXI. században, illetve, hogy az emberek fejébe oly mélyen beleégetett "kalapból nyuszi" képet egy kicsit elhalványítsa és helyette a modern bűvészkedés körvonalait kezdje el rajzolni.

Párkányi Kolos bűvészműsora egy látványos, zenés, interaktív produkció, ahol Kolos saját fejlesztésű műsorát adja elő: a klasszikus számokat modern köntösbe bújtatja, a kortárs mutatványokat saját stílusához igazítja. A végeredmény: egy letisztult, humoros, szórakoztató bűvészelőadás, amely emeli rendezvénye színvonalát és közönségének is emlékezetes élményt nyújt.

Párkányi Kolos bűvész elérhetősége

A nemzetközi szinten egyik legtöbbet fellépő magyar bűvészként Kolos több, mint 400 napot bűvészkedett skandináv luxushajókon, rendszeresen szerepel külföldön, ezért mielőbb érdemes ajánlatot kérni a produkciójára a lenti elérhetőségeken! 

Bűvészműsor rendelés Párkányi Kolos egész estés műsoraiból

Párkányi Kolos bűvész Szép Bence humorista

A bűvész önálló estjei mellett a humorista-bűvész Szép Bencével, A Világ Legügyetlenebb Bűvészével is van közös egész estés műsora, ahol közösen mutatnak be lélegzetelállító és vicces varázslatokat. Stand Up Comedy és varázslat: igazi csemege a bűvészet és a humor szerelmeseinek! Nézd meg ezt a rövid videót:

Műsoridő: 30-50-90 perc, a rendezvény igényei szerint.

Bűvész rendelés:

keresd Bődi Ari fellépő-koordinátort:

+36 70 258 02 54

vagy Szép Bencét: +36 20 20 99 7 99

Fellépő rendelés és kötelezettségmentes ajánlat kérése:

[email protected]

de a legprofibb, ha kitöltöd a lenti ajánlatkérő formulát!

Az alábbi humorista előadók kapcsán tudsz érdeklődni a stand up comedy műsoruk költségeiről:

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

Bűvész rendelés:

Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle BotondKiss V. Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.

Bűvészműsor rendelés céges rendezvényre, önálló estre, születésnapi meglepetés ajándék műsornak?

Villámgyors ajánlatkérés itt:

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény