Rádiókabaré szilveszteri adás felvétele


A szilveszteri Rádiókabaré felvétele


Helyszín: Stefánia Honvéd Kulturális Központ
(1143 Budapest, Stefánia út 34-36.)
időpontok: 2017. december 19. és 20. 19.00 óra
Amikor a karácsonyfa már kétszer ráborult a könyvszekrényre, amikor már mindenki csak a hasát fogva nyögdécsel a bejgli túladagolástól, amikor a szűk pulóvert vagy a lötyögős melegítőt kell éppen becserélni a boltban, Ön pedig már alig áll a lábán az ünnepi hajtástól… Nos, akkor jön a szilveszter.
De nem nálunk! A Rádiókabaré elébe megy az eseményeknek, így Ön már december 19-én és 20-án a legkiválóbb humoristákkal, a legnagyszerűbb színészekkel és előadóművészekkel szilveszterezhet a Stefánián! Jöjjön el a Rádiókabaré szilveszteri műsorának egyik, másik, vagy akár mindkét felvételére, hiszen a műsor aktualitása miatt, előre nem tudjuk megmondani, hogy melyik nap ki fog fellépni a színpadra. Nevesse végig az estét, hallgassa meg vágatlanul a legkiválóbb kabaré jeleneteket, aztán pedig menjen el lélekben felfrissülve megvenni a fát, amely majd ráborul a könyvszekrényre…
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenn tartják.
Műsorvezető Kovács András Péter
Közreműködők:
Aradi Tibor, Aranyosi Péter, Badár Sándor, Bellus István, Felméri Péter, Galla Miklós, Dombóvári István, Fábry Sándor, Hadházi László, Hajdú Balázs, Kiss Ádám, Mogács Dániel, a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Varga Ferenc József, Vida Péter és sokan mások
Jegyár: 2000.-Ft Jegyek kapható a www.jegymester.hu oldalon. Személyesen a Bálna és Syma csarnok Ticket Expressz irodáiban.

 

Stand Up Comedy előadók

Rendelj humoristákat céges vagy privát rendezvényre!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2021. ápr. 19.

Mogács Dániel elérhetősége

Mogács Dániel elérhetősége kapcsán többen kerestek már bennünket, ezért leírtuk a stand up comedy humorista előadót érintő legfontosabb tudnivalókat - és még az életrajzát is elolvashatod! 

Reflektorfény