REJTŐzködő Kabaré

 

A paThalia Társulat Alternatív Színház bemutatja:

REJTŐzködő Kabaré

- stand up és szkeccs comedy show –

Ha nem jössz, nem röhögsz!

Rejő Kabaré

Szombathelyen április 11-én, pénteken 19.00-kor az Óperint utca 7.sz. alatti Country Clubban (Magház),
Vasváron április 12-én, szombaton 19.00-kor a Nagy Gáspár Művelődési Központban


Miként is lehetne bemutatni a paThalia Társulat monumentális új produkcióját? Hogyan lehet érzékeltetni ezt az elképesztő méretű vállalkozást?

A tények mellett beszéljenek a számok:


-    Előadásonként 11-en pisilnének be a nevetéstől – ha nem használnak Tena Lady-t.
-    Az előadások alatt azoknak a gépjárműveknek a tömege, amelyek a produkció 100 méteres körzetében elhaladnak, mintegy 131 tonna.
-    A nézőtereken 224 mobiltelefont és egy helyét nem találó, méltatlankodó nézőt némítanak el.
-    A fellépők az előadás alatt 18 alkalommal sértik egymást vérig, 4-szer kérnek egymástól bocsánatot, 9 liter ásványvizet fogyasztanak el, 12 alkalommal öltöznek át és 1 csíz a csupasz körtefán.

A harmincas évek pesti kabaréja ötvözve napjaink humorával (stand up és sketch comedy) - így lehetne a legjobban jellemezni a paThalia Társulat Alternatív Színház új bemutatóját, amely április 11-én a szombathelyi Magház Kult-kocsmában, 12-én, szombaton a vasvári Nagy Gáspár Kulturális Központban kerül bemutatásra – mindkét helyszínen 19.00-kor.

 

Videóajánló:

 

Kovi ajánlója a REJTŐzködő Kabaréhoz

 

A Vargyainé Kántor Vera, Merklin Ferenc, Pető Ferenc, Szép Bence alkotta humorbrigád műsorában emléket állítanak a kiváló kabarészerzőnek, Rejtő Jenőnek (a ponyvairodalom koronázatlan királyának) és a Rádiókabarék hangulatát megidézve szórakoztatják a felhőtlen kikapcsolódásra vágyó nézőket.

Rejtő Jenő „Központi ügyelet” című, méltán népszerű kabaréjelenetét komoly szakmai érvek miatt választottuk be a műsorba – nyilatkozta a társulat vezetője, Szép Bence – mert az idei évtől már nem kell jogdíjat fizetni a Rejtő Jenő-jelenetek színpadra állítása után. Egyébként meg egy kiváló, elementáris humorú kabaréjelenet.

Szép Bence nemrég a Rádiókabaréban beszélt hosszan Magyarország 23., méltatlanul elfeledett borvidékéről, a vasvári, alsóárkohegyi borvidékről, ahol direkt termő szőlőből készítenek borhoz hasonló halmazállapotú élvezeti cikkeket.

Rejtő Jenő Kabaré

Egy Rejtő Jenő kabaré-jelenet, egy humorista, három másik sketch comedysta, váratlan oroszlán-támadás és 2 csíz a csupasz körtefán. REJTŐzködő Kabaré


A vicces városmarketinget Bence a Kossuth Rádió „Kabaré matiné” című műsorának műsorvezetőjeként is folytatta. A paThalia Társulat az előadásaira jegyet vásárló nézők közt nagy értékű YouTube-videókat és egy két hetes horvátországi állampolgárt sorsolnak ki!

 

Videós nem ajánló Puzsér Róberttől

 

A Rejtő Jenő kabaré és stand up est szervezője a ComMedias Egyesület, támogatói a Magház Kultúrkocsma, Vasvár Város Polgármesteri Hivatala, a Nagy Gáspár Kulturális Központ, a Country Club és a Mérték Egyesület.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény