REJTŐzködő Kabaré

 

A paThalia Társulat Alternatív Színház bemutatja:

REJTŐzködő Kabaré

- stand up és szkeccs comedy show –

Ha nem jössz, nem röhögsz!

Rejő Kabaré

Szombathelyen április 11-én, pénteken 19.00-kor az Óperint utca 7.sz. alatti Country Clubban (Magház),
Vasváron április 12-én, szombaton 19.00-kor a Nagy Gáspár Művelődési Központban


Miként is lehetne bemutatni a paThalia Társulat monumentális új produkcióját? Hogyan lehet érzékeltetni ezt az elképesztő méretű vállalkozást?

A tények mellett beszéljenek a számok:


-    Előadásonként 11-en pisilnének be a nevetéstől – ha nem használnak Tena Lady-t.
-    Az előadások alatt azoknak a gépjárműveknek a tömege, amelyek a produkció 100 méteres körzetében elhaladnak, mintegy 131 tonna.
-    A nézőtereken 224 mobiltelefont és egy helyét nem találó, méltatlankodó nézőt némítanak el.
-    A fellépők az előadás alatt 18 alkalommal sértik egymást vérig, 4-szer kérnek egymástól bocsánatot, 9 liter ásványvizet fogyasztanak el, 12 alkalommal öltöznek át és 1 csíz a csupasz körtefán.

A harmincas évek pesti kabaréja ötvözve napjaink humorával (stand up és sketch comedy) - így lehetne a legjobban jellemezni a paThalia Társulat Alternatív Színház új bemutatóját, amely április 11-én a szombathelyi Magház Kult-kocsmában, 12-én, szombaton a vasvári Nagy Gáspár Kulturális Központban kerül bemutatásra – mindkét helyszínen 19.00-kor.

 

Videóajánló:

 

Kovi ajánlója a REJTŐzködő Kabaréhoz

 

A Vargyainé Kántor Vera, Merklin Ferenc, Pető Ferenc, Szép Bence alkotta humorbrigád műsorában emléket állítanak a kiváló kabarészerzőnek, Rejtő Jenőnek (a ponyvairodalom koronázatlan királyának) és a Rádiókabarék hangulatát megidézve szórakoztatják a felhőtlen kikapcsolódásra vágyó nézőket.

Rejtő Jenő „Központi ügyelet” című, méltán népszerű kabaréjelenetét komoly szakmai érvek miatt választottuk be a műsorba – nyilatkozta a társulat vezetője, Szép Bence – mert az idei évtől már nem kell jogdíjat fizetni a Rejtő Jenő-jelenetek színpadra állítása után. Egyébként meg egy kiváló, elementáris humorú kabaréjelenet.

Szép Bence nemrég a Rádiókabaréban beszélt hosszan Magyarország 23., méltatlanul elfeledett borvidékéről, a vasvári, alsóárkohegyi borvidékről, ahol direkt termő szőlőből készítenek borhoz hasonló halmazállapotú élvezeti cikkeket.

Rejtő Jenő Kabaré

Egy Rejtő Jenő kabaré-jelenet, egy humorista, három másik sketch comedysta, váratlan oroszlán-támadás és 2 csíz a csupasz körtefán. REJTŐzködő Kabaré


A vicces városmarketinget Bence a Kossuth Rádió „Kabaré matiné” című műsorának műsorvezetőjeként is folytatta. A paThalia Társulat az előadásaira jegyet vásárló nézők közt nagy értékű YouTube-videókat és egy két hetes horvátországi állampolgárt sorsolnak ki!

 

Videós nem ajánló Puzsér Róberttől

 

A Rejtő Jenő kabaré és stand up est szervezője a ComMedias Egyesület, támogatói a Magház Kultúrkocsma, Vasvár Város Polgármesteri Hivatala, a Nagy Gáspár Kulturális Központ, a Country Club és a Mérték Egyesület.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. okt. 16.

Orosz György megrendelése

Orosz Gyuri az egyik legelfoglaltabb, legtöbbet fellépő stand up comedy humorista Magyarországon: a Comedy Central, a Showder Klub, a Rádiókabaré előadója. 

Reflektorfény