Stand Up Comedy estek Vasváron 2016

 

Showder Klub fellépők, Rádiókabarés humoristák

Vasváron nevettetnek

Jó ez az ősz! :-)

Stand Up Comedy est Vasváron 2016

A ComMedias Egyesület 2003-ban történt alapítása óta számtalan színházi és humoresttel ajándékozta már meg a vasvári nézőket.

2016. október 8-án, szombaton 19.00-kor a ComMedias Egyesület és a Stand Up Brigád együttműködésében elkészült kabaré-előadás, "A hallgatás ÁFA" kerül bemutatásra a Nagy Gáspár Művelődési Központban.

Jó hír a városlakók számára, hogy a kabaré mellett 2 este stand up comedy fellépők is érkeznek Vasvárra, hogy megnevettesék a humor szerelmeseit - apró szépséghiba mondjuk van a dologban...

 

Hogy mi? A Vasvári Újságnak adott interjúból kiderül:


Vasvár újra nevetéstől lesz hangos


Kabaréelőadás és stand up estek, hogy vidáman teljen az ősz és boldogsághormonnal feltöltődve vágjunk neki a hideg télnek. A ComMedias Egyesület 2003 óta szervez színházi bemutatókat és stand up comedy esteket Vasváron, az idei ősz programkínálata különösen izgalmasnak tűnik. Szép Bencét, az egyesület elnökét kérdeztük az őszi terveikről.


Showder Klub Stand Up Comedy Vasváron 2016


Az előző évekhez hasonlóan tavaly is óriási érdeklődés mellett, zsúfolt telt házak előtt léptek fel Vasváron azok az előadók, akiket egyesületünk a városba hívott, és azóta is lépten-nyomon megállítanak az ismerősök, hogy idén ősszel milyen fellépők jönnek hozzánk. Hosszas egyeztetés, szervezés után állt össze a menetrend: egy különleges „humor-évadnak” nézünk elébe: idén egy kabaréelőadás és két stand up comedy est is szórakoztatni fogja majd a vasvári közönséget.

Miért döntöttetek úgy, hogy az évi két bemutató helyett idén három produkción szórakozhatnak a nézők?
Két humorest megtartását vállalta az egyesület, bár többen is mondják, hogy ennél sokkal több kellene a városban. Szerencsés helyzetben vagyunk, mert élvezzük mind a lakosok, mind az önkormányzat bizalmát – igaz, talán rá is szolgáltunk erre, hiszen szinte két évtizede szerveznek tagjaink programokat Vasvárra. Júniusban megkeresett bennünket Gergye Rezső, a Művelődési Központ igazgatója, aki már tavaly is említette, hogy idén szeretne velünk együttműködni, most pedig azt kérte, tegyük bele a városi színházi bérletbe a legújabb, „A hallgatás ÁFA” című kabarénkat, vagyis megvette az előadást. Ezzel a vasvári nézők nagyon jól jártak, mert a kabaré mellett nem egy, hanem két stand up estet tudunk így szervezni a művelődési központba, ergo három humoros produkció fogja szórakoztatni idén ősszel a nézőket.

Mikor lesznek az előadások?
A hallgatás ÁFA című bérletes előadás, Beleznay Endre, Éles István, Valkó Eszter, Ürmös Zsolt és Szép Bence közreműködésével tehát a Művelődési Központ színházi bérletének keretében lesz látható október 8-án, szombaton 19.00-kor. A stand up estek időpontjaival kapcsolatban volt egy kis egyeztetési nehézség, mert nehéz volt időpontot találni rá. A Művelődési Központ azt kérte, szeptember-novemberben ne legyen stand up est, a december a színházterem és a fellépők elfoglaltsága, valamint az ádvent miatt nem jöhetett szóba, így két novemberi csütörtök, harmadika és huszonnegyedike lett egyedül alkalmas a humorestekre. Nem szerencsés, hogy csak 3 hét telik el két produkció között, de sajnos nem volt más lehetőségünk – nézzük viszont a jó oldalát: a mezőgazdasági munkák nagy része akkorra már véget ért, de még nem kezdtünk el lázasan készülődni a karácsonyra, így talán a városlakók is jobban ráérnek.

Kik lépnek majd fel november 3-án és 24-én?
Bödőcs, Kiss Ádám, Hadházi és még számos kiváló előadó a legnagyobb dumaszínházi társulattal kötött szerződésük miatt nem léphetnek fel Vasváron, így csak a független humoristákból lehet válogatni. November 3-án a Showder Klub és a Rádiókabaré pacsirtája, Bruti és a kétszeres Humorfesztivál-díjas író, Ürmös Zsolt estjét látjuk majd. Zsolt egyébként Fábry Sándor, a Bagi-Nacsa páros állandó szerzője, de a Dumakabaré és a Vak komondor című műsorok szerkesztője is. Aznap este lesz még egy meglepetés-produkció is, erről természetesen nem beszélhetek, de akik hűséges nézőink, azok már gondolhatják, hogy nagy paThaliát fogunk csapni! November 24-én pedig a Showder Klub „alapcsapatának” tagja, az ország egyik legjobb parodistája, Somogyi András fogja nevettetni a nézőket, de a műfaj szerelmeseinek talán Szikra Lacit sem kell bemutatnom, hiszen fellépett már többször is a Rádiókabaréban, a Dumakabaréban és a Showder Klubban. Ráadásul Szikra Laci tavaly megdöntötte a nagydumás humorista, Badár Sándor 7,5 órás non-stop stand up comedy rekordját a ComMedias Egyesület és a Stand Up Brigád humortársulat által szervezett Kabaré Maratonon: megállás nélkül, 8 óra 5 percen keresztül folyamatosan ontotta a  poénokat, amivel új hazai stand up csúcsot állatott fel. Különlegesség, hogy a műsora alatt, egyszer sem ismételte önmagát és a fáradtság legkisebb jele sem látszott rajta. Egy igazi nem normális fazon, mindenképpen meg kell nézni!

Bruti Stand Up Comedy est Vasváron

Hol lehet jegyet venni a produkciókra?
Az október 8-i kabaré előadást tehát a Művelődési Központ szervezi, így értelemszerűen a Bartók Béla u. 4-ben lehet megvenni a bérletet – remélem, sokan szavaznak bizalmat neki, mert állítólag nagyon izgalmas színházi előadások lesznek a bérletben. A ComMedias Egyesület által szervezett novemberi stand up estekre Kovács Ildikónál lehet elővételben jegyet venni. Ildinek egyébként nemcsak a ComMedias Egyesület, hanem a város is sokat köszönhet, hiszen hosszú évek óta lelke-motorja a vasvári kulturális életnek, hihetetlen lelkesedéssel, odaadással és profizmussal dolgozik. Ildit hétköznap munkaidőn kívül vagy hétvégén lehet hívni a 30 429 08 68-as telefonszámon, de elvileg az előadások előtt is lehet jegyet venni – igaz, az utóbbi években az összes jegy elkelt elővételben az egyesület által szervezett produkciókra.  

Figyelem a műsor súlyosan károsíthatja rekeszizmát, és kezdő kabarénézőknél nevetőizom görcsöket okozhat. Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg vicces szomszédját! A humoristák a poénváltoztatás jogát fenntartják!

A stand up comedy egy őszinte műfaj, ezért a vasvári előadáson is előfordulhatnak pikáns megjegyzések, szókimondó szövegek, amelyeknek természetesen nem a botránykeltés, hanem a szórakoztatás a célja. A műfaj rajongóinak a produkció megtekintése kötelező, a humor, a vidámság kedvelőinek pedig erőteljesen ajánlott!

A rendezvényt 14 éven aluliak csak szülői felügyelettel látogathatják.

Vasvár Város Önkormányzatának támogatásának köszönhetően az előadásra nagyon kedvező áron lehet kapni belépőjegyeket: elővételben 1.500.-, a helyszínen 2.000. Ft-ot kell csak fizetni a dumagépek produkciójáért.

Az előadás létrejöttéhez nyújtott segítséget a szervező ComMedias Egyesület tisztelettel köszöni a Polgármesteri Hivatalnak, a Nagy Gáspár Kulturális Központnak, a Castrum Ferreum Kft-nek, a Hewlett-Packard Magyarország Kft-nek, a Csörnöc Gyöngye Étteremnek, a Boti Team Kft-nek, a PNH Kft-nek és Kovács Ildikónak.

November 3-án és 24-én, csütörtökön 19.00-kor a Nagy Gáspár Művelődési Központban robbannak a humorpetárdák, a színpadon a Showder Klub sztárjai.

 

Stand Up Comedy est a Showder Klub fellépőivel

Stand Up Comedy

Humoristák, kabaré előadások, paródia műsorok megrendelése ingyenes árajánlattal, közvetlenül a fellépőktől!

Showder Klub fellépők

A humor legnagyobb sztárjai céges rendezvényekre!

 

 

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény