Aktuál Kabaré avagy Instant Comedy

 

Aktuál Kabaré

avagy Instant Comedy

 

2017. február 16-án AZONNAL KABARÉ, AVAGY INSTANT COMEDY címmel új kabaré sorozattal jelentkezik a Stand Up Brigád csapata a Bethlen Téri Színházban.

 

Az Azonnal Kabaré estjein az adott hónap legfrissebb politikai, közéleti és bulvár híreit dolgozzák fel a színpadra lépő humoristák, jelenetek, stand up comedy, és zenés számok formájában.

Egy kabaréműsor színpadra állítása általában több hónapig is eltart. Az alkotási folyamat része a témakeresés, a jelenetek megírása, majd a beérkező műveket a szerkesztő csiszolja, és gyúrja kabarévá. A próbaidőszak alatt a színészek, a rendező instrukcióit követve lehelnek életet az írók tréfáiba. Mi történik, ha ezt a több hónapos folyamatot mindössze pár napba sűrítjük? Ennyi idő elég arra, hogy a legfrissebb hírekre építve, színpadra állítsunk igazán aktuális pesti kabarét? Az Azonnal Kabaréban minden kiderül, sőt még annál is több!

 

A februári Azonnal Kabaré avagy Instand Comedy fellépői: Aradi Tibor, Bruti, Gulyás Zoltán, Putz Attila, Szép Bence, Ürmös Zsolt.

 

Küldj nekünk témajavaslatokat, érdekességeket a műsorhoz és lehet, hogy a Te anyagod is szerepelni fog az előadáson.

 

Vigyázz, mert ha nem jössz, akkor otthon maradsz! (és unatkozol... gyere!!!!)

 

Az Aktuál Kabaré avagy instand comedy az Animus Egyesület, a Bethlen Téri Színház, a ComMedias Egyesület és a Stand Up Brigád közös produkciója.

 

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény