Rekop György elérhetősége

Rekop György elérhetősége

Rekop György elérhetősége

Rekop György megrendelése elsősorban céges rendezvényre, szállodai rendezvényre megoldható, de a részletek és feltételek pontos átbeszélése után családi rendezvényre, falunapra/szabadtári rendezvényre is megoldható.

Rekop György

Rekop György, a Showder Klubból (és a Facebookon évekig a TrollFoci oldalról) ismert stand up humorista eredetileg földrajz tanárként diplomázott és dolgozott is tanárként. 

A humorista, aki egyszer már visszanyerte Erdélyt pókeren. A XX. kerület baseball-sapkás réme, ex-birkózó, népes családdal és szigorú elvekkel.
Nem felejti honnan jött, de ha öccsével iszik, akkor általában nem tudja hova tart... 2009-2013-ig volt a Dumaszínház tagja, azóta független humoristaként lép fel a Showder Klubban.
Két legnagyobb szerelme a humor és a futball, ezért is csatlakozott annó a TrollFoci-hoz, aminek évekig az arca és szerkesztője volt, majd önálló virtuális pályára állította magát a T-Közép szurkolói csatornával.
Egykötetes író, a Showder Klub állandó tagja, a regisztráció nélküli szurkoló!
Mottója: "nőt, kocsit cserélhetsz, klubot soha!".

Rekop György humorista elérhetősége, telefonszáma, megrendelése


Szókimondó, őszinte stílusa miatt elsősorban a fiatalok, a sportrajongók nagy kedvence!

2020 őszén a rendőrség egy névtelen feljelentés alapján házkutatást tartott Rekop Gyuri lakásán és kis mennyiségű marihuána-származékot - füvet - találtak nála. A humorista azt mondta, alkalmi fogyasztóként saját használatra tartott magánál füves cigit - ennek ellenére bizonyos médiumok szalagcímen hozták, hogy "Nagy mennyiségű kábítószert találtak Rekop Györgynél" és még a lakásának címét is megírták... 

Az internetezők és a rajongók azonban kiálltak Rekop Gyuri mellett, a humorista most népszerűbb, mint valaha! A humorista végül semmilyen retorzióban nem részesült, nem kellett bíróság elé állnia.

Rekop György megrendelése

Rekop György megrendelése

Rekop György megrendelése előtt érdemes figyelembe venni, hogy a humorista őszinte, szókimondó stílusa egyes konzervatív vagy idősebb nézőknek szokatlan lehet.
Rekop Gyuri saját bevallása szerint nem trágár, de a stílusa az élő beszéd fordulatait használja - ez ritkán megbotránkoztathatja azokat a nézőket, akik színpadról korábban nem hallottak ilyesmit stand up comedy előadótól.

Rekop György humorista megrendelése


Rekop György és Lorán Barnabás Trabarna közös műsora

Rekop Györgynek van egy közös műsora Lorán Barnabás Trabarna barátjával. A „Van kettő agy nélkül" című produkció előadóiban az a közös, hogy mindkét humorista a Dumaszínház és a Showder Klub vizein evezve vált népszerűvé - Trabarnát az autóhang utánzás koronázatlan királyaként ismerhette meg az ország, míg Rekop Gyurinak a laza telepi gyerek stílusa adja egyediségét.

Bővebben itt tudsz olvasni róla: Van kettő agy nélkül

Rekop György telefonszáma

Rekop György humorista szerződését kizárólag a paThalia.hu csapata kezelheti, nekik van teljes körű felhatalmazásuk például a szerződés teljes körű intézéséhez. 

Rekop György elérhetősége


Rekop Gyuri telefonszáma iránt keresd Bődi Ari fellépő-koordinátort: +36 70 258 02 54

vagy Szép Bencét: +36 20 20 99 7 99

Fellépő rendelés és kötelezettségmentes ajánlat kérése:

[email protected]

de a legprofibb, ha kitöltöd a lenti ajánlatkérő formulát!


A humorista megrendelése esetén a megrendelő e-mailben kapja meg a szerződést, amelyet aláírás után szkennelve kell visszaküldeni.
Rekop Gyuri kizárólag előre utalásos fellépést vállal, helyszíni készpénzes és utólagos átutalást nem!   

Fellépőrendelés

Klikk a céges rendezvényre megrendelni kívánt fellépő nevére!

Aranyosi Péter I Somogyi András

Badár Sándor I Badár Tamás

Kertész Ricsifiú Richárd

Nádas György I Céges rendezvényre műsor

Ajánlatkérés humorista fellépőkre

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Hajdú Steve, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

…és még sok feltörekvő stand up comedy humorista!
A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (
Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaréelőadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Humorista rendelés

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény