Szép Bence elérhetősége

Szép Bence humorista


Szép Bence elérhetősége

Szép Bence az egyik legkreatívabb stand up comedy humorista, mert műsorait általában "személyre szabja": repertoárjában elérhető céges rendezvényre egyedi műsor, falunapra-városnapra településről írt műsor, születésnapra meglepetés műsor vagy akár házassági évfordulóra különleges ajándék-műsor. 

Szép Bence nemcsak stand up előadó, hanem bűvész és műsorvezető is - elképesztő referenciákkal, kiváló áron, elégedettségi garanciával. 

A humorista-bűvész műsorában nem trágárkodik és nem politizál! 

Szép Bence - Bajor Imre rádiókabaré


Szép Bence életrajza

Szép Bence stand up comedy humorista és bűvész (A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze) iskolásként kezdett színpadi produkciókban szerepelni Vasváron. A vasi kisvárosban töltötte gyerekkorát és Vasvárt a mai napig otthonának vallja, rendszeresen mesél például a műsoraiban a településről, ott élő  családjáról, a vidéki életről.
1996-ban barátaival Szombathelyen megalapította a paThalia Társulatot (később paThalia Társulat Alternatív Színház).
Társulata mellett dolgozott többek között a szombathelyi Mesebolt Bábszínházzal, Jordán Tamás Karneválszínházával, az egri Harlekin Bábszínházzal. A humoristákból álló Kabaré Kommandó (2005) alapítója, a társulat megalakulása óta évente tart bemutatókat a kecskeméti Katona József Színházban.

A humorista pályafutásával kapcsolatban a legtöbbet Ürmös Zsoltnak köszönheti, aki 2008-ban arra bíztatta, hogy menjen el a Mikroszkóp Színpad egyik stand up comedy műsorának válogatójára. A Mikroszkóp Színpadon összeverődött humoristák 2011-ben megalapították a Beee Színpadot, amely hamarosan Stand Up Brigád humortársulatként folytatta pályafutását.
A humortársulat székhelye sokáig a budapesti Cotton Clubban, majd a Bethlen Téri Színházban volt.
Szép Bence rendszeresen fellép a Rádiókabaréban, az ATV Dumakabaré című műsorában, de időnként felbukkan a tv2-n és a Magyar Televízióban is. 

Szép Bence humorista előadók

Első televíziós szereplése is a Magyar Televízióhoz köthető: a "Mondom a magamét" című műsorban láthatta először a széles nyilvánosság a produkcióit. A műsor döntősei közül Kormos Anett és Szép Bence még mindig fellépnek produkcióikkal. 

Bűvészként humoros bűvészműsorával bejárta egész Magyarországot, továbbá számos határainkon túli, magyarlakta településen is fellépett. 2006-ban Las Vegasban, 2008-ban Chicagóban tanult bűvészetet és színpadi show-készítést többek közt a Disney szakembereitől. Forgatott kandi kamerákat, rádióállomások részére készített telefonos beugratásokat és rádiós műsorvezetőként is dolgozott évekig.
A Stand Up Brigádban Stand Up Comedy fellépők koordinálásával, humorestek és humorista tehetségkutatók szervezésével foglalkozik. A Bethlen Téri Színházban elindított "Filléres kabaré - Humorista tehetségkutató" - Stand Up Klub műsorvezetője, a színház 24 órás Kabaré Maraton rendezvényének egyik főszervezője.

2011 óta rendszeresen fellép interaktív gyerekműsorával a Böjte Csaba atya által alapított Dévai Szent Ferenc Alapítvány intézményeiben, táboraiban.

Évente többször is fellép külföldön - mind stand up comedy, mind bűvész előadóként. Többek közt London (GB), Auckland és Wellington (Új-Zéland), Los Angeles, Boston, Las Vegas (USA), Lisszabon (Portugália). színpadain is nevettette már a nézőket.

Forgatókönyvíróként több kisebb-nagyobb filmes projekten is dolgozott. 

Rendezvényre műsorvezető

Szép Bence számtalan országos és nemzetközi hírű rendezvénynek volt a műsorvezetője, moderátora (Coca-Cola Beach House, BabaMama Expó, Konyha Kiállítás stb., de vezetett műsort például a Miniszterelnökségnek, minisztériumoknak is).

Műsorvezetés közben akár stand up comedy-t, bűvészműsort vagy interaktív kvízeket is örömmel vezet le, szükség esetén meg is írja ezek kreatív anyagait a humorista.  

Legjobb műsorvezető rendezvényre

A Világ Legügyetlenebb Bűvésze

Stand Up Comedy bűvészműsor, amelyet a gyerekek és a felnőttek is élveznek? Bűvészműsor egy hibbant bűvész előadásában? Szem nem marad szárazon, alaposan meg lesz dolgoztatva a hasizom: varázslat, záporozó poénon és tánc, a részletekről az alábbi menüpontban olvashatsz:

Bűvészműsor

Bűvészműsor - Szép Bence bűvész

Céges rendezvényre műsor

Szép Bence céges műsora minden vállalkozásról egyedileg készül: kérj ajánlatot a cégről, a munkatársakról, a szolgáltatásról szóló interaktív, akár okostelefonos stand up comedy vagy bűvészműsorra. 

Szép Bence stand up fellépők

Születésnapra egyedi ajándék

Az ünnepeltről írt, az életét fényképes vetítéssel vagy okostelefonos interakcióval bemutató műsor a születésnapos életének legizgalmasabb, legemlékezetesebb pillanatait mutatja be rengeteg humorral. 

Nézd meg a születésnapra, házassági évfordulóra, esküvőre egyedileg írt interaktív stand up comedy műsort bemutató videót! 

Különleges meglepetés esküvőre

A fiatal pár életének legszebb napján a feleség és a férj eddigi közös életének bemutatása - rendkívül sok poénnal, sztorikkal és meglepetésekkel! 

Szép Bence bűvészshow

Kabaré-előadások

Szép Bence több kabaré előadásban is szerepel Beleznay Endre, Maksa Zoltán, Köllő Babett, Éles István társaságában:

Egy bolond négyet csinál

Vigyázz, kész, KABARÉ

A hallgatás ÁFA

Harmadik Típusú Tréfálkozások

A kabaré produkciók rendkívül olcsón megrendelhetőek elérhetőségeinken! 

Rendeld meg Szép Bence műsorát árgaranciával! 

Szép Bence megrendelése esetén 

keresd Bődi Ari fellépő-koordinátort:

+36 70 258 02 54

vagy közvetlenül Szép Bencét:

+36 20 20 99 7 99

Fellépő rendelés és kötelezettségmentes ajánlat kérése:

[email protected]

de a legprofibb, ha kitöltöd a lenti ajánlatkérő formulát!

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

…és még sok feltörekvő stand up comedy humorista!

A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (
Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaréelőadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény