Szép Bence elérhetősége

Szép Bence stand up fellépők


Szép Bence elérhetősége

Szép Bence az egyik legkreatívabb stand up comedy humorista, mert műsorait általában "személyre szabja": repertoárjában elérhető céges rendezvényre egyedi műsor, falunapra-városnapra településről írt műsor, születésnapra meglepetés műsor vagy akár házassági évfordulóra különleges ajándék-műsor. 

Szép Bence nemcsak stand up előadó, hanem bűvész és műsorvezető is - elképesztő referenciákkal, kiváló áron, elégedettségi garanciával. 

A humorista-bűvész műsorában nem trágárkodik és nem politizál! 

Szép Bence - Bajor Imre rádiókabaré


Szép Bence életrajza

Szép Bence stand up comedy humorista és bűvész (A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze) iskolásként kezdett színpadi produkciókban szerepelni Vasváron. A vasi kisvárosban töltötte gyerekkorát és Vasvárt a mai napig otthonának vallja, rendszeresen mesél például a műsoraiban a településről, ott élő  családjáról, a vidéki életről.
1996-ban barátaival Szombathelyen megalapította a paThalia Társulatot (később paThalia Társulat Alternatív Színház).
Társulata mellett dolgozott többek között a szombathelyi Mesebolt Bábszínházzal, Jordán Tamás Karneválszínházával, az egri Harlekin Bábszínházzal. A humoristákból álló Kabaré Kommandó (2005) alapítója, a társulat megalakulása óta évente tart bemutatókat a kecskeméti Katona József Színházban.

A humorista pályafutásával kapcsolatban a legtöbbet Ürmös Zsoltnak köszönheti, aki 2008-ban arra bíztatta, hogy menjen el a Mikroszkóp Színpad egyik stand up comedy műsorának válogatójára. A Mikroszkóp Színpadon összeverődött humoristák 2011-ben megalapították a Beee Színpadot, amely hamarosan Stand Up Brigád humortársulatként folytatta pályafutását.
A humortársulat székhelye sokáig a budapesti Cotton Clubban, majd a Bethlen Téri Színházban volt.
Szép Bence rendszeresen fellép a Rádiókabaréban, az ATV Dumakabaré című műsorában, de időnként felbukkan a tv2-n és a Magyar Televízióban is. 

Szép Bence humorista előadók

Első televíziós szereplése is a Magyar Televízióhoz köthető: a "Mondom a magamét" című műsorban láthatta először a széles nyilvánosság a produkcióit. A műsor döntősei közül Kormos Anett és Szép Bence még mindig fellépnek produkcióikkal. 

Bűvészként humoros bűvészműsorával bejárta egész Magyarországot, továbbá számos határainkon túli, magyarlakta településen is fellépett. 2006-ban Las Vegasban, 2008-ban Chicagóban tanult bűvészetet és színpadi show-készítést többek közt a Disney szakembereitől. Forgatott kandi kamerákat, rádióállomások részére készített telefonos beugratásokat és rádiós műsorvezetőként is dolgozott évekig.
A Stand Up Brigádban Stand Up Comedy fellépők koordinálásával, humorestek és humorista tehetségkutatók szervezésével foglalkozik. A Bethlen Téri Színházban elindított "Filléres kabaré - Humorista tehetségkutató" - Stand Up Klub műsorvezetője, a színház 24 órás Kabaré Maraton rendezvényének egyik főszervezője.

2011 óta rendszeresen fellép interaktív gyerekműsorával a Böjte Csaba atya által alapított Dévai Szent Ferenc Alapítvány intézményeiben, táboraiban.

Évente többször is fellép külföldön - mind stand up comedy, mind bűvész előadóként. Többek közt London (GB), Auckland és Wellington (Új-Zéland), Los Angeles, Boston, Las Vegas (USA), Lisszabon (Portugália). színpadain is nevettette már a nézőket.

Rendezvényre műsorvezető

Szép Bence számtalan országos és nemzetközi hírű rendezvénynek volt a műsorvezetője, moderátora (Coca-Cola Beach House, BabaMama Expó, Konyha Kiállítás stb., de vezetett műsort például a Miniszterelnökségnek, minisztériumoknak is).

Műsorvezetés közben akár stand up comedy-t, bűvészműsort vagy interaktív kvízeket is örömmel vezet le, szükség esetén meg is írja ezek kreatív anyagait a humorista.  

Legjobb műsorvezető rendezvényre

A Világ Legügyetlenebb Bűvésze

Stand Up Comedy bűvészműsor, amelyet a gyerekek és a felnőttek is élveznek? Bűvészműsor egy hibbant bűvész előadásában? Szem nem marad szárazon, alaposan meg lesz dolgoztatva a hasizom: varázslat, záporozó poénon és tánc, a részletekről az alábbi menüpontban olvashatsz:

Bűvészműsor

Bűvészműsor - Szép Bence bűvész

Céges rendezvényre műsor

Szép Bence céges műsora minden vállalkozásról egyedileg készül: kérj ajánlatot a cégről, a munkatársakról, a szolgáltatásról szóló interaktív, akár okostelefonos stand up comedy vagy bűvészműsorra. 

Születésnapra egyedi ajándék

Az ünnepeltről írt, az életét fényképes vetítéssel vagy okostelefonos interakcióval bemutató műsor a születésnapos életének legizgalmasabb, legemlékezetesebb pillanatait mutatja be rengeteg humorral. 

Különleges meglepetés esküvőre

A fiatal pár életének legszebb napján a feleség és a férj eddigi közös életének bemutatása - rendkívül sok poénnal, sztorikkal és meglepetésekkel! 

Kabaré-előadások

Szép Bence több kabaré előadásban is szerepel Beleznay Endre, Maksa Zoltán, Köllő Babett, Éles István társaságában:

Egy bolond négyet csinál

Vigyázz, kész, KABARÉ

A hallgatás ÁFA

Harmadik Típusú Tréfálkozások

A kabaré produkciók rendkívül olcsón megrendelhetőek elérhetőségeinken! 

Szép Bence humorista


Rendeld meg Szép Bence műsorát árgaranciával! 

Szép Bence megrendelése esetén hívd Illés Dóra fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22

[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. júl. 24.

Gaál Dániel elérhetősége

Gaál Dániel a Comedy Central és a Rádiókabaré fiatal humoristája, aki a "Magyarország, szereplek!" humorista tehetségkutató második évadára is meghívást kapott

Reflektorfény