Fülöp Viktor humorista

Fülöp Viktor humorista tanár

Fülöp Viktor humorista

Fülöp Viktor stand up comedy humorista Tiszaújvárosban született. A Tiszaújvárosi Általános Iskola után Miskolcra került a Berzeviczy Gergely kereskedelmi és vendéglátóipari szakközép iskolába. Ez az a középiskola, ahova Aranyosi Péter és Bellus István is járt. Fülöp Viktor saját bevallása szerint nagyon szeretett volna pincér lenni, mert tetszett neki, hogy egy étteremben a pincér csokornyakkendőben jár, uramnak szólítják és örülnek neki a vendéget, amikor kiviszi az ételt, sőt, még borravalót is kap.

Fülöp Viktor tanár


Fülöp Viktor végül közgazdászként végzett, a diploma után a Borsodi Sörgyárban dolgozott egy napig. Majd rögtön ezután lehúzott hét évet tejtermékek kereskedelmével. Volt értékesítési szakértő a MOL-nál, de a humor rajongói Fülöp Viktor legismertebb munkahelyeként egy csepeli középiskolát ismerhetik, ahol közgazdaságtant tanított, miközben korábban pedagógiai tapasztalatai és végzettsége sem volt.

A stand up comedy-vel úgy került kapcsolatba, hogy egy étterem megnyitóján látta Hadházi Lászlót Stand Upolni. Tanárként jelentkezett a Dumaszínház Fiatal Félőrültek Fesztiváljára, ahol az ötödik alkalom után meghívták a Fábry Show-ba. Rövid időre hullámvölgybe került, de összeszedte magát és bekerült a Rádiókabaréba, aztán a Showder Klubba, majd jelentkezett a Magyarország szeretlek tehetségkutató műsorba.

Fülöp Viktor önéletrajz -viccesen

Általában saját magára hasonlít, de fellépésein mindig személyesen jelenik meg. A közgazdasági egyetem legsikeresebb évfolyamtársgyűjtője, hisz tanulmányai 11 éves hajszájában sokan végeztek mellette. Testmagasságához képest alacsony, de a tükörben mindig jobban néz ki, mint élőben. Figyel a munkavédelemre, így olykor alváshoz is gumitalpú cipőt használ. Miskolc az otthona, de szívesen megy haza gyermekkorát jelentő Tiszaújvárosba is.

Kedvelt középiskolai tanár, profi BKV ellenőrfigyelő és népszerűségre vágyó humorista.

Tehetségére sokan felfigyeltek már, de sosem árulták el neki.

Többszöri maratonfutó, gyakorlott Balaton-átúszó, de a nevettetés jelenti számára a legfőbb örömforrást.

Eddigi felívelő pályafutása során sokszor adott már autogramot magának.

Fülöp Viktor humorista megrendelése-elérhetősége

Fülöp Viktor elérhetősége

Fülöp Viktor megrendelése kapcsán sajnos már nem tudunk segíteni. Amióta nem a Stand Up Brigád humortársulat tagja, hanem kizárólagos szerződés köti a Dumaszínházhoz, a humorista stand up comedy műsorát ott érdemes megrendelni. 

Fülöp Viktor  telefonszáma

A fent leírtak miatt Fülöp Viktor telefonszáma ügyében sem tudunk már segíteni. Mivel a stand up comedy előadó produkcióját régebben meg lehetett rendelni oldalunkon keresztül, ezért ennek a cikknek az a célja, hogy időt spóroljunk érdeklődőinknek, régi partnereinknek.

Humoristarendelés rendezvényre


Ha már humorista előadó műsorával kapcsolatban tudunk segíteni,

keresd Bődi Ari fellépő-koordinátort: 

+36 70 258 02 54

vagy Szép Bencét: +36 20 20 99 7 99

Fellépő rendelés és kötelezettségmentes ajánlat kérése: 

[email protected]

de a legprofibb, ha kitöltöd a lenti ajánlatkérő formulát!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény