Kiss Ádám elérhetősége

Kiss Ádám elérhetősége


Kiss Ádám elérhetősége

Kiss Ádám a stand up comedy humoristák között az egyik legnépszerűbb előadó Magyarországon. Rengeteg megkeresést kapunk Kiss Ádám műsorára, hívják céges rendezvényre, falunapra, családi rendezvényekre - szinte mindenhová... Úgy gondoltuk, spórolunk egy kis időt azoknak, akik ajánlatot kérnek Kiss Ádám humorista műsorára, leírjuk, mi a helyzet a dumaszínházi humorista megrendelése és elérhetősége kapcsán. Előtte azonban olvasd el az életrajzát! 

Kiss Ádám humorista

Kiss Ádám humorista

Kiss Ádám (Miskolc, 1985. február 7.) stand up comedy humorista, a Dumaszínház tagja, a Showder Klub egyik állandó fellépője, de láthatjuk őt a YouTube-csatornáján, hallhatjuk dumaszínházi produkcióit a Rádiókabaréban.


Ahogy a stand up comedy műsoraiban is többször említette, pedagógusszülők gyermeke: édesapja, Kiss Attila, a szerencsi gimnázium igazgatóhelyettese volt. Kiss Ádám gyermekként Németországban élt, ott is járt iskolába, ennek köszönhetően anyanyelvi szinten beszél németül. A szerencsi Bocskai Gimnáziumban tett sikeres érettségi vizsgát. Ugyanebben az évben hunyt el édesapja, majd édesanyjával és nővérével Pomázra költöztek. A Budapesti Gazdasági Főiskola külkereskedelmi karán nemzetközi kommunikáció szakon végzett. 2005-ben került a Godot Kávézóban indult Dumaszínházhoz, miközben gyakornokként dolgozott a Fábry Sándor vezette Esti Showderben. A gyakornoki állásról szóló hirdetést a HVG-ban látta meg. 

2006-ban a Magyar Rádió 5. Humorfesztiválján elnyerte a Magyar Rádió díját. Másnap az Esti Showder forgatásán Aranyosi Péter szólt Fábry Sándornak, hogy az előző napi nyertes ott van a felvételen a gyakornokok között. A HVG-nek adott interjújában Kiss Ádám úgy emlékezett erre, hogy Fábry odahívta a színpadra, hogy improvizáljon, majd 10 perc múlva visszament a színpadra és megegyeztek abban, hogy bemelegítő ember lesz.

Kiss Ádám első tv-s szereplése:

Kiss Ádám hamarosan "hivatalos" humorista minőségében is fellépett Fábry Sándor műsorában, erről van egy nem túl jó minőségű, de annál viccesebb videónk: 


A Fábry Sándor egykori műsorát gyártó produkciós cég, a Primetime tulajdonosa, Kovács Kristóf az RTL Klubon elindította a stand up comedy-re épülő Showder Klub című műsort, amelyben Kiss Ádám alapember lett. Első Showder Klub-os stand up comedy produkcióiban közlekedési élményeiről, közlekedési rendőrökről, nyaralásról beszélt.

A Showder Klub országos sikerével Kiss Ádám a Showder Klubban fellépő humoristák egyik legnépszerűbb előadója lett. Kiváló érzékkel indította el ekkor a Facebookon a közszereplői oldalt, amely napjainkban is az egyik legnagyobb rajongói bázissal rendelkező Facebook-oldal.

2013-ban elindította YouTube-csatornáján az On Air Day Tour c. sorozatát. A 12 részes sorozatban Benk Dénessel és Zsók Leventével mutatja be erdélyi stand up comedy turnéjának állomásait, a táj szépségeit és az ott élőket. A roadreality műfajú sorozat összesen több mint 2 millió megtekintést ért el az amerikai videomegosztó oldalon. A sorozatot később a Comedy Central kábelcsatorna is a műsorára tűzte.


2014-ben az On Air Day Tour sikere után elkészítette a Juróp Tour c. sorozatot, melyben Janklovics Péterrel és Felméri Péterrel utazik el turnéra, a Nyugat-Európában élő magyarokhoz. A sorozatban Svájc, Hollandia, Nagy-Britannia és Németország városaiban készített jelenetek szerepelnek. A sorozat főcímdalát a WellHello, vagyis Fluor és Diaz írta.

Szintén 2014-ben forgatta Hadházi Lászlóval és Eszenyi Enikővel, Paczolay Béla rendezésében a Dumapárbaj c. filmet. A 2015 januárjában bemutatott filmet az IMDb-n két csillaggal értékelték, de az Index, a Filmtekercs.hu és az Origo is negatívan kritizálta. A film ennek ellenére még a nézettebb magyar mozifilmek közé tartozott 2015-ben.

2015-ben országos turnéra indult, Kiss Ádám a Nagyvilágban címmel. A 80 perc alatt a Föld körül alcímű fellépéssorozattal az egész országot bejárta, óriási érdeklődés mellett: a sorozat több állomásán, így például Szegeden és Miskolcon is újabb előadásokat kellett tartani, és azok is telt házzal mentek. A szombathelyi fellépésről felvétel készült, de arra vonatkozó információ egyelőre nincs, hogy ez az anyag hol és milyen formában jelenik meg.

2016. június 24-én született meg kislánya, Olívia, 2020. augusztus 4-én pedig kisfia, Leon.

Kiss Ádám könyvei
Szütyiő (Ulpius-ház, 2010)
Kiss Kiss Benk Benk (Ulpius-ház, 2012, Benk Dénessel közösen)

Kiss Ádám filmjei a YouTube-on
Dumatúra (rövidfilm, 2012)
On Air Day Tour (2013)
Juróp Tour (2014)

Kiss Ádám mozifilm:
Dumapárbaj (vígjáték, 2015)

Kiss Ádám megrendelése

Kiss Ádám telefonszáma

Kiss Ádám megrendelése esetén érdemes tudni, hogy a humorista kizárólagos szerződéssel rendelkezik a Dumaszínházhoz, őket érdemes keresni, ha egyik nagy kedvencünket szeretné valaki megrendelni. Többen kérdezték már, muszáj leírnunk, hogy időt spóroljunk érdeklődőinknek: Kiss Ádám telefonszáma ügyében nem tudunk segíteni.

Kiss Ádám elérhetősége oldalunkon keresztül jelenleg tehát nem megoldott, ha tudunk segíteni más humorista előadó műsorában, 

keresd Illés Dóra fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22
[email protected]

Stand Up Comedy humoristák

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény