Kiss Ádám elérhetősége

Kiss Ádám elérhetősége


Kiss Ádám elérhetősége

Kiss Ádám a stand up comedy humoristák között az egyik legnépszerűbb fellépő Magyarországon. Rengeteg megkeresést kapunk Kiss Ádám műsorára, hívják céges rendezvényre, falunapra, családi rendezvényekre - szinte mindenhová... Úgy gondoltuk, spórolunk egy kis időt azoknak, akik ajánlatot kérnek Kiss Ádám humorista műsorára, leírjuk, mi a helyzet a dumaszínházi humorista megrendelése és elérhetősége kapcsán. Előtte azonban olvasd el az életrajzát! 

Kiss Ádám humorista

Kiss Ádám humorista

Kiss Ádám (Miskolc, 1985. február 7.) stand up comedy humorista, a Dumaszínház tagja, a Showder Klub egyik állandó fellépője, de láthatjuk őt a YouTube-csatornáján, hallhatjuk dumaszínházi produkcióit a Rádiókabaréban.


Ahogy a stand up comedy műsoraiban is többször említette, pedagógusszülők gyermeke: édesapja, Kiss Attila, a szerencsi gimnázium igazgatóhelyettese volt. Kiss Ádám gyermekként Németországban élt, ott is járt iskolába, ennek köszönhetően anyanyelvi szinten beszél németül. A szerencsi Bocskai Gimnáziumban tett sikeres érettségi vizsgát. Ugyanebben az évben hunyt el édesapja, majd édesanyjával és nővérével Pomázra költöztek. A Budapesti Gazdasági Főiskola külkereskedelmi karán nemzetközi kommunikáció szakon végzett. 2005-ben került a Godot Kávézóban indult Dumaszínházhoz, miközben gyakornokként dolgozott a Fábry Sándor vezette Esti Showderben. A gyakornoki állásról szóló hirdetést a HVG-ban látta meg. 

2006-ban a Magyar Rádió 5. Humorfesztiválján elnyerte a Magyar Rádió díját. Másnap az Esti Showder forgatásán Aranyosi Péter szólt Fábry Sándornak, hogy az előző napi nyertes ott van a felvételen a gyakornokok között. A HVG-nek adott interjújában Kiss Ádám úgy emlékezett erre, hogy Fábry odahívta a színpadra, hogy improvizáljon, majd 10 perc múlva visszament a színpadra és megegyeztek abban, hogy bemelegítő ember lesz.

Kiss Ádám első tv-s szereplése:

Kiss Ádám hamarosan "hivatalos" humorista minőségében is fellépett Fábry Sándor műsorában, erről van egy videónk: 

A Fábry Sándor egykori műsorát gyártó produkciós cég, a Primetime tulajdonosa, Kovács Kristóf az RTL Klubon elindította a stand up comedy-re épülő Showder Klub című műsort, amelyben Kiss Ádám alapember lett. Első Showder Klub-os stand up comedy produkcióiban közlekedési élményeiről, közlekedési rendőrökről, nyaralásról beszélt.

A Showder Klub országos sikerével Kiss Ádám a Showder Klubban fellépő humoristák egyik legnépszerűbb előadója lett. Kiváló érzékkel indította el ekkor a Facebookon a közszereplői oldalt, amely napjainkban is az egyik legnagyobb rajongói bázissal rendelkező Facebook-oldal.

2013-ban elindította YouTube-csatornáján az On Air Day Tour c. sorozatát. A 12 részes sorozatban Benk Dénessel és Zsók Leventével mutatja be erdélyi stand up comedy turnéjának állomásait, a táj szépségeit és az ott élőket. A roadreality műfajú sorozat összesen több mint 2 millió megtekintést ért el az amerikai videomegosztó oldalon. A sorozatot később a Comedy Central kábelcsatorna is a műsorára tűzte.


2014-ben az On Air Day Tour sikere után elkészítette a Juróp Tour c. sorozatot, melyben Janklovics Péterrel és Felméri Péterrel utazik el turnéra, a Nyugat-Európában élő magyarokhoz. A sorozatban Svájc, Hollandia, Nagy-Britannia és Németország városaiban készített jelenetek szerepelnek. A sorozat főcímdalát a WellHello, vagyis Fluor és Diaz írta.

Szintén 2014-ben forgatta Hadházi Lászlóval és Eszenyi Enikővel, Paczolay Béla rendezésében a Dumapárbaj c. filmet. A 2015 januárjában bemutatott filmet az IMDb-n két csillaggal értékelték, de az Index, a Filmtekercs.hu és az Origo is negatívan kritizálta. A film ennek ellenére még a nézettebb magyar mozifilmek közé tartozott 2015-ben.

2015-ben országos turnéra indult, Kiss Ádám a Nagyvilágban címmel. A 80 perc alatt a Föld körül alcímű fellépéssorozattal az egész országot bejárta, óriási érdeklődés mellett: a sorozat több állomásán, így például Szegeden és Miskolcon is újabb előadásokat kellett tartani, és azok is telt házzal mentek. A szombathelyi fellépésről felvétel készült, de arra vonatkozó információ egyelőre nincs, hogy ez az anyag hol és milyen formában jelenik meg.

2016. június 24-én született meg kislánya, Olívia, 2020. augusztus 4-én pedig kisfia, Leon.

Kiss Ádám könyvei
Szütyiő (Ulpius-ház, 2010)
Kiss Kiss Benk Benk (Ulpius-ház, 2012, Benk Dénessel közösen)

Kiss Ádám filmjei a YouTube-on
Dumatúra (rövidfilm, 2012)
On Air Day Tour (2013)
Juróp Tour (2014)

Kiss Ádám mozifilm:
Dumapárbaj (vígjáték, 2015)

Kiss Ádámnak szentelte a Partizán 2022 őszén egy teljes adását! Gulyás Márton a stand up comedy humoristák közül elsőként Kiss Ádámmal készített egy izgalmas beszélgetést. Ha nem láttad, feltétlenül nézd meg itt:

Kiss Ádám megrendelése

Kiss Ádám telefonszáma


Kiss Ádám megrendelése esetén érdemes tudni, hogy a humorista kizárólagos szerződés köti a Dumaszínház Kft-hez, őket érdemes keresni, ha egyik nagy kedvencünket szeretné valaki megrendelni. Többen kérdezték már, muszáj leírnunk, hogy időt spóroljunk érdeklődőinknek: Kiss Ádám telefonszáma ügyében nem tudunk segíteni.

Kiss Ádám elérhetősége oldalunkon keresztül jelenleg tehát nem lehetséges, ha tudunk segíteni más humorista előadó (pl. Aranyosi Péter, Badár Sándor stb.) műsorában,

 töltsd ki a lenti ajánlatkérő formulát!

Stand Up Comedy humoristák


Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

…és még sok feltörekvő stand up comedy fellépő!

A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (
Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaréelőadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény