Kiss V. Balázs bűvész rendelés

Bűvészműsor megrendelés

Kiss V. Balázs egy rendkívül sokoldalú bűvész: szinte bármilyen típusú bűvészműsor rendelése megoldható nála: bűvészműsor gyerekeknek, mikormágia, színpadi bűvészműsor

A modern, látványos bűvésztrükkök egyik kiváló képviselőjeként Balázs következő produkcióit ajánljuk rendezvényeidre: 

Színpadi bűvészműsor Kiss V. Balázs bűvész előadásában

Céges rendezvényre bűvész rendelése esetén jó szívvel ajánljuk Kiss V. Balázs produkcióit, amelyeket a bűvész szlogenje mutat be a legjobban és legfrappánsabban: „Illúzió és humor egy műsorban!“

Ma már a nézőknek nem elegendő a "cilinderből nyuszi" és a "csinos hölgyek kettéfűrészelése"! Mindenki újdonságra vágyik!
Kiss V. Balázs bűvész újszerű színpadi produkciójában a mai modern technikai eszközökkel (pl.: okostelefonnal), valamint a látványos, meghökkentő számok között a humorral fűszerezett trükkök sem maradnak ki. Balázs interaktív műsorban, miközben tárgyak lebegnek, vagy éppen tűnnek el, a nézők nem csak szemlélői, hanem aktív résztvevői is lehetnek a produkciónak, így igazán emlékezetes lesz számukra az előadás.
Kiss V. Balázs
 szórakoztató színpadi showjának középpontjában a humor és varázslat áll!

Bűvész rendelés céges partyra

Bűvész rendelés céges partyraMikromágia

Egy olyan műsor, melyben a mutatványokat nem a színpadon csodálhatjuk, hanem közvetlen közelről tekinthetjük meg! Egy „mikromágia” show, melyben a bűvész a közönségben, a vendégek között sétálva, vagy egy kihelyezett asztalnál, teljes testközelből szórakoztatja látványos mutatványokkal a nézőket.
Rendkívül emlékezetessé teheti az estét, amikor a bűvész a néző kölcsönkért gyűrűjével, mobiljával, autókulcsával mutat be egy mutatványt, vagy akár egyenesen a néző tenyeréből varázsol el valamit, vagy jelentet meg egy tárgyat a zsebében. Ez a műsor a színpadi műsorral kiválóan ötvözhető, mivel ekkor a nézők egy messziről megtekintett színpadi show után egyenesen a szemük előtt pillanthatnak bele a mágia rejtelmeibe! Kiss Balázs mesteri szinten űzi a mikormágiát, a Te céges rendezvényeden is ott a helye!  

Varázslat a gyerekek nyelvén: bűvészműsor gyerekeknek

Egy műsor, ami egyaránt szórakoztatja a gyerek és felnőtt közönséget! Az előadásban egyaránt látványos és humoros számok váltják egymást, amik magával ragadják a legkisebbeket és legnagyobbakat is. A műsorban fő szempontot kap az interakció, így a gyerekek nem pusztán szemlélői, hanem aktív résztvevői is lehetnek a műsornak. Ezáltal a műsor sokkal emlékezetesebb és személyes élmény lehet mindenki számára! Családi napra, gyerekrendezvényre a legjobb választás!

Kiss Balázs bűvész rendelés

Miért érdemes Kiss V. Balázs bűvész műsorát megrendelni céges rendezvényre

- Folyamatosan megújuló repertoárral érkezik. Emellett pedig továbbra is képzi magát, külföldi kongresszusokat látogatva, ahol a világ legelismertebb előadóival dolgozik együtt!

- Balázs a külföldi vendégeket is könnyedén szórakoztatja akár angol vagy német nyelven! Produkcióját már több mint 15 ország színpadán bemutatta!

- Több mint 10 éve lép fel rendszeresen nagyobb rendezvényeken, ahol garantált az elégedett és elvarázsolt közönség!

- Az Országos Bűvészbajnokságon I. helyezést ért el produkciójával, ezzel kategóriája bajnoka lett. Emellett pedig további 5 hazai és nemzetközi szakmai díj büszke tulajdonosa!

- A korábbi évek alatt Balázs több színházi előadás és televíziós műsor számára dolgozott ki egyedi produkciókat, így műsorát könnyen alakítja a megrendelők elvárásaihoz és ötleteihez, hogy egyedi show-val léphessen a Te rendezvényeden is színpadra!

Bűvész rendelés

keresd Bődi Ari fellépő-koordinátort:

+36 70 258 02 54

vagy Szép Bencét: +36 20 20 99 7 99

Fellépő rendelés és kötelezettségmentes ajánlat kérése:

[email protected]

de a legprofibb, ha kitöltöd a lenti ajánlatkérő formulát!

Humorista rendelés, céges rendezvényre fellépők, születésnapra meglepetés ajándék műsor

villámgyorsan és egyszerűen a lenti ajánlatkérő formula segítségével!

Dumaszínházi humoristák megrendelése

Az alábbi humorista előadók kapcsán tudsz érdeklődni a stand up comedy műsoruk költségeiről:

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

Bűvészek: 

Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond,

Kiss V. BalázsMolnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.

Humorista rendelés céges rendezvényre, fellépők falunapra, születésnapi meglepetés ajándék műsornak?

Villámgyors ajánlatkérés itt:

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény