Musimbe Dávid Dennis humorista

Musimbe Dávid Dennis humorista megrendelése

Musimbe Dávid Dennis életrajza

Musimbe Dávid Dennis Wikipedia oldala jelenleg nem tartalmaz releváns információkat, ezért összegyűjtöttük a humorista életrajza iránt érdeklődők számára a legfontosabb tudnivalókat. A stand up comedy előadó édesapja a dél-afrikai Zimbabwéből származik, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemre járt és ott ismerkedett meg Dennis magyar édesanyjával. Musimbe Dávid Dennist az anyukája nevelte fel, mert a szülei a humorista 13 éves korában elváltak.
Hetedik osztályos korában amikor iskola helyett egy hónapot egy videojáték-teremben töltött, ezért kirúgták a suliból, általános iskolai tanulmányait ezért a Lovag utcai általánosban fejezte be.


Karosszéria-lakatosként végzett a középiskolában, ahogy a Showder Klub-ban is mesélte, az egyik vizsgán odahegesztette a munkadarabot a fémasztalhoz, ezért nem tudta azt odavinni a vizsgabizottság tagjaihoz, akik így kénytelenek voltak a munkaasztalánál értékelni a teljesítményt. 

Dolgozott szakszervizben, de saját bevallása szerint nem volt annyira ügyes, ezért közös megegyezéssel távozott a cégtől. A humorista ezután több, mint 10 évet értékesítési területen tevékenykedett. Telemarketingesként 7 és fél évig építőipari cégeknek értékesített online reklámfelületeket, majd egy ipari tisztítószereket gyártó cégnél dolgozott. 

Musimbe Dávid Dennis Showder Klub

Reklámfilmek, mozifilmek castingjaira járt, több reklámban és a "Kém" című Magyarországon forgatott amerikai akciófilm-paródiában is feltünt statisztaként. (A filmben Melissa McCarthy humorista-színésznő a CIA elemzője, és miután partnere (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát.)
A sport fontos szerepet tölt be az életében: kosarazott, focizott, bokszolt, jelenleg heti 3-4 alkalommal jár edzőterembe, focizik és korcsolyázik, valamint néhány éve megtanult úszni is.

Musimbe Dávid Dennis humorista telefonszáma


A humorista karrierje úgy indult, hogy "akkoriban sok stand-upot néztem, és egyszerűen rákerestem a Google-ben, hol vannak olyan alkalmak, ahol kipróbálhatja magát az ember. A Bethlen Téri Színházat dobta ki."
Így jutott el a Stand Up Brigád humortársulat humorista tehetségkutató rendezvényére, ahol élete első fellépése 2015. május 26-án, kedden volt. Miután Szép Bence a színpadra szólította, kezdetben zavarban volt, majd átlendülve a kezdeti nehézségeken, "robbantotta a házat". Musimbe Dávid Dennis így nyilatkozott első fellépése kapcsán:
"Nem volt anyagom, csak egy vázlat, meg pár gondolat, hogy mit akarok mondani. Elmentem, de még ott a helyszínen le akartam mondani, mert annyira izgultam, hogy ájulás közeli állapotban voltam. Végül lenyomtam, és jól sikerült, úgyhogy ez rengeteg erőt adott a továbbiakhoz."

Musimbe Dávid humorista rendelés


Musimbe Dávid Dennis a Comedy Central-tól a Showder Klub-ig

A Comedy Central "Magyarország, szereplek! című humorista tehetségkutató műsorában lépett először kamerák elé, majd a Fábry Most című műsorban és a Rádiókabaréban is bemutatkozott. Bemutatkozása óta stabil és népszerű fellépője a Showder Klubnak. 

A stand up comedy előadó a magánéletéről csak a műsoraiban beszél, de a Facebook-oldalán 2020 őszén bejelentette, hogy megszületett a kislánya: „Drága szeretett kislányom Musimbe Amira Zoé 2020 11.30. Édesanyukája egy hős. Babukánk egy csoda”..

Csokibanán - Musimbe Dávid Dennis YouTube csatornája

A humorista elképesztően népszerű a közösségi médiában, a stand up fellépők közül az övé az egyik legnézettebb YouTube-csatorna, a Csokibanán. 

Musimbe Dávid Dennis elérhetősége-megrendelése

Musimbe Dávid Dennis elérhetősége

Musimbe Dávid Dennis megrendelése kapcsán sajnos már nem tudunk segíteni, mert kizárólagos szerződést írt alá a Dumaszínházhoz. Musimbe Dávid Dennis elérhetősége tehát korábbi partnereink számára sem megoldott, ha a humorista produkcióját szeretnéd megrendelni, a Dumaszínház Kft-t érdemes felkeresni.

Musimbe Dávid Dennis telefonszáma

A fent leírtak miatt Musimbe Dávid Dennis telefonszáma ügyében sem tudunk már segíteni. Mivel a stand up comedy fellépő produkciója régebben megrendelhető volt oldalunkon keresztül, ezért frissítettük ezt a cikket, hogy időt spóroljunk érdeklődőinknek, régi partnereinknek. 

Humoristarendelés rendezvényre


Ha más humorista előadó műsorával kapcsolatban tudunk segíteni,

keresd Bődi Ari fellépő-koordinátort: 

+36 70 258 02 54

vagy Szép Bencét: 

+36 20 20 99 7 99

Fellépő rendelés és kötelezettségmentes ajánlat kérése: 

[email protected]

de a legprofibb, ha kitöltöd a lenti ajánlatkérő formulát!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény