Musimbe Dávid Dennis humorista

Musimbe Dávid Dennis humorista megrendelése

Musimbe Dávid Dennis életrajza

Musimbe Dávid Dennis Wikipedia oldala jelenleg nem tartalmaz releváns információkat, ezért összegyűjtöttük a humorista életrajza iránt érdeklődők számára a legfontosabb tudnivalókat. A stand up comedy előadó édesapja a dél-afrikai Zimbabwéből származik, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemre járt és ott ismerkedett meg Dennis magyar édesanyjával. Musimbe Dávid Dennist az anyukája nevelte fel, mert a szülei a humorista 13 éves korában elváltak.
Hetedik osztályos korában amikor iskola helyett egy hónapot egy videojáték-teremben töltött, ezért kirúgták a suliból, általános iskolai tanulmányait ezért a Lovag utcai általánosban fejezte be.


Karosszéria-lakatosként végzett a középiskolában, ahogy a Showder Klub-ban is mesélte, az egyik vizsgán odahegesztette a munkadarabot a fémasztalhoz, ezért nem tudta azt odavinni a vizsgabizottság tagjaihoz, akik így kénytelenek voltak a munkaasztalánál értékelni a teljesítményt. 

Dolgozott szakszervizben, de saját bevallása szerint nem volt annyira ügyes, ezért közös megegyezéssel távozott a cégtől. A humorista ezután több, mint 10 évet értékesítési területen tevékenykedett. Telemarketingesként 7 és fél évig építőipari cégeknek értékesített online reklámfelületeket, majd egy ipari tisztítószereket gyártó cégnél dolgozott. 

Musimbe Dávid Dennis Showder Klub

Reklámfilmek, mozifilmek castingjaira járt, több reklámban és a "Kém" című Magyarországon forgatott amerikai akciófilm-paródiában is feltünt statisztaként. (A filmben Melissa McCarthy humorista-színésznő a CIA elemzője, és miután partnere (Jude Law) és az ügynökség legjobb ügynöke (Jason Statham) lebukik, ő az egyetlen, akit éppen bevetésre lehetne küldeni: életében először, a terepen kell kipróbálnia magát.)
A sport fontos szerepet tölt be az életében: kosarazott, focizott, bokszolt, jelenleg heti 3-4 alkalommal jár edzőterembe, focizik és korcsolyázik, valamint néhány éve megtanult úszni is.

Musimbe Dávid Dennis humorista telefonszáma


A humorista karrierje úgy indult, hogy "akkoriban sok stand-upot néztem, és egyszerűen rákerestem a Google-ben, hol vannak olyan alkalmak, ahol kipróbálhatja magát az ember. A Bethlen Téri Színházat dobta ki."
Így jutott el a Stand Up Brigád humortársulat humorista tehetségkutató rendezvényére, ahol élete első fellépése 2015. május 26-án, kedden volt. Miután Szép Bence a színpadra szólította, kezdetben zavarban volt, majd átlendülve a kezdeti nehézségeken, "robbantotta a házat". Musimbe Dávid Dennis így nyilatkozott első fellépése kapcsán:
"Nem volt anyagom, csak egy vázlat, meg pár gondolat, hogy mit akarok mondani. Elmentem, de még ott a helyszínen le akartam mondani, mert annyira izgultam, hogy ájulás közeli állapotban voltam. Végül lenyomtam, és jól sikerült, úgyhogy ez rengeteg erőt adott a továbbiakhoz."

Musimbe Dávid Dennis a Comedy Central-tól a Showder Klub-ig

A Comedy Central "Magyarország, szereplek! című humorista tehetségkutató műsorában lépett először kamerák elé, majd a Fábry Most című műsorban és a Rádiókabaréban is bemutatkozott. Bemutatkozása óta stabil és népszerű fellépője a Showder Klubnak. 

A stand up comedy előadó a magánéletéről csak a műsoraiban beszél, de a Facebook-oldalán 2020 őszén bejelentette, hogy megszületett a kislánya: „Drága szeretett kislányom Musimbe Amira Zoé 2020 11.30. Édesanyukája egy hős. Babukánk egy csoda”..

Csokibanán - Musimbe Dávid Dennis YouTube csatornája

A humorista elképesztően népszerű a közösségi médiában, a stand up fellépők közül az övé az egyik legnézettebb YouTube-csatorna, a Csokibanán. 

Musimbe Dávid Dennis elérhetősége-megrendelése

Musimbe Dávid Dennis elérhetősége

Musimbe Dávid Dennis megrendelése kapcsán sajnos már nem tudunk segíteni, mert nemrég kizárólagos szerződést írt alá. Musimbe Dávid Dennis elérhetősége tehát korábbi partnereink számára sem megoldott, ha a humorista produkcióját szeretnéd megrendelni, a Dumaszínház Kft-t érdemes felkeresni.

Musimbe Dávid Dennis telefonszáma

A fent leírtak miatt Musimbe Dávid Dennis telefonszáma ügyében sem tudunk már segíteni. Mivel a stand up comedy fellépő produkciója régebben megrendelhető volt oldalunkon keresztül, ezért frissítettük ezt a cikket, hogy időt spóroljunk érdeklődőinknek, régi partnereinknek. 

Humoristarendelés rendezvényre


Ha már humorista előadó műsorával kapcsolatban tudunk segíteni,

keresd Bődi Ari fellépő-koordinátort: 

+36 70 258 02 54

vagy Szép Bencét: 

+36 20 20 99 7 99

Fellépő rendelés és kötelezettségmentes ajánlat kérése: 

[email protected]

de a legprofibb, ha kitöltöd a lenti ajánlatkérő formulát!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2022. dec. 30.

Rádiókabaré BÚÉK 2023

A Rádiókabaré a BÚÉK 2023 felvételéhez kiváló humoristák és színészek sokaságát vonultatta fel! 

2022. dec. 13.

Bödőcs Tibor: Barbárglamour

A legnépszerűbb stand up comedy humorista új műsorát 2023. márciusának végén mutatja be. Majdnem napra pontosan egy évig tart Bödőcs Tibor 2022. márciusának végén bejelentett alkotói szabadsága.

Reflektorfény