Aranyosi Péter és Vida Péter: Miskolci gyökerek

Miskolci gyökerek: Aranyosi Péter humorista, Vida Péter színész

Aranyosi Péter humorista és Vida Péter színész-humorista a Miskolci gyökerek című közös műsorukban a miskolci fiatalság, a középiskolai kalandok, a miskolci show-ska zenekar, a legendás Kabinet Rt és a Diósgyőr focicsapata kapcsán ontják a poénokat és a miskolci/borsodi történeteket. 

Aranyosi Péter és Vida Péter: 

Miskolci gyökerek

Aranyosi Péter (Karinthy-gyűrűs és Múzsa-díjas) humorista és Vida Péter (Karinthy-gyűrűs) színész-humorista még középiskolai tanulmányaik idejéből ismerik egymást, erre utal a "Miskolci gyökerek" cím is. Ráadásul ennek a címnek Aranyosi Péter szerint van egy kis áthallása is. 

"Vida Péterrel nagyon régóta ismerjük egymást, mondhatni barátok vagyunk. Az is közös bennünk, hogy mindketten megkaptuk a Karinthy-gyűrűt. A Miskolci gyökerek egy párhuzamos életrajz, ami kettőnk életéről szól. Péter amellett, hogy szaval és énekel is, főleg azt mutatja be, hogy milyen a művészvilág, én pedig olyan történeteket hozok, amelyek inkább az átlagember életét jellemzik. Az előadást egy közös kabaré jelenettel zárjuk, ami szintén kapcsolódik kettőnkhöz." - nyilatkozta Aranyosi Péter.

Az Aranyosi Péter által említett Karinthy-gyűrűt egyébként a két miskolci humorista egymás utáni évben kapta meg (2017-ben és 2018-ban), amely példátlan a Karinthy-gyűrű eddigi történetében. 

Miskolci gyökerek

Miskolci gyökerek - 85 perces időutazás a '90-es évek miskolci hétköznapokba...

Aranyos Péter humorista és Vida Péter színész-humorista közös estje, stand up sztorikkal, anekdotákkal és zenével 

Rendeld meg a Miskolci gyökerek című humorestet most óriási kedvezménnyel!

Érdekesség, hogy a két Péter, Aranyosi Vida nem először állnak együtt a színpadon. Aranyosi Péter önálló estjében, a Comedy Centralon bemutatott Borsodi homályos című stand up comedy műsorban Vida Péter szerepelt, de a tv-adásból ez a 10 perces rész kimaradt. 

Érdemes megnézni a Keresztúry Tibor írásából készült szösszenetet, amelyet “Piros az Isten” címmel lehetett olvasni, és amely Aranyosi Péternek "fiatalkorom egyik legfontosabb Magyar narancsos írása volt. Annak idején egymás közt idéztünk belőle. Minden Diósgyőrinek kötelező de mindenki aki rajong bármiért is az megfogja érteni ezt az írást???????? Nagy köszönet Vida Péter színművészúrnak és Keresztúry Tibornak!"

Technikai feltételek: működő hangosítás és hangtechnikus (a zenebejátszás miatt zenét is kell indítania), 2 db mikrofon, egy álló paraván, ami mögé be tudnak állni takarásba a fellépők. 

Miskolci gyökerek-Aranyosi Péter és Vida Péter humorestje megrendelés

A Miskolci gyökerek című Aranyosi Péter-Vida Péter est megrendelése

keresd Bődi Ari fellépő-koordinátort: +36 70 258 02 54
vagy Szép Bencét: +36 20 20 99 7 99
Fellépő rendelés és kötelezettségmentes ajánlat kérése: [email protected]
de a legprofibb, ha kitöltöd a lenti ajánlatkérő formulát!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény