Mogács Dániel elérhetősége

Mogács Dániel elérhetősége

Mogács Dániel elérhetősége iránt gyakran keresnek meg bennünket. Az egyedi stílusú, sokoldalú tehetséggel megáldott előadó kapcsán inkább írtunk egy cikket, hogy időt spóroljunk neked, ráadásul a stand up comedy humorista-színész életrajzát is megismerheted, de nézhetsz Mogács-videókat is közben!  

Mogács Dániel humorista önéletrajza

Mogács Dániel 1977. február 6-án született Budapesten.  
Édesanyja Sárkány Katalin képző- és iparművész. Mogács Dániel mindig őt kéri fel a rendezéseinek díszlet- és jelmeztervezéseire, többek között ő tervezte a Comedy Central humorcsatornán nagy sikerrel vetített Susogós Mackók figuráit is. 

Mogács Dániel édesapja festett és írt, nevelőapja (aki egyéves korától nevelte) építészként dolgozott. Nagyapja kémikus és filozófus volt, és egy nagy baráti társaságot alkottak Pilinszky Jánossal, Tamási Áronnal és az adott kor kiemelkedő művészeivel, közéleti személyiségeivel. Nagyszülei bábszínházat is működtettek a háború utáni Németországban. A bábok később is folyamatosan felbukkannak a színész-humorista életében.

Mogács Dániel humorista megrendelése

Mogács Dániel „civil” állásokkal is rendelkezett, volt favágó, vámügyintéző, raktáros, ingatlanügynök és „telefonos kisasszony” egy internetes cégnél. A Théba Színiakadémián végzett színészként. Társaival közösen alkották meg 2000-ben az Eleuszisz Színházat, ahol mint színész és mint rendező is tevékenykedett. A társulat feloszlása után szabadúszó lett, játszott Veszprémben, Kecskeméten - a bábszínházban is.


A Dumaszínház felfedezettjeként, stand-up comedy-vel vonult be a köztudatba. A Dumaszínház tagjaként fellép az ország különböző pontjain, valamint rendszeresen látható a Showder Klub és a Comedy Central Bemutatja című televíziós műsorokban is. A Susogós Mackók c. bábos egypercesekből is kiveszi a részét. Ő Brendon, a „barna bandzsa medve” hangja és mozgatója, de többek között ő személyesíti meg Józsit, a részeges ördögöt és az őrült majmot is. 

Mogács Dániel humorista rendelés


A 19. epizódtól kezdve állandó szereplője volt a Munkaügyek - IrReality Show című szituációskomédia-sorozatnak, amelyben a Nemzeti Munkaügyi, Munka- és Űrbiztonsági Hivatal egyszemélyes űrközlekedési és űrbiztonsági részlegének vezetőjét alakította.

Részt vett a 2010-es önkormányzati választásokon a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Budapest VII. kerületi polgármester-jelöltjeként. Kellő számú kopogtatócédula hiányában (nem sikerült megszereznie az induláshoz szükséges 700 kopogtatócédulát) a Kétfarkú Kutya Párt nem indította el Mogácsot polgármester-jelöltnek. Ezután Mogács Dániel kilépett a pártból és a politikából. 

Kálmán Olgával folytatott interjúja viszont a magyar politikatörténet ritka szórakoztató pillanatai közé tartozik, nézd meg itt, ha még nem láttad:

A humorista-színész újabban videójátékokkal kapcsolatos stream-műsorokkal is jelentkezik. 

Mogács Dániel megrendelése

Mogács Dániel megrendelése ügyében sokan fordultak már hozzánk segítségért, de a stand up comedy humorista a Dumaszínház Kft-vel kötött kizárólagos szerződést, mindenkit oda irányítunk, kérlek, Te is keresd őket Mogács Dániel humorista megrendelése kapcsán!

Mogács Dániel elérhetősége-telefonszáma

Mogács Dániel telefonszáma

A fentiekből következően Mogács Dániel elérhetősége ügyében a Dumaszínházat kell hívnod. 

Ezt muszáj leírnunk, hogy időt spóroljunk érdeklődőinknek: 

Mogács Dániel elérhetősége oldalunkon keresztül nem megoldott, ha tudunk segíteni más humorista előadó (pl. Aranyosi Péter, Badár Sándor stb.) műsorában,

töltsd ki a lenti ajánlatkérő formulát!

Humoristarendelés rendezvényre

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény