Kormos Anett elérhetősége

Kormos Anett megrendelése

Kormos Anett megrendelése

A leghíresebb női humorista, Kormos Anett megrendelése nem egyszerű... Mivel újabban ideje nagy részét a forgatókönyvírás teszi ki (jelenleg a Pappa Pia 2-n és A mi kis falunk sorozaton dolgozik), ezért stand up comedy előadói karrierjét egyelőre szünetelteti. 

2020-ban ezért nem vállal fellépéseket, legközelebb valószínűleg 2021 elején tud majd színpadra lépni. 

Kormos Anett 

Kormos Anett humorista, forgatókönyvíró, újságíró Lengyeltótiban, Somogy megyében született 1981. november 22-én.

Általános iskolai tanulmányait Balatonbogláron, középiskoláját Pécsett végezte. A középiskolai "Kelet" című lapban jelentek meg első írásai. Főiskolai tanulmányait a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskola kommunikáció-művelődésszervező szakán végezte. Írt a Frissítő című főiskolai hetilapnak, az Író Deáknak, a Kilátónak valamint alapító tagja volt az Albatrosz című közéleti és irodalmi folyóiratnak. Ekkor már jelentek meg írásai a Népszabadságban és az Életünk 2000-ben is.

A szombathelyi főiskola befejezése után Budapestre költözött. A Kiskegyedben és a Gyöngyben is 2004 óta jelennek meg írásai, 2006-ban pedig novelláskötetet adott ki Ingyen Színház címmel.
2009-ben benevezett a Magyar Televízió stand-up comedy tehetségkutatójába, a Mondom a magamét! című műsorba, ahol a második helyezést érte el. Ekkor figyelt fel rá Litkai Gergely, a Dumaszínház főszerkesztője, aki meghívta Anettet a Dumaszínház társulatába. A műfaj első női előadójaként 2010 áprilisában szerepelt először a Showder Klubban. Sajátos humora, érzelemmentes, mosolytalan előadásmódja azóta védjegyévé vált.


Alkalmi vendégként időnként feltűnt a Heti Hetesben, de a humor mellett az újságírással is foglalkozott, a WMA-oldal egyik vezető szerkesztője is volt.
A Dumaszínház legismertebb humoristáival készült interjúit a Dumaszínház – Tankönyv és munkafüzet címmel megjelent riportkönyvében publikálta 2010-ben.

2016-tól írója az A mi kis falunk sorozatnak és számos mozifilmnek.

Két kislány édesanyja.

Kormos Anett telefonszáma


Kormos Anett elérhetősége
 

A humorista nem vállal szabad téri vagy privát rendezvényeket, ráadásul várhatóan 2021 elejéig alkotói szabadságon van, így rendezvényekre nem tud fellépést vállalni.

Kormos Anett telefonszáma 

Kormos Anett telefonszáma nem nyilvános, alkotói szabadságának végéig nem adható ki. 

Egyéb humoristák elérhetősége és műsorainak feltételei kapcsán örömmel segítek:

Illés Dóra
fellépő-koordinátor

+36 30 720 79 22

[email protected]

Amíg Kormos Anett nem vállal fellépéseket, más humoristák műsorát szívesen ajánljuk, klikkelj ide:

Stand Up fellépők megrendelése

Stand Up fellépők

Stand Up Comedy előadók megrendelése céges rendezvényre, privát rendezvényre a lenti ajánlatkérő modullal vagy a lenti humorista rendelés szövegre klikkelve:

Humorista rendelés

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény