Varga Ferenc József elérhetősége

Varga Ferenc József megrendelése

Varga Ferenc József humorista életrajza

Varga Ferenc József humorista a legtermékenyebb magyar kabaréíró és előadó 1972. december 26-án született Stuttgart-ban.
Minden magyarországi humorműsorban fellépett már, a Showder Klubtól kezdve a Comedy Central bemutatják át a Dumakabaréig. A Rádiókabaré állandó fellépője, minden kabaréfelvételen előad egy-két írást a rádiókabaré színészeivel vagy Aradi Tiborral együtt.
A hazánkban ritkaságszámba menő politikai humor egyik kiemelkedő képviselője.

Varga Ferenc József eredeti foglalkozása angol nyelvtanár. Idegenvezető végzettsége is van, de ebben a szakmában soha nem dolgozott. 1993-ban a Rátkay Márton Zenés Műhely színitanodájában tanult. Ebben az évben kezdődött humorista pályája is. 1994-től fellépett a Rádiókabaréban, 1999 és 2010 között a Mikroszkóp Színpad tagja volt. A Hócipő szatirikus lapnak jelenleg is munkatársa. Az 1998-as Humorfesztiválon előadói díjat kapott, jellegzetes, progresszív humorát 2005-ben, 2006-ban, és 2010-ben Bonbon díjjal jutalmazták. "A legerősebb láncszem" című, Nádas Györggyel készült cd-je 2001-ben, "Köcsög! – Magyarország szellemi szintje I. Győző király és Tünde hercegnő uralkodása idején" című könyve pedig 2008-ban jelent meg. 2012-ben megkapta a Karinthy-gyűrűt, ami a Rádiókabaré kiemelkedő teljesítményt nyújtó szerzőinek, előadóinak adható.

Nézz bele Varga Ferenc József műsorába! 

2013-ban megjelent második könyve Nemzeti Túlvilág Hivatal címmel, mely egy némiképp elvont, abszurd irodalmi pamflet szürke mindennapjainkról.

2017-től Aradi-Varga Show címmel önálló műsort indított az ATV-n Aradi Tiborral.

2019-ben közös könyve jelent meg Aradi Tiborral Mondom a Ferinek, Tibi címmel.

Szerzőként és hangkölcsönzőként szerepelt az Uborka bábkabaréban, fellépett a Showder Klubban, a Friderikusz showban, a Szeszélyes évszakokban és még számtalan sikeres televíziós műsorban.
A Füstifecskék formáció tagjaként arany-és platinalemezes előadóként is számon tartják.

Varga Ferenc József telefonszáma

Varga Ferenc József megrendelése

Varga Ferenc József műsorának megrendelése elsősorban színházi körülmények közt a legszerencsésebb, de Varga Ferenc József elérhetősége falunapokra is megoldható, igaz, csak bizonyos feltételek teljesülése esetén - erről külön kell egyeztetni. Privát rendezvényt nem vállal. 

A humorista megrendelése esetén Varga Ferenc József e-mailben küld szerződést, amelyet aláírás után szkennelve kell visszaküldeni. Lehetőség szerint helyszíni készpénzes vagy előre utalásos fellépést vállal csak el!

Varga Ferenc József elérhetősége céges rendezvényekre 

Állandó szerző- és előadótársával, Aradi Tiborral több közös műsora is van céges rendezvényekre. Ha esti céges rendezvényre hívják Aradit Tiborral közös műsorát, csak vacsora előtt lépnek fel.

Aradi-Varga megrendelése

Varga Ferenc József telefonszáma

Varga Ferenc József telefonszáma csak a humorista műsorának megrendelése esetén adható ki harmadik félnek.

Varga Ferenc József megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra
fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22

[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. okt. 16.

Orosz György megrendelése

Orosz Gyuri az egyik legelfoglaltabb, legtöbbet fellépő stand up comedy humorista Magyarországon: a Comedy Central, a Showder Klub, a Rádiókabaré előadója. 

Reflektorfény