Varga Ferenc József elérhetősége

Varga Ferenc József megrendelése

Varga Ferenc József humorista életrajza

Varga Ferenc József humorista a legtermékenyebb magyar kabaréíró és előadó 1972. december 26-án született Stuttgart-ban.
Minden magyarországi humorműsorban fellépett már, a Showder Klubtól kezdve a Comedy Central bemutatják át a Dumakabaréig. A Rádiókabaré állandó fellépője, minden kabaréfelvételen előad egy-két írást a rádiókabaré színészeivel vagy Aradi Tiborral együtt.
A hazánkban ritkaságszámba menő politikai humor egyik kiemelkedő képviselője.

Varga Ferenc József eredeti foglalkozása angol nyelvtanár. Idegenvezető végzettsége is van, de ebben a szakmában soha nem dolgozott. 1993-ban a Rátkay Márton Zenés Műhely színitanodájában tanult. Ebben az évben kezdődött humorista pályája is. 1994-től fellépett a Rádiókabaréban, 1999 és 2010 között a Mikroszkóp Színpad tagja volt. A Hócipő szatirikus lapnak jelenleg is munkatársa. Az 1998-as Humorfesztiválon előadói díjat kapott, jellegzetes, progresszív humorát 2005-ben, 2006-ban, és 2010-ben Bonbon díjjal jutalmazták. "A legerősebb láncszem" című, Nádas Györggyel készült cd-je 2001-ben, "Köcsög! – Magyarország szellemi szintje I. Győző király és Tünde hercegnő uralkodása idején" című könyve pedig 2008-ban jelent meg. 2012-ben megkapta a Karinthy-gyűrűt, ami a Rádiókabaré kiemelkedő teljesítményt nyújtó szerzőinek, előadóinak adható.

2013-ban megjelent második könyve Nemzeti Túlvilág Hivatal címmel, mely egy némiképp elvont, abszurd irodalmi pamflet szürke mindennapjainkról.

2017-től Aradi-Varga Show címmel önálló műsort indított az ATV-n Aradi Tiborral.

2019-ben közös könyve jelent meg Aradi Tiborral Mondom a Ferinek, Tibi címmel.

Szerzőként és hangkölcsönzőként szerepelt az Uborka bábkabaréban, fellépett a Showder Klubban, a Friderikusz showban, a Szeszélyes évszakokban és még számtalan sikeres televíziós műsorban.
A Füstifecskék formáció tagjaként arany-és platinalemezes előadóként is számon tartják.

Varga Ferenc József telefonszáma

Varga Ferenc József megrendelése

Varga Ferenc József műsorának megrendelése elsősorban színházi körülmények közt a legszerencsésebb, de Varga Ferenc József elérhetősége falunapokra is megoldható, igaz, csak bizonyos feltételek teljesülése esetén - erről külön kell egyeztetni. Privát rendezvényt nem vállal. 

A humorista megrendelése esetén Varga Ferenc József e-mailben küld szerződést, amelyet aláírás után szkennelve kell visszaküldeni. Lehetőség szerint helyszíni készpénzes vagy előre utalásos fellépést vállal csak el!

Varga Ferenc József elérhetősége céges rendezvényekre 

Állandó szerző- és előadótársával, Aradi Tiborral több közös műsora is van céges rendezvényekre. Ha esti céges rendezvényre hívják Aradit Tiborral közös műsorát, csak vacsora előtt lépnek fel.

Aradi-Varga megrendelése

Varga Ferenc József telefonszáma

Varga Ferenc József telefonszáma csak a humorista műsorának megrendelése esetén adható ki harmadik félnek.

Varga Ferenc József megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra
fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22

[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. júl. 24.

Gaál Dániel elérhetősége

Gaál Dániel a Comedy Central és a Rádiókabaré fiatal humoristája, aki a "Magyarország, szereplek!" humorista tehetségkutató második évadára is meghívást kapott

Reflektorfény