Gaál Dániel elérhetősége

Gaál Dániel humorista elérhetősége

Gaál Dániel humorista elérhetősége

Gaál Dániel a Comedy Central és a Rádiókabaré fiatal stand up comedy humorista fellépője örömmel lép fel kocsmaszínházakban, céges rendezvényeken, falunapokon, esetleg családi rendezvényeken. 

Gál Dani humorista rövid életrajz

Gaál Dániel 1997 április 22-én született Tatán. A fiatal humorista pályáját 16 évesen (!), 2013-ban kezdte a Dumaszínház tehetségkutatóján, a Fiatal Félőrültek Fesztiválján. Óriási rajongója volt a Showder klubnak és a Comedy Central bemutatja című műsoroknak, ezek hatására kezdett ő is fellépni. A Dumaszínház mellett a Stand Up Brigád tehetségkutató rendezvényein is fellépett a Bethlen Téri Színházban, majd 2014-ben bemutatkozott a Művészetek Völgye fesztiválon is. 

Ebben az időszakban azt szokta mondani: "...a csapatban én vagyok a legfiatalabb, ezért minden fellépésemet hamar be kell fejeznem, mert kilencre haza kell érnem."

Az elmúlt években Gaál Dani stand up comedy műsorával több produkcióban is közreműködött, fellépett a Comedy Central bemutatja című műsorában és két önálló esttel is bemutatkozott. 

Gaál Dani stand up comedy

Gaál Dániel így vall magáról: "Rubikkocka függő tanárgyerek, aki témáiban gyakran foglalkozik a diákélet kihívásaival, aki imádja az extrém sportokat, de rendszeresen megsérül éppen ezért életének legnagyobb sportteljesítménye, hogy még életben van."

Gaál Dániel a Magyarország, szereplek című humorista tehetségkutató második évadában történő fellépésre is meghívást kapott a szervező Dumaszínháztól. (A Magyarország, szereplek szakmai partnere a Dumaszínház, a legjobbak fellépési lehetőséget kapnak a Dumaszínházban.)

Gaál Dániel humorista telefonszáma-elérhetősége


Gaál Dániel telefonszáma

Gaál Dániel megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek.

Gaál Dani fiatal stand up comedy humorista megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra
fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22
[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. júl. 24.

Gaál Dániel elérhetősége

Gaál Dániel a Comedy Central és a Rádiókabaré fiatal humoristája, aki a "Magyarország, szereplek!" humorista tehetségkutató második évadára is meghívást kapott

Reflektorfény