Gaál Dániel elérhetősége

Gaál Dániel humorista elérhetősége

Gaál Dániel humorista elérhetősége

Gaál Dániel a Comedy Central és a Rádiókabaré fiatal stand up comedy humorista fellépője örömmel lép fel kocsmaszínházakban, céges rendezvényeken, falunapokon, esetleg családi rendezvényeken. 

Gál Dani humorista rövid életrajz

Gaál Dániel 1997 április 22-én született Tatán. A fiatal humorista pályáját 16 évesen (!), 2013-ban kezdte a Dumaszínház tehetségkutatóján, a Fiatal Félőrültek Fesztiválján. Óriási rajongója volt a Showder klubnak és a Comedy Central bemutatja című műsoroknak, ezek hatására kezdett ő is fellépni. A Dumaszínház mellett a Stand Up Brigád tehetségkutató rendezvényein is fellépett a Bethlen Téri Színházban, majd 2014-ben bemutatkozott a Művészetek Völgye fesztiválon is. 

Ebben az időszakban azt szokta mondani: "...a csapatban én vagyok a legfiatalabb, ezért minden fellépésemet hamar be kell fejeznem, mert kilencre haza kell érnem."

Az elmúlt években Gaál Dani stand up comedy műsorával több produkcióban is közreműködött, fellépett a Comedy Central bemutatja című műsorában és két önálló esttel is bemutatkozott. 

Gaál Dani stand up comedy

Gaál Dániel így vall magáról: "Rubikkocka függő tanárgyerek, aki témáiban gyakran foglalkozik a diákélet kihívásaival, aki imádja az extrém sportokat, de rendszeresen megsérül éppen ezért életének legnagyobb sportteljesítménye, hogy még életben van."

Gaál Dániel a Magyarország, szereplek című humorista tehetségkutató második évadában történő fellépésre is meghívást kapott a szervező Dumaszínháztól. (A Magyarország, szereplek szakmai partnere a Dumaszínház, a legjobbak fellépési lehetőséget kapnak a Dumaszínházban.)

Gaál Dániel humorista telefonszáma-elérhetősége


Gaál Dániel telefonszáma

Gaál Dániel megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek.

Gaál Dani fiatal stand up comedy humorista megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra
fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22
[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. okt. 16.

Orosz György megrendelése

Orosz Gyuri az egyik legelfoglaltabb, legtöbbet fellépő stand up comedy humorista Magyarországon: a Comedy Central, a Showder Klub, a Rádiókabaré előadója. 

Reflektorfény