Nádas György humorista műsorai

Nádas György telefonszáma humorista

Nádas György, a kiváló Karinthy-gyűrűs humorista, humor-legenda első nyilvános fellépése a Magyar Rádió kabarészínházában volt 1965 szilveszterén, ahol édesapja, a zeneszerző Nádas Gábor dalát adta elő három és fél évesen: "Ilyen az élet Dédikém" címmel.

1982-ben a második Humorfesztiválon Markos Györggyel átütő hatalmas sikert arattak, az általuk képviselt szókimondó, időnként nyers, mégis finoman kidolgozott humorral megnyerték a humorfesztivált. A Mikroszkóp Színpad még abban az évben szerződtette mindkettőjüket. Ettől kezdve a Rádiókabaré minden műsorában felléptek. A páros később Boncz Gézával egészült ki. Rádiós és televíziós fellépéseikkel milliós rajongótábort szereztek. Ahogy Hofi Géza nélkül, úgy Markos-Nádas-Boncz nélkül is elképzelhetetlen volt egy szilveszteri műsor.


NÁDAS GYÖRGY HUMORISTA MŰSORAI 

HUMOR - STAND-UP, ÉNEKESMŰSOR, GASZTRO- FŐZÉS ÉS ZSŰRIZÉS, EGÉSZ ESTÉS PRODUKCIÓK, MŰSORVEZETÉS

NÉZETEM SZERINT” vidám humoros műsor aktualitásokkal - 30 perc

Állandóan frissülő, garantáltan humoros és szórakoztató műsor. A klasszikus konferansz és stand up stílusát vegyíti, napi aktualitással és eleganciával fűszerezve nádasgyuris stílusban.

FŐZŐVERSENYEKEN való zsűrizés, házigazda feladatok fesztiválokon

Nádas György a gasztronómiai kultúra nagy rajongójaként és amatőr szakácsként számos felkérést kap főzőversenyeken való zsűrizésre, házigazda feladatra. Saját televíziós főző-showja a Fogjuk a hasunkat! hetente többször jelentkezik az egyik legnézettebb kereskedelmi csatornán. Szakmai hozzáértéssel és humorral fűszerezi a főzőfesztiválokat.

Nádas György humorista elérhetősége

JÓ LENNE 120 ÉVIG ÉLNI!” - Nosztalgikus énekműsor humorral - 40 perc

Nádas György édesapja, néhai Nádas Gábor zeneszerző slágereiből összeállított énekműsor Nádas György előadásában – akiről kevesen tudják, hogy Musical szakra járt a Színház és Filmművészeti Főiskolán. A közép- és idősebb korosztály nagyon kedveli a műsort, egy ország ismeri és énekli együtt a dalokat: „Kicsit szomorkás a hangulatom”, „Engem nem lehet elfelejteni”, „Szeretni kell, ennyi az egész”… 

A RETRO VISSZAVÁG

Nádas György és Maksa Zoltán közös műsora - 80-90 perc

Nádas György és Maksa Zoltán a magyar kabaré és humor ikonikus figuráinak közös műsora. Saját egyéni stand up hangzik el mindkettőjüktől és közös jeleneteket is láthat a közönség.

HOGY IS VOLT A MARKOS-NÁDAS?” – közel másfél óra

Nosztalgikus visszaemlékezés a legendás párosra. Interjú-show Nádas Györggyel, aki elárulja, hogy miként születtek ikonikussá vált produkcióik és elhelyezi azokat a 80-as évek hétköznapjaiban. A műsor gerince a visszaemlékezés, finom és karakteres humorral, ismert és kevésbé ismert televíziós jelenetek bejátszásával. A műsor interaktív, a közönség bevonásával. Aki kérdez: Laber Zsuzsa újságíró, Nádas György házastársa, aki egyébként mindent tud…

A produkció 3 fős, saját technikussal.

NÁDAS GYÖRGY, MINT MŰSORVEZETŐ - Programok házigazdája

Nádas György jelentős gyakorlattal rendelkezik műsorok, gálák vezetésében. A megrendelővel minden részletet körültekintően egyeztetve, alaposan felkészül.

JÓ LENNE 120 ÉVIG ÉLNI!” - Teljes estés élő nosztalgia műsor szalonzenekarral

Nádas György énekel, kíséri őt Molnár György LYRA-díjas harmonika-művész zenekara - 90 percben

Nádas György új zenés műsora élő zenekari kísérettel 30 percben, plusz 1 órás nosztalgia zenével. Nádas György édesapja, néhai Nádas Gábor zeneszerző slágereiből összeállított énekműsor Nádas György előadásában ikonikus slágerekkel: „Kicsit szomorkás a hangulatom”, „Engem nem lehet elfelejteni”, „Szeretni kell, ennyi az egész”… Aki őt kíséri Molnár György LYRA-díjas harmonika-művész 5 fős szalonzenekarával.

Ár: egyéni megállapodás alapján, rendezvénytől, választott műsortól függően

Nádas György műsoraival kapcsolatban telefonszám és e-mail: 

Illés Dóra
humorkoordinátor
+36 30 720 79 22
[email protected]

Fellépőrendelés

Klikk a céges rendezvényre megrendelni kívánt fellépő nevére!

Aranyosi Péter I Kőhalmi Zoltán

Badár Sándor I Badár Tamás

Kertész Ricsifiú Richárd

Nádas György I Céges rendezvényre műsor

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. júl. 24.

Gaál Dániel elérhetősége

Gaál Dániel a Comedy Central és a Rádiókabaré fiatal humoristája, aki a "Magyarország, szereplek!" humorista tehetségkutató második évadára is meghívást kapott

Reflektorfény