Hadházi László megrendelése

Hadházi László megrendelése-elérhetősége

Hadházi László elérhetősége

Az egyik legnépszerűbb magyar humorista, Hadházi László elérhetősége iránt rengetegen érdeklődnek, gondoltuk, inkább írunk róla egy cikket, hogy ezzel is időt spóroljunk Neked! 

Előtte azonban olvasd el a kitűnő humorista életrajzát, biztos találsz olyan érdekességet, amit eddig nem tudtál róla! 

Hadházi László megrendelés

Hadházi László

Hadházi László Karinthy-gyűrűs humorista, író, korábbi rádiós műsorvezető Debrecenben született 1964. február 10-én. 
A debreceni Kossuth Lajos Gimnáziumban érettségizett, majd számos felsőoktatási intézménybe járt (Mezőgazdasági-, Rendőrtiszti-, Egészségügyi, Testnevelési-, Államigazgatási Főiskola), de különböző okokból mindegyiket abbahagyta. 

Lövészettel is foglalkozott, az aranykoszorús sportlövész címet is elnyerte. 

1987-ben kezdett el írni, majd 1994-től különböző vidéki rádióknál dolgozott. Írásai jelentek meg a Kretén című magazinban. 

Első fellépését napra pontosan tudja: 1988. december 19-én volt. 

1996 és 2000 között az HBO Mennyi? 30! című műsorában dolgozott, az egyik adásból van egy nem túl jó minőségű felvétel, nagyon kevesen ismerik, ezért érdemes megnézni. Hadházi László egy kis bemelegítő vicc után lép színpadra, RAJONGÓKNAK KÖTELEZŐ MEGNÉZNI!

Hadházi László időnként feltűnt a Magyar Televízió Kisváros című sorozatában is, utána pedig mindkét kereskedelmi televíziós csatornán, a Kész átverés showban (RTL Klub), és a Banánhéjban (TV2). 

1998-ban a Humorfesztiválon is indult egy társával, ahol a döntőig jutott. Az 1990-es évek végén a Danubius Rádióban a Danubius Cappuccino szerzője és előadója volt, később ugyanez volt a dolga a Sláger Rádió Bumeráng című műsorában is. 

2002-től saját reggeli műsort kapott a Juventus Rádióban, majd amikor ez véget ért, visszatért Debrecenbe, ahol a Friss Rádióban és az Alföld televízióban is vezetett műsort. 

Hadházi László egyik korai fellépése a Godot Dumaszínház indulásakor:

A Godot Dumaszínház indulásától kezdve a társulat állandó fellépője, szerepel az RTL Klubon, a Showder Klubban és a Rádiókabaréban is - igaz, az utóbbi időben sokkal kevesebbet láthatjuk a képernyőn/hallhatjuk a rádióban, mint korábban.

Hadházi László telefonszáma

Hadházi László a humorista kollégáival (leggyakrabban Litkai Gergellyel kettesben) időnként írnak egy-egy könyvet is:

Hadházi László–Litkai Gergely: Nekem 8 Glória Kiadó, 2003.
Hadházi László-Litkai Gergely: Megint 8 Glória Kiadó, 2004.
Hadházi László–Litkai Gergely: Nekünk – nem – nyolc; Hinterland Mérnöki Iroda, Bp., 2005
Hadházi László–Kovács András Péter–Litkai Gergely–Pataki Balázs: A Föld kilencvenkilenc legkevésbé ismert csodája Glória Kiadó, 2008.

2008-ban Vida Péterrel együtt Bonbon díjat kapott, majd 2011-ben megkapta az év humoristájának járó Karinthy-gyűrűt is. A Rádiókabaréban megszámlálhatatlanul sok vidám percett szerzett a hallgatóknak az általa írt jelenetekkel is.  

Szerepelt a Bakkermann és a Dumapárbaj című filmekben is.

Hadházi László humorista rendelés

Hobbija: szenvedélyesen gyűjti a gitárokat és időnként beszáll különböző (debreceni) zenei formációkba zenélni. 

Hadházi László videók:

Hadházi László elérhetősége 

Hadházi László elérhetősége: céges rendezvényre, falunapra, születésnapra, házassági évfordulóra (privát rendezvényekre) nem megoldható, 

a humorista kizárólag a Dumaszínház által szervezett jegybevételes humoresteken lép fel. 

Ha művelődési házban dolgozol és Laci telefonszáma iránt érdeklődsz, akkor az a rossz hírünk, hogy a Hadházi László telefonszáma nem kiadható

Ha más fellépőt szeretnél (Aranyosi Péter, Badár Sándor, Badár Tamás stb.), klikkelj a Humoristák menüpontra, egyéb humoristák megrendelése a Showder Klubból, a Dumakabaréból, a Comedy Centralról vagy a Rádiókabaré műsoraiból:

humorista előadók

[email protected]

Stand Up fellépők megrendelése

Stand Up fellépők

Stand Up Comedy előadók megrendelése céges rendezvényre, privát rendezvényre a lenti ajánlatkérő modullal vagy a lenti humorista rendelés szövegre klikkelve:

Humorista rendelés

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

…és még sok feltörekvő stand up comedy humorista!

A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (
Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaréelőadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény