Rendeld meg!

A weboldalon bemutatott produkciók megrendelhetők elérhetőségeinken!

Pénz-visszafizetési garancia!

Ha a közönségnek nem tetszett a műsor, a fellépti díjat nem kell kifizetni!

Hívj most! Mit veszíthetsz?

Family Fun Show-t elsősorban azoknak a műsorszervezőknek ajánljuk, akik gyermek, vagy családi programot szerveznek, bár a produkció több alkalommal is zajos siker volt homogén felnőtt közönség előtt is. A produkció nem bűvészműsor, bár vannak benne bűvész-trükkök, de emellett zene, ügyességi játékok, kvízek, humoros próbatételek várnak a résztvevőkre. Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt nagyon szórakoztató, szabad téren is előadható!

Stand Up Comedy és a Kabaré Kommandó előadásai ültetett rendezvényeken, bálokon, de önálló estként is megállják a helyüket. Egyes humoristákkal ellentétben mi szeretjük a falunapokat, mindig nagy sikerünk van az ilyen rendezvényeken, tessék bátran telefonálni, érdeklődni, hogy ráérünk-e: +36 20 20 99 7 99

A produkciókról hang –és vagy videofelvétel nem készülhet, kivéve azoknak a médiumoknak a képviselőit, akik erre külön engedélyt kaptak tőlünk.

Az évek során tetemes kintlévőségünk halmozódott fel a részünkre ki nem fizetett, amúgy bennünket jogosan megillető fellépti díjakból. Kintlévőségeink kezelését a ComMedias Egyesület jogi képviselője intézi. Nem szeretünk pereskedni, ezért – a legtöbb professzionális előadóhoz/humoristához hasonlóan- elsősorban csak készpénzzel rendezett felkéréseket vállalunk el. Köszönjük a megértést!

A meghívást akkor vesszük 100%-nak, ha szerződést kötünk. Kérjük, ne telefonáljon senki azzal a kérdéssel, hogy „Számla nélkül olcsóbb-e?”, mert minden esetben adunk számlát! Mivel az egyik multinacionális produkciós irodával kizárólagos szerződésünk van egy gyerekműsorra (amit csak rajtuk keresztül játszhatunk), ezért előfordulhat, hogy időpontok ütközhetnek, de ilyenkor azt a felkérést vállaljuk el, amelyikre hamarabb kötik meg velünk a szerződést.

Nekünk sem érdekünk, hogy olyan rendezvényen lépjünk fel, ahol bizonytalan a produkcióink sikere!

Konzultálj velünk, hogy közösen el tudjuk dönteni, rendezvényén sikeresen be tudjuk-e mutatni produkció(i)nkat!

Tippek, ötletek a rendezvényekkel kapcsolatban, valamint bővebb információ műsorainkról: +36 20 20 99 7 99 (A hívás díja 100%-ban leröhöghető műsoraink megrendelése esetén!)

E-mail: info (kukac) pathalia (pont) hu

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény