Rendeld meg!

A weboldalon bemutatott produkciók megrendelhetők elérhetőségeinken!

Pénz-visszafizetési garancia!

Ha a közönségnek nem tetszett a műsor, a fellépti díjat nem kell kifizetni!

Hívj most! Mit veszíthetsz?

Family Fun Show-t elsősorban azoknak a műsorszervezőknek ajánljuk, akik gyermek, vagy családi programot szerveznek, bár a produkció több alkalommal is zajos siker volt homogén felnőtt közönség előtt is. A produkció nem bűvészműsor, bár vannak benne bűvész-trükkök, de emellett zene, ügyességi játékok, kvízek, humoros próbatételek várnak a résztvevőkre. Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt nagyon szórakoztató, szabad téren is előadható!

Stand Up Comedy és a Kabaré Kommandó előadásai ültetett rendezvényeken, bálokon, de önálló estként is megállják a helyüket. Egyes humoristákkal ellentétben mi szeretjük a falunapokat, mindig nagy sikerünk van az ilyen rendezvényeken, tessék bátran telefonálni, érdeklődni, hogy ráérünk-e: +36 20 20 99 7 99

A produkciókról hang –és vagy videofelvétel nem készülhet, kivéve azoknak a médiumoknak a képviselőit, akik erre külön engedélyt kaptak tőlünk.

Az évek során tetemes kintlévőségünk halmozódott fel a részünkre ki nem fizetett, amúgy bennünket jogosan megillető fellépti díjakból. Kintlévőségeink kezelését a ComMedias Egyesület jogi képviselője intézi. Nem szeretünk pereskedni, ezért – a legtöbb professzionális előadóhoz/humoristához hasonlóan- elsősorban csak készpénzzel rendezett felkéréseket vállalunk el. Köszönjük a megértést!

A meghívást akkor vesszük 100%-nak, ha szerződést kötünk. Kérjük, ne telefonáljon senki azzal a kérdéssel, hogy „Számla nélkül olcsóbb-e?”, mert minden esetben adunk számlát! Mivel az egyik multinacionális produkciós irodával kizárólagos szerződésünk van egy gyerekműsorra (amit csak rajtuk keresztül játszhatunk), ezért előfordulhat, hogy időpontok ütközhetnek, de ilyenkor azt a felkérést vállaljuk el, amelyikre hamarabb kötik meg velünk a szerződést.

Nekünk sem érdekünk, hogy olyan rendezvényen lépjünk fel, ahol bizonytalan a produkcióink sikere!

Konzultálj velünk, hogy közösen el tudjuk dönteni, rendezvényén sikeresen be tudjuk-e mutatni produkció(i)nkat!

Tippek, ötletek a rendezvényekkel kapcsolatban, valamint bővebb információ műsorainkról: +36 20 20 99 7 99 (A hívás díja 100%-ban leröhöghető műsoraink megrendelése esetén!)

E-mail: info (kukac) pathalia (pont) hu

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2021. ápr. 19.

Mogács Dániel elérhetősége

Mogács Dániel elérhetősége kapcsán többen kerestek már bennünket, ezért leírtuk a stand up comedy humorista előadót érintő legfontosabb tudnivalókat - és még az életrajzát is elolvashatod! 

Reflektorfény