Kovács András Péter megrendelése-elérhetősége

Kovács András Péter telefonszáma

Kovács András Péter telefonszáma iránt rengetegen érdeklődnek, sokan keresik az egyik legnépszerűbb magyar humorista fellépőt weboldalunkon, ezért (és azért, hogy egymás dolgát megkönnyítsük) összefoglaltuk, mit lehet tudni KAP elérhetősége kapcsán. Mivel a kiváló humoristának mi is hatalmas rajongói vagyunk, ezért (ha már úgyis cikket írunk róla) be is mutatjuk Nektek KAP-ot, hátha lesz olyan információ, amit még Ti sem tudtatok róla.

Kovács András Péter humorista

Kovács András Péter, vagyis, ahogy mindenki ismeri, KAP 1978. március 19-én született Budapesten. Tehetségét bizonyítja, hogy 2008-ban, 30 évesen már Karinthy-gyűrűt kapott, majd a Showder Klub országos ismertséget hozott neki, azóta is ő az egyik legnépszerűbb magyar humorista, aki kabaréjeleneteket, könyveket is ír. 

Kamaszkorában egy ideig pap akart lenni. Sokan ezt a legendaépítés részének tartották, ám a humorista többször is nyilatkozott róla, a következő idézet a 777blog-ról van: "A ciszterciekhez jártam gimnáziumba és ott voltak olyan több nyelven beszélő, több diplomás fiatal szerzetesek, akik hatalmas tudással és lángoló, átragadó hittel rendelkeztek. E mellett pedig nagyon jófejek és lazák voltak. Ez egy olyan példa volt nekem, hogy ha ezt lehet így is csinálni, akkor ezt én is el tudom képzelni magamnak. Utána viszont kicsit jobban bele láttam az egyház mechanizmusaiba, ami sajnos lángoló kamaszként kiábrándított. Erre ma felnőttként azt mondanám, hogy minden nagy szervezetnek megvannak a hátrányai is. Másrészt jött a női nem, ami végleg eldöntötte a jövőmet és úgy gondoltam, hogy a családapai hivatás is van olyan nehéz, mint a szerzetesi. Azt megint csak Barsi Balázs mondta a tegnapi interjúban, hogy csak az lehet jó szerzetes, aki jó családapa is lenne, mert mindenképpen atyának kell lenned."

Kovács András Péter KAP humorista


Középiskolai tanulmányait tehát a József Attila Gimnáziumban és a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban végezte, 1996-ban érettségizett. 

2001-ben az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán diplomázott, majd 2004-ben elvégezte a doktori programot is. Jogtörténetet és médiajogot tanított a Károli Gáspár Református Egyetemen, jogi informatikai ismereteket az ELTE Informatikai Karán, de humoristakarrierje beindulása után megvált a katedrától.

Kovács András Péter az előadói karrierjét 2003-ban kezdte tudatosan építeni, amikor a Komédium Színház társulatához szegődött, de a szervezés hiányosságai miatt a társulat hamar feloszlott. Litkai Gergely invitálására 2004-ben csatlakozott az induló Godot Dumaszínház csapatához, ebben az évben kezdte írni a Hócipő humormellékletét, a Gúnygejzírt, aminek öt éven át volt szerzője. 

2006-ban megnyerte a Magyar Rádió VIII. Humorfesztiválját, azóta a Rádiókabaré állandó szereplője szerzőként és fellépőként, továbbá a szilveszteri adások műsorvezetői feladatait is sokszor látta már el. 

Kovács András Péter a Humorfesztiválon, 2006-ban:


Két évet egy reklám- és műsorgyártó cégnél dolgozott, több televíziós műsorban volt gagman. 

Már pályája elején, 2008-ban Karinthy-gyűrűvel jutalmazták, melyet nem csak elismerésnek, de megelőlegezett bizalomnak és kihívásnak tekint. 

Rendszeres fellépője a Showder Klub című műsornak, melynek sokáig ő volt a humorkoordinátora is.

Kovács András Péter megrendelése

Szőke András 2008-ban bemutatott Bakkermann című vígjátékában ő is szerepelt (több más humorista társaságában), ahol KAP egy ÁNTSZ-ellenőrt alakított. 

Ugyanebben az évben jelent meg Hadházi Lászlóval, Litkai Gergellyel és Pataki Balázzsal közösen írt könyve, A Föld 99 legkevésbé ismert csodája címmel. 

Az OTP Bank reklámjaiban rengeteget szerepelt, akik nem nézték a Showder Klub adásait, a reklámból bizonyára felismerték őt az utcán. 

A Dumaszínházhoz tartozó humoristák közül elsőként, 2010-ben, tematikus önálló esttel jelentkezett KAP. Az Evolúció „másfél órában összegzi a földi élet több milliárd évét, és régóta megválaszolatlan kérdésekre olyan válaszokat ad, amelyek nem igazak, de viccesek”. 

Szintén 2010 év végén jelent meg első regénye, a Multigáz, majd 2011-ben a regény folytatása, a Médialom. 

2012-ben mutatta be második önálló estjét Pereputty címmel, amelyet 2015-ben Ősök és utódok címen rögzítettek. 2014-ben addigi legjobb anyagaiból KAPtár címen 47 részes Youtube-sorozatot tett közzé.

Bár előadásain visszatérő poénként kerül elő, hogy a felesége titkolni kívánja magánéletük részleteit, ezért erről csak annyit mondhat, hogy „egy fiktív személlyel” él Solymáron - bár állítólag nem solymári lakos.

Fontosabb televíziós munkái
Showder Klub (2008- ), RTL Klub (stand up comedy fellépő, humorkoordinátor)
Munkaügyek, M1 (író, Litkai Gergellyel és Hadházi Lászlóval)

Könyvek
Médiaszabályozás Olaszországban; AKTI, Bp., 2007 (AKTI füzetek)
Médiszabályozás Franciaországban; AKTI, Bp., 2007 (AKTI füzetek)
Multigáz Ulpius-ház, 2010. 
Médialom - Multigáz 2. Ulpius-ház, 2010. 
Hadházi László–Kovács András Péter–Litkai Gergely-Pataki Balázs: A Föld kilencvenkilenc legkevésbé ismert csodája Glória Kiadó, 2008. 

Film
Bakkermann, 2008 (ÁNTSZ-ellenőr)

YouTube-csatornáján jelenleg 133ezer feliratkozója van, a HVG-n pedig a rendszeresen jelentkező DumaAktuál alapembere.

A humoristák közül szinte egyedüliként a vallásról is beszél stand up comedy műsoraiban - ízléssel, mértéktartóan és hihetetlenül viccesen, így vallott róla a 777blog-nak:

"...Ezek nem avítt, poros, elvont gondolatok vagy történetek, hanem ezek igenis, a húsunkba maró problémák ma is. Egyrészt valóban van egy ilyen evangelizációs hatása is talán. Ha mondjuk Szent Józsefről mesélek a színpadon, akkor látják, hogy ő nem egy homályos, múltba veszett bibliai alak, hanem egy hús-vér családapa, akinek valószínűleg ugyanazok a problémái voltak, mint bármelyikünknek a gyerekeinkkel vagy a feleségünkkel. Másrészt viszont akik túl komolyan kezelik ezeket a dolgokat, azokat akaratlanul meg is bántom. Mint amikor tavaly a szilveszteri nyitómban is volt egy komplett Szent Család blokkom. A vélemények egyik fele az volt, mint amit te is említettél, hogy a keresztény konzervatív humorista, a másik fele pedig azt mondta, hogy ez egyház- és vallásgyalázás."

Kovács András Péter elérhetősége

Kovács András Péter elérhetősége-megrendelése

Kovács András Péter műsorát megrendelni a Dumaszínház elérhetőségein lehet, mert kizárólagos szerződés köti őt oda. 

Kovács András Péter telefonszáma általunk nem kiadható, sajnos nem tudunk segíteni, ha őt keresed a rendezvényedre, más humorista előadók kapcsán viszont örömmel állunk rendelkezésedre töltsd ki a lenti ajánlatkérő formulát!

Kovács András Péter tv műsor

Kovács András Péter műsora nemcsak a Dumaszínházban tekinthető meg, hanem a Showder Klub-ban, sőt, a Comedy Centralon! 

Kovács András Péter Comedy Central

Humoristák a Comedy Central-on

HUMORISTA RENDELÉS

Stand Up Comedy humoristák

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

…és még sok feltörekvő stand up comedy előadó!

Kérj ajánlatot a lenti formula segítségével humorista fellépőkre! 

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény