Különleges meglepetés esküvőre

Különleges esküvői meglepetés ajándék: humorista a lakodalomban!

Esküvő, lakodalom: különleges nászajándék a házassági humorista

Esküvőre különleges ajándék a vőlegény és a menyasszony, vagy a násznép részére  

Lakodalom van a mi utcánkban – énekli a villanycigány, vagyis az egyszemélyes zenekar, az örömapa pálinkával itatja a vőlegényt, elrabolják az ufók (vagyis a férj illuminált haverjai) a menyasszonyt, matt részeg a vőfély… Egy esküvői vacsora kimeríthetetlen tárháza a hülyeségnek, és humoristaként erről már több lakodalomban is beszámoltam - a násznép nagy-nagy örömére!

Rendeld meg Te is lánybúcsúra, esküvői partira, lakodalomra, leánybúcsúra a kifejezetten ilyen különleges alkalmakra készült egyedi Stand Up Comedy műsort!

Az esküvői meglepetés ajándékot kaphatja a fiatal pár is, de egyre gyakrabban a násznépnek kedveskedik vele a feleség és a férj.

Újdonság: a fiatal párra szabott stand up comedy show

Humorista a lagziban? Esküvői meglepetés a menyasszony és a vőlegény részére!

A humoristák közt elsőként Szép Bence vezette be a személyre szabott lakodalmi stand up comedy műsort, amelynek keretében elmeséli a fiatal pár megismerkedésének és közös múltjának vicces pillanatait, legfontosabb emlékeit.

Egyedi esküvőkre különleges meglepetés!

A lakodalom egyik legfelejthetetlenebb, legviccesebb eseménye lehet, amikor - akár egy vetítés keretében- humorosan feldolgozom a fiatal pár közös életének legemlékezetesebb pillanatait.

Bővebben itt olvashatsz az esküvői stand up comedy-ről!

Nők Lapja ünnepi, 60. születésnapi különszámában is olvashattál a különleges esküvői meglepetés műsorról.  

Házassági meglepetés - különleges nászajándék

Mit keresel?

Esküvői meglepetés? Különleges esküvői meglepetés? Egyedi esküvő? Esküvői meglepetés ajándék? Különleges ajándék esküvőre? 

Egyedi esküvői meglepetés? Meglepetés a násznépnek? Meglepetés a vőlegénynek?

Meglepetés a menyasszonynak? Egyedi esküvői meglepetés a fiatal párnak?

Ha kérdésed van, ne hezitálj! 

Esküvői meglepetés forródrót: +36 30 720 79 22

Ingyenes konzultáció esküvői meglepetés műsor összeállításáról!


Illés Dóra
+36 30 720 79 22
[email protected]
 

 

Esküvői meglepetés, különleges esküvői meglepetés, egyedi esküvő, esküvői meglepetés ajándék, különleges ajándék esküvőre, egyedi esküvői meglepetés, meglepetés a násznépnek, meglepetés a vőlegénynek, meglepetés a menyasszonynak, egyedi esküvői meglepetés a fiatal párnak?

 

Humorista rendezvényre I Esküvőre ajándék I Esküvőre különleges ajándék I Születésnapra különleges ajándék I Házassági évfordulóra ajándék I Házassági évfordulóra meglepetés I Születésnapra ajándék I Lakodalom meglepetés I Műsor lakodalom I Esküvőre meglepetés I Születésnapra ajándék

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. ápr. 21.

Szikra László elérhetősége

Szikra László humorista műsora megrendelhető falunapra, városnapra, családi ünnepségekre - születésnapra vagy házassági évfordulóra, céges rendezvényre, szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, sőt, ceremóniamesteri és műsorvezetői feladatokat is vállal.

Reflektorfény

A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze

Stand Up Comedy interaktív bűvészműsor

"A Világ Legügyetlenebb Bűvésze" című stand up comedy bűvészműsor nem egy hagyományos gyerekműsor: itt semmilyen trükk nem sikerül a bűvésznek, még a varázsigék sem működnek... Aztán a színpadra lépő gyerekeknek varázslatos módon minden jobban megy, mint a bűvésznek... 

Hatalmas poénok, látványos trükkök egy humorista-bűvész előadásában! Gyerekműsor, amit a felnőttek is imádnak: A Világ Legügyetlenebb, de Legszórakoztatóbb Bűvésze!