Badár Tamás elérhetősége és megrendelése

Badár Tamás elérhetősége: a bűvész telefonszáma

Badár Tamás elérhetősége

Badár Tamás bűvész elérhetősége céges rendezvényre és vállalati partyra is megoldott, bűvészműsora a karácsonyi vagy évközi céges rendezvények színfoltja! 

Elfoglaltságától függően időnként családi rendezvényeken (születésnapon, esküvőn) is fel tud lépni, de erről egyedileg dönt minden esetben. 

Badár Tamás telefonszám


Badár Tamás bűvészműsora

Badár Tamás bűvész, a Hungary's Got Talent c. tv-műsor különdíjasaként robbant be a legjobb fellépők közé 2015-ben. Badár Sándor humorista egyetlen gyermeke 1994. június 6-án született, majd gyerekkorában Molnár Gergely (Mr. Jupiter) lett a bűvész mestere. Jelenleg egyetemre jár és új trükkökön dolgozik: bűvészműsorában a modern technikát egyesíti a klasszikus trükkökkel, műsora interaktív, a közönséget is aktívan bevonja.

Badár Tamás édesapjától örökölte kitűnő kommunikációs képességeit és humorérzékét, de bűvészműsorában beszéd nélkül is hihetetlen dolgokat képes létrehozni a semmiből, pusztán a kézügyességével. 

Badár Tamás bűvész rendelés

Badár Tamás a bűvészek közt szokatlanul fiatalon lett több hazai és nemzetközi bűvészverseny díjazottja, fellépésein részben saját trükkjeivel kápráztatja a nézőket. 

2022 májusában David Copperfieldnek is megmutatta a saját verzióját abból a trükkből, amit öt évesen elsőként látott a világhírű bűvész előadásában, és ami az egyik legnagyobb inspirációt adta Badár Tamásnak, hogy bűvész legyen. David Copperfield azt mondta: “Ez egy gyönyörű verzió, fantasztikus volt!”

Badár Tamás David Copperfield bűvész

Badár Tamás bűvész átlagosan 4-5 órát (!) gyakorol minden nap. 

Hobbija az utazás, szenvedélye a fotózás - jelenleg fotóművészetet tanul - a képeiből már kiállítást is rendeztek.

Badár Tamás megrendelése céges rendezvényre

Badár Tamás bűvész technikai igényei

A közönség által jól látható színpadon (vagy a nézők előtti, jól belátható szabad területen) Tamásnak szüksége van vetítővászonra és projektorra, kell 1 karfa nélküli, háttámlás szék és 1 HDMI-csatlakozó, amelyre a kameráját kapcsolja. (A bűvésztrükkök közül van, amit kamerán vetíti a vászonra.)
A rendezvény hangtechnikájára saját mikroporttal csatlakozik (XLR-csatlakozóval), a zenét pendrive-on viszi. (Természetesen technikusra is szükség van, aki felügyeli a technikát.)
Badár Tamás
műsorának hossza: kb. 30-35 perc.

Külön díjazásért van lehetőség arra, hogy a produkciója után közvetlenül a nézők asztaltársaságainak ún. close up trükköket mutasson (bűvészet testközelből).

Online bűvészműsort is vállal bizonyos feltételek mellett, bővebb információért érdeklődj elérhetőségeinken!

Badár Tamás elérhetősége-telefonszáma

Badár Tamás telefonszáma

Badár Tamás bűvész elérhetősége

Badár Tamás bűvész telefonszáma nem kiadható, a menedzsmenten keresztül lehet felvenni vele a kapcsolatot. 

Badár Tamás elérhetősége iránt itt lehet érdeklődni: 

Szép Bence
humor-koordinátor
+36 20 20 99 7 99
[email protected]

Ajánlatkérés és további technikai részletek iránt is a fenti telefonszámot érdemes hívni! 

A népszerű bűvésznek Badár Sándorral közös műsora is van - a Badár és Badár, amely már évek óta sikeresen fut a Dumaszínházban és vidéki helyszíneken - ajánlatkérés a lenti formulával, vagy a fenti elérhetőségeken! 

Badár Tamás Badár Sándor megrendelése

Fellépőrendelés

Klikk a céges rendezvényre megrendelni kívánt fellépő nevére!

Aranyosi Péter I Kőhalmi Zoltán

Badár Sándor I Badár Tamás

Kertész Ricsifiú Richárd

Nádas György I Céges rendezvényre műsor

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

…és még sok feltörekvő stand up comedy fellépő!

A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (
Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaréelőadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény