Beleznay Endre elérhetősége

Beleznay Endre elérhetősége 

Beleznay Endre megrendelése céges rendezvényre, falunapra, kabaré-előadásra és privát rendezvényre is megoldott! 

Beleznay Endre elérhetősége


Beleznay Endre

Beleznay Endre színész-humorista (eredeti nevén ifj. Kiss Endre) Pécsett született 1971. április 5-én.

Pécsett végezte általános- és középiskoláit: a Mátyás Király Utcai Általános Iskolát, majd a Leöwey Klára Gimnáziumot. A tanulás mellett zeneiskolába is járt továbbá aktívan sportolt: kézilabdázott, focizott és a tájfutásban is komoly eredményeket ért el.

Érettségi után a sport helyett inkább a művészetek kezdték érdekelni. Írt és kisebb-nagyobb rendezvényeken lépett fel saját dalaival.

Beleznay Endre a színészi pályafutását a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színháznál kezdte.

Háromszor próbálkozott a Színművészeti Főiskola felvételijével, de a legutolsó rostán állítólag picit alkoholos állapotban jelent meg, így kirúgták.

Elvégezte a budapesti Nemzeti Színház színészképző stúdióját majd a Pécsi Nemzeti Színházhoz szerződött.

1997-ben kiment egy évre Amerikába, elvégezte a Golden Era Productions színésziskoláját. Hazatérve az Új Reneszánsz Színház bohózataiban lépett fel. Híre Friderikusz Sándorhoz is eljutott, és a showman felkérte, hogy legyen akkor induló Meglepő és mulatságos című műsorának álriportere. Beleznay Endre a balatoni kábeltévé kezdő riporterének szerepében országos ismertségre tett szert.

Friderikusz műsora megszűnt, de Beleznay maradt az RTL Klub csatornánál. 1999 májusától a Csííz című televíziós showműsor egyik házigazdája, Forgács Gábor és Liptai Claudia oldalán.

Feleségével, Kövi Rékával még a zalaegerszegi stúdióban ismerkedett meg. Kislányuk, Bodza az első Magyarországon, aki hivatalosan is ezzel az utónévvel büszkélkedhet.

Beleznay Endre elérhetőség-megrendelés


Beleznay Endre elérhetőség

Beleznay Endre telefonszáma - a többi ismert emberhez hasonlóan - nem kerülhet nyilvánosságra, ezért  megrendelése kapcsán elérhetősége és műsorának feltételei miatt keresd Illés Dóra produkciós koordinátort:

+36 30 720 79 22
[email protected]

Beleznay Endre telefonszám


Beleznay-kabaré előadások megrendelése a "Kabaré" menüpontban! 

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. máj. 29.

Rokker Zsoltti megrendelése

Rokker Zsoltti, vagyis Erdei Sándor műsora nemcsak falunapra, hanem céges rendezvényre, születésnapokra is megrendelhető.

2020. ápr. 21.

Szikra László elérhetősége

Szikra László humorista műsora megrendelhető falunapra, városnapra, családi ünnepségekre - születésnapra vagy házassági évfordulóra, céges rendezvényre, szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, sőt, ceremóniamesteri és műsorvezetői feladatokat is vállal.

Reflektorfény

A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze

Stand Up Comedy interaktív bűvészműsor

"A Világ Legügyetlenebb Bűvésze" című stand up comedy bűvészműsor nem egy hagyományos gyerekműsor: itt semmilyen trükk nem sikerül a bűvésznek, még a varázsigék sem működnek... Aztán a színpadra lépő gyerekeknek varázslatos módon minden jobban megy, mint a bűvésznek... 

Hatalmas poénok, látványos trükkök egy humorista-bűvész előadásában! Gyerekműsor, amit a felnőttek is imádnak: A Világ Legügyetlenebb, de Legszórakoztatóbb Bűvésze!