Beleznay Endre elérhetősége

Beleznay Endre elérhetősége


Beleznay Endre megrendelése 

Beleznay Endre színész-humorista megrendelése céges rendezvényre, falunapra, kabaré-előadásra és privát rendezvényre is megoldható!

Beleznay Endre

Beleznay Endre színész-humorista (eredeti nevén ifj. Kiss Endre) Pécsett született 1971. április 5-én.

Pécsett végezte általános- és középiskoláit: a Mátyás Király Utcai Általános Iskolát, majd a Leöwey Klára Gimnáziumot. A tanulás mellett zeneiskolába is járt továbbá aktívan sportolt: kézilabdázott, focizott és a tájfutásban is komoly eredményeket ért el.

Érettségi után a sport helyett inkább a művészetek kezdték érdekelni. Írt és kisebb-nagyobb rendezvényeken lépett fel saját dalaival.

Beleznay Endre a színészi pályafutását a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színháznál kezdte.

Háromszor próbálkozott a Színművészeti Főiskola felvételijével, de a legutolsó rostán állítólag picit alkoholos állapotban jelent meg, így kirúgták.

Elvégezte a budapesti Nemzeti Színház színészképző stúdióját majd a Pécsi Nemzeti Színházhoz szerződött.

1997-ben kiment egy évre Amerikába, elvégezte a Golden Era Productions színésziskoláját. Hazatérve az Új Reneszánsz Színház bohózataiban lépett fel. Híre Friderikusz Sándorhoz is eljutott, és a showman felkérte, hogy legyen akkor induló Meglepő és mulatságos című műsorának álriportere. Beleznay Endre a balatoni kábeltévé kezdő riporterének szerepében országos ismertségre tett szert.

Friderikusz műsora megszűnt, de Beleznay maradt az RTL Klub csatornánál. 1999 májusától a Csííz című televíziós showműsor egyik házigazdája, Forgács Gábor és Liptai Claudia oldalán.

Feleségével, Kövi Rékával még a zalaegerszegi stúdióban ismerkedett meg. Kislányuk, Bodza az első Magyarországon, aki hivatalosan is ezzel az utónévvel büszkélkedhet.

Beleznay Endre elérhetőség-megrendelés


Beleznay Endre elérhetőség

Beleznay Endre telefonszáma - a többi ismert emberhez hasonlóan - nem kerülhet nyilvánosságra, ezért  megrendelése kapcsán elérhetősége és műsorának feltételei miatt keresd Illés Dóra fellépő koordinátort:

+36 30 720 79 22
[email protected]

Beleznay Endre telefonszám


Beleznay-kabaré előadások megrendelése a "Kabaré" menüpontban! 

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. júl. 24.

Gaál Dániel elérhetősége

Gaál Dániel a Comedy Central és a Rádiókabaré fiatal humoristája, aki a "Magyarország, szereplek!" humorista tehetségkutató második évadára is meghívást kapott

Reflektorfény