Polgár Peti zenés humorista elérhetősége

Polgár Peti megrendelése

Polgár Peti megrendelése

Polgár Péter megrendelése általában falunapokra, települési rendezvényekre szokott a leggyakrabban történni, de bátran ajánljuk főzőversenyekre, csapatépítő tréningekre, céges rendezvényekre is!

Polgár Peti mulatós humorista

Polgár Péter (1975. október 8., Kaposvár), vagy ahogy a zenés-mulatós humorista előadót mindenki ismeri, Polgár Peti életében a zene mindig központi szerepet játszott. 15 éves kora óta rengeteg zenekarban játszott, hol énekesként, hol gitárosként, hol basszusgitárosként, a zenei stílusok legszélesebb skáláját kipróbálva.

2002-ben egy kis győri rádióadónál indult a rádiós pályafutása, ahonnan gyors váltásokkal a Kék Duna Rádióhoz, majd a Danubiushoz került. Szerkesztett, hallgatók telefonhívásaira válaszolt, majd dalokat írt át vicces szöveggel. Külön rovatai voltak a Danubius Rádiónál, a legismertebb a „Városhimnuszok”.

A Danubius Rádió megszűnte után a Class FM-hez igazolt, ahol a Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc vezette Morning show című műsorban nevettette a hallgatókat a Peti Hetes rovattal, amelyben a hét bulvárhíreiről dalolt humoros formában.

A televízió képernyőjén a TV2 Frizbi című műsorában szintén a celebek viselt dolgait énekelte meg humorosan. 2014-től a legendás Rádiókabaré csapatához is csatlakozott.

Színpadi pályafutása 2006-ban kezdődött, Ihos József humorista adott neki lehetőséget, hogy mellette bemutatkozhasson zenés humoristaként. Évekig járták együtt az országot és a környékbeli országok magyarok lakta településeit.

2009-től önállóan is fellépett, a zenés humor mellett elindult a humoros mulatós műsora is, majd 2014 decemberében megjelent első nagylemeze "Nagy buli van minálunk" címmel.

A műsorában vicces dalok, zenés paródiák, humoreszkek és Polgár Peti vicces mulatós slágerei váltják egymást. Megszólalnak a Morning show, a Frizbi és a Rádiókabaré legjobb dalai, valamint a közönség kedvencei. Peti rengeteg énekes hangját utánozza a megtévesztésig, és mesterien bánik a rímekkel.

Polgár Peti humorista mulatós műsor megrendelése


A dalok témái: evés-ivás-mulatozás, bulvár és hétköznapi események - és persze nem maradhatnak ki a városhimnuszok sem. A műsor minden korosztályt megszólít, egyaránt nevetésben tör ki fiatal és idősebb korosztály is.

Varga Ferenc József humorista egyik közös fellépésük alkalmával a Mikroszkóp Színpadon a Sing Up úr elnevezést találta ki rá. 2010 óta tagja a Stand Up Brigád humortársulatnak.

Polgár Peti elérhetősége-telefonszáma


Polgár Peti elérhetősége-telefonszáma

Polgár Peti megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a mulatós humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek.

Polgár Peti elérhetősége, műsorának feltételei kapcsán

keresd Bődi Ari fellépő-koordinátort:

+36 70 258 02 54

vagy Szép Bencét: +36 20 20 99 7 99

Fellépő rendelés és kötelezettségmentes ajánlat kérése:

[email protected]

de a legprofibb, ha kitöltöd a lenti ajánlatkérő formulát!

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

…és még sok feltörekvő stand up comedy humorista!

A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (
Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaréelőadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény