Polgár Peti zenés humorista elérhetősége

Polgár Peti megrendelése

Polgár Peti megrendelése

Polgár Péter megrendelése általában falunapokra, települési rendezvényekre szokott a leggyakrabban történni, de bátran ajánljuk főzőversenyekre, csapatépítő tréningekre, céges rendezvényekre is!

Polgár Peti mulatós humorista

Polgár Péter (1975. október 8., Kaposvár), vagy ahogy a zenés-mulatós humorista előadót mindenki ismeri, Polgár Peti életében a zene mindig központi szerepet játszott. 15 éves kora óta rengeteg zenekarban játszott, hol énekesként, hol gitárosként, hol basszusgitárosként, a zenei stílusok legszélesebb skáláját kipróbálva.

2002-ben egy kis győri rádióadónál indult a rádiós pályafutása, ahonnan gyors váltásokkal a Kék Duna Rádióhoz, majd a Danubiushoz került. Szerkesztett, hallgatók telefonhívásaira válaszolt, majd dalokat írt át vicces szöveggel. Külön rovatai voltak a Danubius Rádiónál, a legismertebb a „Városhimnuszok”.

A Danubius Rádió megszűnte után a Class FM-hez igazolt, ahol a Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc vezette Morning show című műsorban nevettette a hallgatókat a Peti Hetes rovattal, amelyben a hét bulvárhíreiről dalolt humoros formában.

A televízió képernyőjén a TV2 Frizbi című műsorában szintén a celebek viselt dolgait énekelte meg humorosan. 2014-től a legendás Rádiókabaré csapatához is csatlakozott.

Színpadi pályafutása 2006-ban kezdődött, Ihos József humorista adott neki lehetőséget, hogy mellette bemutatkozhasson zenés humoristaként. Évekig járták együtt az országot és a környékbeli országok magyarok lakta településeit.

2009-től önállóan is fellépett, a zenés humor mellett elindult a humoros mulatós műsora is, majd 2014 decemberében megjelent első nagylemeze "Nagy buli van minálunk" címmel.

A műsorában vicces dalok, zenés paródiák, humoreszkek és Polgár Peti vicces mulatós slágerei váltják egymást. Megszólalnak a Morning show, a Frizbi és a Rádiókabaré legjobb dalai, valamint a közönség kedvencei. Peti rengeteg énekes hangját utánozza a megtévesztésig, és mesterien bánik a rímekkel.

Polgár Peti humorista mulatós műsor megrendelése


A dalok témái: evés-ivás-mulatozás, bulvár és hétköznapi események - és persze nem maradhatnak ki a városhimnuszok sem. A műsor minden korosztályt megszólít, egyaránt nevetésben tör ki fiatal és idősebb korosztály is.

Varga Ferenc József humorista egyik közös fellépésük alkalmával a Mikroszkóp Színpadon a Sing Up úr elnevezést találta ki rá. 2010 óta tagja a Stand Up Brigád humortársulatnak.

Polgár Peti elérhetősége-telefonszáma


Polgár Peti elérhetősége-telefonszáma

Polgár Peti megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a mulatós humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek.

Polgár Peti elérhetősége, műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22
[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. nov. 5.

Lemondta fellépéseit Bödőcs Tibor

A legjobb magyar stand up comedy humorista, Bödőcs Tibor a Facebookon jelentette be, hogy a koronavírus miatt november 3-án, kedden bejelentett veszélyhelyzet miatt tavaszig nem vállal fellépéseket.

Reflektorfény