Lakatos László humorista

Lakatos László humorista elérhetősége


Lakatos László humorista

Lakatos László humorista 1992. március 19-én született Budapesten. Zenész családban cseperedett, édesapja Id. Lakatos László zenetanár, édesanyja háztartásbeli. A humoristának egy testvére van, Lakatos Ferenc, aki szintén zenész, mellette pedig fodrászként dolgozik.
Lakatos László egy kisfiú büszke édesapja, a keresztségben a Lakatos családban hagyománynak számító László nevet kapta, így ő a legfiatalabb Lakatos László.

Lakatos László Showder Klub


A Showder Klubban és a YouTube-on is népszerű humorista iskolai tanulmányait Budapesten, a Práter Utcai Zenei Általános Iskolában kezdte, majd a Neumann János Szakközépiskolában folytatta, végül a Petrik TISZK-ben végezte el.
A szakmája rendszergazda, de ezen kívül rendelkezik vagyonőri és taxis végzettséggel is. A stand up comedy mellett taxisofőrként is dolgozik.

Lakatos László a Comedy Central tehetségkutatójában

A stand up comedy humorista akkor indította a pályáját, amikor a Comedy Central humorcsatorna meghirdette a "Magyarország, szereplek" című tehetségkutató műsorát, ahol Lakatos Laci a döntőig jutott és rengetegt rajongót szerzett beszólós, szabados, "oltogatós" stílusú humorával.

Az őszinte, önironikus és vaskos humor miatt Lakatos László nemcsak a Showder Klub, hanem a YouTube egyik legnépszerűbb fiatal humoristája. 

Lakatos László megrendelése

Lakatos László megrendelése

Lakatos László humorista megrendelése esetén tudnod kell, hogy Lacit kizárólagos szerződés köti a Dumaszínház Kft-hez, ha a műsorát szeretné valaki megrendelni, őket érdemes felkeresni.

Lakatos László telefonszáma

Lakatos László humorista telefonszáma

A fent leírtakból következően Lakatos László telefonszáma ügyében nem tudunk segíteni. Nagy rajongói vagyunk a stand up comedy előadónak, és mivel többen is érdeklődtek iránta, írtunk egy cikket, hogy időt spóroljunk érdeklődőinknek:

Lakatos László elérhetősége oldalunkon keresztül jelenleg nem megoldott, viszont ha tudunk segíteni más humorista előadó műsorában,

Humoristarendelés rendezvényre


keresd Illés Dóra fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22
[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény