Aranyosi Péter elérhetősége


Aranyosi Péter György Karinthy-gyűrűs (2017) és Miskolci Múzsa-díjas (2018) dumaszínházi humorista, a Showder Klub egyik alapembere.

Tanulmányait a miskolci Berzeviczy Gergely Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában, majd a Nyíregyházi Tanárképző Főiskolán végezte - műsoraiban rendszeresen beszélt iskolai élményeiről. A főiskolai gyakorlatát a Magyar Rádió Rádiókabaréjában töltötte, amelynek később munkatársa lett, majd az Esti Showderhez került. A műsor indulásakor a Design Center rovat felelőseként dolgozott. Közönségszervezője volt a Mónika shownak is, majd hosszas unszolás után a Godot Dumaszínházban lépett színpadra stand up comedy fellépőként. Indulása óta vezető humoristája a Showder Klubnak.

Nős, feleségével 2 fiút nevelnek.

Aranyosi Péter telefonszáma-elérhetősége

Aranyosi Péter elérhetősége

Aranyosi Péter szinte csak céges rendezvényekre rendelhető, a humorista csak nagyon ritkán vállal családi rendezvényeket (születésnap, házassági évforduló), esküvőkön NEM lép fel, és szabad téri, nyilvános rendezvényeken (falunap, városnap) is csak bizonyos feltételek teljesülése esetén tart műsort. 

Céges rendezvényre Aranyosi Péter humorista műsorára ingyenes árajánlat kérhető!

Aranyosi Péter telefonszáma - a magánéletének tiszteletben tartása miatt - csak a szerződéskötést követően adható ki, harmadik személlyel, rajongókkal megosztani nem szabad.

Ajánlatkérés Aranyosi Péter műsorára:

Illés Dóra 

humorkoordinátor 

+36 30 720 79 22 

[email protected]


Fellépőrendelés

Klikk a céges rendezvényre megrendelni kívánt fellépő nevére!

Aranyosi Péter I Kőhalmi Zoltán

Badár Sándor I Badár Tamás

Kertész Ricsifiú Richárd

Nádas György I Céges rendezvényre műsor

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. márc. 30.

Bach Szilvia elérhetősége

Bach Szilvia elérhetősége nemcsak a reklámfilmekre vonatkozik: stand up comedy műsora céges rendezvényekre, művelődési házakba is megrendelhető

Reflektorfény

A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze

Stand Up Comedy interaktív bűvészműsor

"A Világ Legügyetlenebb Bűvésze" című stand up comedy bűvészműsor nem egy hagyományos gyerekműsor: itt semmilyen trükk nem sikerül a bűvésznek, még a varázsigék sem működnek... Aztán a színpadra lépő gyerekeknek varázslatos módon minden jobban megy, mint a bűvésznek... 

Hatalmas poénok, látványos trükkök egy humorista-bűvész előadásában! Gyerekműsor, amit a felnőttek is imádnak: A Világ Legügyetlenebb, de Legszórakoztatóbb Bűvésze!