Aranyosi Péter elérhetősége


Aranyosi Péter György Karinthy-gyűrűs (2017) és Miskolci Múzsa-díjas (2018) dumaszínházi humorista, a Showder Klub egyik alapembere.

Tanulmányait a miskolci Berzeviczy Gergely Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában, majd a Nyíregyházi Tanárképző Főiskolán végezte - műsoraiban rendszeresen beszélt iskolai élményeiről. A főiskolai gyakorlatát a Magyar Rádió Rádiókabaréjában töltötte, amelynek később munkatársa lett, majd az Esti Showderhez került. A műsor indulásakor a Design Center rovat felelőseként dolgozott. Közönségszervezője volt a Mónika shownak is, majd hosszas unszolás után a Godot Dumaszínházban lépett színpadra stand up comedy fellépőként. Indulása óta vezető humoristája a Showder Klubnak.

Nős, feleségével 2 fiút nevelnek.

Aranyosi Péter elérhetősége

Aranyosi Péter céges rendezvényekre rendelhető csak, a humorista nem vállal családi rendezvényeket (esküvő, születésnap, házassági évforduló) és szabad téri nyilvános rendezvényeket (falunap, városnap). 

Céges rendezvényre Aranyosi Péter humorista műsorára ingyenes árajánlat kérhető!

Ajánlatkérés Aranyosi Péter műsorára:

Illés Dóra

+36 30 720 79 22

[email protected]


Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2019. dec. 2.

Nádas György humorista műsorai

Nádas György humorista nemcsak stand-up comedy műsorával, hanem énekes-, gasztro-, retro-produkciókkal is szórakoztatja a nézőket. 

2019. okt. 16.

Kőhalmi Zoltán elérhetősége

Kőhalmi Zoltán humorista a Showder Klub és a Rádiókabaré egyik legnépszerűbb fellépője! Kőhalmi Zoltán megrendelése csak céges rendezvényekre lehetséges! 

2019. okt. 11.

Harmadik Típusú Tréfálkozások

Egy innovatív retró kabaré előadás három felvonásban (abból a második a szünet), rengeteg humor, kabaréjelenetek, stand up comedy és rengeteg meglepetés! A konferanszié Maksa Zoltán!

Reflektorfény

A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze

Stand Up Comedy interaktív bűvészműsor

"A Világ Legügyetlenebb Bűvésze" című stand up comedy bűvészműsor nem egy hagyományos gyerekműsor: itt semmilyen trükk nem sikerül a bűvésznek, még a varázsigék sem működnek... Aztán a színpadra lépő gyerekeknek varázslatos módon minden jobban megy, mint a bűvésznek... 

Hatalmas poénok, látványos trükkök egy humorista-bűvész előadásában! Gyerekműsor, amit a felnőttek is imádnak: A Világ Legügyetlenebb, de Legszórakoztatóbb Bűvésze!