Aradi Tibor elérhetősége

Aradi Tibor elérhetősége-telefonszáma


Aradi Tibor elérhetősége és a humorista megrendelése kapcsán minden, amit tudni érdemes - legyen szó akár a humorista önálló műsoráról, akár az Aradi-Varga show produkciójáról.

Aradi Tibor humorista

Aradi Tibor Karinthy-gyűrűs humorista minden hazai humorműsorban fellépett már: a Showder Klubban, a Comedy Centralon, a Dumakabaréban, a Rádiókabaréban vagy az ATV-n futó saját produkciójukban, az Aradi-Varga Show-ban. 

A humorista eredeti szakmája felszolgáló, később újságíróként is dolgozott. 

1992 februárjában lépett először színpadra Sopronban, Orbán Sándor meghívására. 

1995-ben majd második lett a televíziós Humorista kerestetik c. műsorban. 

Közben már volt néhány közös fellépése Varga Ferenc Józseffel, későbbi „élettársával”.

A Szeszélyes évszakok című műsorban hét évig tagja volt a Maksa híradónak, a MyCream Popparódia zenekarral két aranylemezzel lett gazdagabb.

Kevesen tudják Aradi Tiborral kapcsolatban, hogy majdnem egy évre abbahagyta a humorista pályát, amelyre csak Maksa Zoltán rábeszélésére tért vissza. Maksa Zoltán hathatós közbenjárására felvételt nyer a Mikroszkóp Színpadra is.

2002-2011-ig a Mikroszkóp Színpad, 2011-től a Sas Fészek kabarétársulat tagja. 2013-tól a Dumaszínházban is nagy sikerrel játszotta Varga Ferenc Józseffel közös produkciójukat.

A Magyar Televízióban elindult egy kabarésorozat "Tiszta kabaré" címmel, többek között a humorista partnere volt Bodrogi Gyula, Kern András, Tahi Tóth László, Hernádi Judit, Pindroch Csaba és még sokan mások. 

2007 óta mind a mai napig, minden egyes Rádiókabaréban szerepelt! A Mikroszkóp Színpadon egyre inkább összeolvadt humorista barátjával, Varga Ferenc Józseffel - az Aradi-Varga páros a Rádiókabaréban teljesedik ki. Ennek is köszönhetően Bonbon-díjjal tüntetik ki, majd 2015-ben elnyeri a humoristák legnagyobb elismerését, a Karinthy-gyűrűt.

2017-be az ATV-n elindult az Aradi-Varga duó első saját műsora, az Aradi-Varga Show. 

Nős, egy fia van, Dani. 

Megszállott sportrajongó. Kedvenc csapata meccseire 9000 kilométert kéne utaznia, ugyanis 28 éve rajong a Dallas Cowboys amerikai futball csapatáért. Ha a sportesemények megtekintése mellett még marad ideje, akkor repülőgépek landolását és elemelkedését fotózza vagy veszi videóra Liszt Ferihegyen. Imádja a repülőket, repülőtereket és természetesen retteg a repüléstől. 

Aradi Tibor megrendelés


Aradi Tibor telefonszáma

Aradi Tibor telefonszáma - mivel az előadóművészi szakmában egy népszerű előadó magánéletét, privát szféráját védeni kell - nem kiadható - kivéve a humorista műsorának megrendelése esetén.

Aradi Tibor megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán hívd a következő telefonszámon Illés Dóra humor-koordinátort: +36 30 720 79 22 

Aradi Tibor telefonszáma


Aradi Tibor megrendelése e-mailben:
[email protected]

Aradi Tibor megrendelése esetén a humorista e-mailben küld szerződést, amelyet aláírás után szkennelve kell visszaküldeni. Lehetőség szerint helyszíni készpénzes vagy előre utalásos fellépést vállal csak el!

Aradi Tibor műsora bizonyos esetekben elérhető céges rendezvényre is, bár a legtöbbször a Varga Ferenc Józseffel közös műsorával vállal csak fellépést céges partira. 

Ha esti céges rendezvényre hívják Aradit Tibor és/vagy Varga Ferenc Józsefet, csak vacsora előtt lép(nek) fel. 

Aradi-Varga megrendelése-elérhetősége

Aradi-Varga Show megrendelése

Az Aradi-Varga Show (Aradi Tibor-Varga Ferenc József közös műsora) megrendelhető a lenti ajánlatkérő formulával vagy a következő telefonszámon: 

Illés Dóra
humorkoordinátor
+36 30 720 79 22
[email protected]

 

Fellépőrendelés

Klikk a céges rendezvényre megrendelni kívánt fellépő nevére!

Aranyosi Péter I Kőhalmi Zoltán

Badár Sándor I Badár Tamás

Kertész Ricsifiú Richárd

Nádas György I Céges rendezvényre műsor

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény