Janklovics Péter elérhetősége

Janklovics Péter elérhetősége

Janklovics Péter humorista és színész Budapesten született 1977. február 21-én. A Comedy Central és a Showder Klub egyik legsokoldalúbb humorista előadója, aki színészként is bizonyított már. Nagy rajongói vagyunk az egyedi stílusú humorista műsorainak, összegyűjtöttük a vele kapcsolatos tudnivalókat és kiderül az is, megoldható-e oldalunkon keresztül Janklovics Péter megrendelése. 

Janklovics Péter humorista életrajza

Janklovics Péter humorista

Janklovics Péter sikertelenül felvételizett a Színművészeti Főiskolára, de ez nem szegte kedvét attól, hogy színészként képezze magát. 1999-ben elvégezte a Gór Nagy Mária Színitanodát, majd a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház, 2004-től pedig a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának tagja lett. Vendégszínészként szerepelt már többek között a Trambulin Színházban, a Budapesti Zsidó Színházban is, 2010 őszétől pedig a budapesti TÁP Színházban, az Orlai Produkciós Iroda - Füge Produkció - Dekk Színház stb. társulatainak produkcióiban is felbukkan. 


Olyan darabokban szerepelt Zalaegerszegen és Székesfehérváron, mint a Hegedűs a háztetőn, Tizedes meg a többiek, Ábrahám, Cseresznyéskert, A csodák városa, Az ember tragédiája, III. Richárd, A kis herceg, A revizor, A salemi boszorkányok. 

Több emlékezetes reklámban is felbukkant, a legikonikusabb munkája a 2009-es és 2010-es Sziget-fesztivál kampány volt, nézd meg videón ide klikkelve: 

A színház mellett elvállalt pár filmszerepet is, így látható volt a Spáh Dávid rendezésében készült, Aqua című rövidfilmben, mellékszereplőként a Hídember-ben, és a Can Togay jegyezte Egy tél az Isten háta mögött című moziban. 

2009-től kezdett humorista karrierbe, azóta rendszeresen fellép a Dumaszínházban, és látható a Comedy Central valamint a Showder Klub stand up comedy műsoraiban.

Janklovics Péter megrendelése

Janklovics Péter megrendelése

Janklovics Péter megrendelése esetén fontos hangsúlyoznunk, hogy Pétert kizárólagos szerződés köti a Dumaszínház Kft-hez, őket érdemes keresni, ha a stand up comedy humorista műsorát szeretné valaki megrendelni. 

Janklovics Péter telefonszáma

Janklovics Péter telefonszáma

A fentiekből következően Janklovics Péter telefonszáma ügyében nem tudunk segíteni. Ezt muszáj leírnunk, hogy időt spóroljunk érdeklődőinknek: 

Janklovics Péter elérhetősége oldalunkon keresztül nem lehetséges
, ha tudunk segíteni más humorista előadó műsorában,

Humoristarendelés rendezvényre

töltsd ki a lenti ajánlatkérő formulát!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény