Ihos József elérhetősége

Ihos József elérhetősége

Ihos József megrendelése

Ihos József humorista műsorának megrendelése céges rendezvényre, falunapra, városnapra, családi ünnepségekre (házassági évfordulóra, születésnapra), szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra is megoldható, sőt, műsorvezetést-zsűrizést is vállal!

Ihos József humorista életrajza

Ihos József humorista, kabarészerző 1957. június 8-án született a Somogy megyei Beleg községben.

A legtöbben Ihos Józsefet az általa alakított Kató néniként ismert, viszont kabarészerzőként is elismert figurája a magyar humor nagyjainak.

Ihos József Kaposvárott járt iskolába, majd Szombathelyen szerzett tanári diplomát 1978-ban. 1981-től mint egészségnevelő dolgozott a mosdósi Tüdőgyógyintézetben. 1984-ben a Ganz-MÁVAG művelődési bizottságának titkára volt.

Munkatársai unszolására az 1979-es Rátóti Humorfesztiválon tűnt fel zenés paródiáival és néhány évig Nagy Bandó Andrással amatőrként lépett fel.

Ihos József humorista megrendelése


1987-ben hivatásos előadóművészi vizsgát tett és ötleteivel, írásaival ismertséget szerzett a szakmai berkekben. A televízió szórakoztató osztálya is hamar felfedezte, ahol több sikeres szórakoztató műsorban is közreműködött szerzőként, ötletadóként. A Rádiókabaréban osztatlan sikert aratott írásaival, illetve előadóként, az általa kitalált Kató néni karakterével.

Termékeny szerzőként több száz kabaréjelenetet írt, Ihos József nevéhez fűződik a legendás „Falugyűlés”, a „Lakógyűlés”, a „Gyula meg az Ottó” és egyéb kabaréklasszikus sikere is.
Írója, szerkesztője és szereplője a '90-es

években a legnépszerűbb televíziós szórakoztató műsoroknak: „Ez+Az”, a „Szeszélyes évszakok” stb., sőt, legendás kandi kamera felvételek is fűződnek a nevéhez.

A humorista a zenés műfajban is otthonosan mozog: szerzőtársként és közreműködőként részt vett kolléganője, Bach Szilvia két önálló televíziós show-jában, de Benkő Lászlóval is több tucat közös zenei paródiát alkottak. 2001-ben Amerikában filmet forgatott Kabos Gyula életéről, melyből egy színpadi mű is készült.

2003-tól 2006-ig egyedül írta és szerkesztette saját show-ját, a Kató néni kabaréját, melyet akkoriban a MTV legnézettebb műsoraként tartottak számon. Mellette állandó szerzője az Uborka politikai bábfilmnek és négy további televíziós kabarénak.

Más műfajokban is maradandót alkotott, hiszen a Kisváros című tévésorozat egyik fő írója.

Saját írásaiból összeállított műsorával végigjárta már az ország összes kis és nagy települését ás szinte a világ összes országát, ahol nagyobb lélekszámú magyarság él.

A humorista sokoldalúságát bizonyítja, hogy a dalszövegírástól, a filmforgatókönyvig, gegfilmtől a színpadi drámáig, szinte minden műfajban és szinte minden jelentős művésznek írt már. Gyakran hívják óraadóként egyes médiaiskolák is. Társadalmi megbízatásként néhány éve a Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek kulturális kabinetjének az elnöke.


2014-ben önálló műsort kapott a Muzsika TV-n Fűre lépni Ihos! címmel.

2011-ben megkapta a Magyar Ezüst Érdemkeresztet a hazai és főképp a tengeren túli magyarság körében végzett munkája elismeréseképpen.

2020-ban jelentős fogyáson esett át, itt olvashatsz róla:

Humoristák 2020 nyarán

Ihos József telefonszáma-megrendelése

Ihos József elérhetősége

Ihos József megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek.

Ihos József megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra
fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22
[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. nov. 5.

Lemondta fellépéseit Bödőcs Tibor

A legjobb magyar stand up comedy humorista, Bödőcs Tibor a Facebookon jelentette be, hogy a koronavírus miatt november 3-án, kedden bejelentett veszélyhelyzet miatt tavaszig nem vállal fellépéseket.

Reflektorfény