Laár András elérhetősége

Laár András megrendelése

Laár András megrendelése-elérhetősége

Laár András zenész-humorista műsora megrendelhető céges rendezvényre, szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra. Szabadtéren csak nagyon ritkán és egyeztetett körülmények közt lép fel. 

Délelőtt nem tud vállalni fellépéseket: Budapesten legkorábban 13, vidéken 15.00 körül tud kezdeni.

Laár András humorista-zenész életrajz

Laár András zeneszerző, színész, humorista, filozófus és költő 1955. augusztus 9-én született Budapesten. Tíz éves korától három évig hegedülni tanult, két évig gitárórákra járt egy magántanárhoz, majd autodidaktaként fejlesztette zenei tehetségét. 

1981-ben Bornai Tiborral és Márton Andrással megalapította a KFT együttest, amely azóta is működik. Első nagyobb sikerüket a Táncdalfesztiválon aratták Bábu vagy című dalukkal, amelyet az tett különlegessé, hogy előadása közben a zenekar tagjai különös fehér maszkot viseltek és mozgásukkal a marionettbábukat utánozták. 

1986-ban volt első önálló fellépése Budapesten a Török Pál utcai Pinceszínházban (ma Piccolo Színház), amely nagyrészt Laár abszurd verseire épült, és amelyhez később Dolák-Saly Róbert is csatlakozott, s még ugyanezen évben megalakult a L’art pour l’art Társulat, akkor még Laár pour Laár Társulat néven. (1987-ben tértek át a mai írásmódra.) 

Laár András elérhetősége

A társulat műsorai később a televízióban hatalmas sikert arattak, Laár András legismertebb karaktere Besenyő István lett, legismertebb szóhasználata a figurának a "Nooormális?!" A zenész-humorista további nagy sikerű karakterei: Tompika, a Költő, Edebede bácsi.

1990-ben a KFT hosszabb időre szünetelt, de nem oszlottak fel; 1991-ben, 1996-ban és 1997-ben adtak egy-egy koncertet. (Az 1996-os koncert felvétele megjelent CD-n és videókazettán is Bál az Interneten címmel.) 1999-es újraegyesülésük óta három nagylemezt jelentettek meg. 1990-ben elvégezte a Kőrösi Csoma Buddhológiai Intézet buddhistapap-képző szemináriumát, majd 1993-ig buddhista filozófiát tanított A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán.

2012 és 2013 évben többször fellép a Comedy Central Magyarország csatorna a "Comedy Central bemutatja: Stand Up Comedy" című műsorában is.

2011-ben második önálló estjét adta elő, Már megin' igazam van! címmel. A KFT együttessel rendszeresen koncertezik.

2006-ban a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével tüntették ki, 2015 óta
Zugló díszpolgára.

Laár András telefonszáma


Laár András telefonszáma

Laár András megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek. 

Laár András műsorának technikai feltételei: mikrofon és az elektroakusztikus gitárjának csatlakozás (Jack-kábel) a hangosításra

Laár András megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra
fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22

[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. júl. 24.

Gaál Dániel elérhetősége

Gaál Dániel a Comedy Central és a Rádiókabaré fiatal humoristája, aki a "Magyarország, szereplek!" humorista tehetségkutató második évadára is meghívást kapott

Reflektorfény