Laár András elérhetősége

Laár András megrendelése

Laár András megrendelése-elérhetősége

Laár András zenész-humorista műsora megrendelhető céges rendezvényre, szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra. Szabadtéren csak nagyon ritkán és egyeztetett körülmények közt lép fel. 

Délelőtt nem tud vállalni fellépéseket: Budapesten legkorábban 13, vidéken 15.00 körül tud kezdeni.

Laár András humorista-zenész életrajz

Laár András zeneszerző, színész, humorista, filozófus és költő 1955. augusztus 9-én született Budapesten. Tíz éves korától három évig hegedülni tanult, két évig gitárórákra járt egy magántanárhoz, majd autodidaktaként fejlesztette zenei tehetségét. 

1981-ben Bornai Tiborral és Márton Andrással megalapította a KFT együttest, amely azóta is működik. Első nagyobb sikerüket a Táncdalfesztiválon aratták Bábu vagy című dalukkal, amelyet az tett különlegessé, hogy előadása közben a zenekar tagjai különös fehér maszkot viseltek és mozgásukkal a marionettbábukat utánozták. 

1986-ban volt első önálló fellépése Budapesten a Török Pál utcai Pinceszínházban (ma Piccolo Színház), amely nagyrészt Laár abszurd verseire épült, és amelyhez később Dolák-Saly Róbert is csatlakozott, s még ugyanezen évben megalakult a L’art pour l’art Társulat, akkor még Laár pour Laár Társulat néven. (1987-ben tértek át a mai írásmódra.) 

Laár András elérhetősége

A társulat műsorai később a televízióban hatalmas sikert arattak, Laár András legismertebb karaktere Besenyő István lett, legismertebb szóhasználata a figurának a "Nooormális?!" A zenész-humorista további nagy sikerű karakterei: Tompika, a Költő, Edebede bácsi.

1990-ben a KFT hosszabb időre szünetelt, de nem oszlottak fel; 1991-ben, 1996-ban és 1997-ben adtak egy-egy koncertet. (Az 1996-os koncert felvétele megjelent CD-n és videókazettán is Bál az Interneten címmel.) 1999-es újraegyesülésük óta három nagylemezt jelentettek meg. 1990-ben elvégezte a Kőrösi Csoma Buddhológiai Intézet buddhistapap-képző szemináriumát, majd 1993-ig buddhista filozófiát tanított A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán.

2012 és 2013 évben többször fellép a Comedy Central Magyarország csatorna a "Comedy Central bemutatja: Stand Up Comedy" című műsorában is.

2011-ben második önálló estjét adta elő, Már megin' igazam van! címmel. A KFT együttessel rendszeresen koncertezik.

2006-ban a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével tüntették ki, 2015 óta
Zugló díszpolgára.

Laár András telefonszáma


Laár András telefonszáma

Laár András megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek. 

Laár András műsorának technikai feltételei: mikrofon és az elektroakusztikus gitárjának csatlakozás (Jack-kábel) a hangosításra

Laár András megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra
fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22

[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. okt. 16.

Orosz György megrendelése

Orosz Gyuri az egyik legelfoglaltabb, legtöbbet fellépő stand up comedy humorista Magyarországon: a Comedy Central, a Showder Klub, a Rádiókabaré előadója. 

Reflektorfény