Laár András elérhetősége

Laár András megrendelése

Laár András megrendelése-elérhetősége

Laár András zenész-humorista műsora megrendelhető céges rendezvényre, szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra. Szabadtéren csak nagyon ritkán és egyeztetett körülmények közt lép fel. 

Délelőtt nem tud vállalni fellépéseket: Budapesten legkorábban 13, vidéken 15.00 körül tud kezdeni.

Laár András humorista-zenész életrajz

Laár András zeneszerző, színész, humorista, filozófus és költő 1955. augusztus 9-én született Budapesten. Tíz éves korától három évig hegedülni tanult, két évig gitárórákra járt egy magántanárhoz, majd autodidaktaként fejlesztette zenei tehetségét. 

1981-ben Bornai Tiborral és Márton Andrással megalapította a KFT együttest, amely azóta is működik. Első nagyobb sikerüket a Táncdalfesztiválon aratták Bábu vagy című dalukkal, amelyet az tett különlegessé, hogy előadása közben a zenekar tagjai különös fehér maszkot viseltek és mozgásukkal a marionettbábukat utánozták. 

1986-ban volt első önálló fellépése Budapesten a Török Pál utcai Pinceszínházban (ma Piccolo Színház), amely nagyrészt Laár abszurd verseire épült, és amelyhez később Dolák-Saly Róbert is csatlakozott, s még ugyanezen évben megalakult a L’art pour l’art Társulat, akkor még Laár pour Laár Társulat néven. (1987-ben tértek át a mai írásmódra.) 

Laár András elérhetősége

A társulat műsorai később a televízióban hatalmas sikert arattak, Laár András legismertebb karaktere Besenyő István lett, legismertebb szóhasználata a figurának a "Nooormális?!" A zenész-humorista további nagy sikerű karakterei: Tompika, a Költő, Edebede bácsi.

1990-ben a KFT hosszabb időre szünetelt, de nem oszlottak fel; 1991-ben, 1996-ban és 1997-ben adtak egy-egy koncertet. (Az 1996-os koncert felvétele megjelent CD-n és videókazettán is Bál az Interneten címmel.) 1999-es újraegyesülésük óta három nagylemezt jelentettek meg. 1990-ben elvégezte a Kőrösi Csoma Buddhológiai Intézet buddhistapap-képző szemináriumát, majd 1993-ig buddhista filozófiát tanított A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán.

2012 és 2013 évben többször fellép a Comedy Central Magyarország csatorna a "Comedy Central bemutatja: Stand Up Comedy" című műsorában is.

2011-ben második önálló estjét adta elő, Már megin' igazam van! címmel. A KFT együttessel rendszeresen koncertezik.

2006-ban a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével tüntették ki, 2015 óta
Zugló díszpolgára.

Laár András telefonszáma

Laár András kilépett a L'art pour l'art Társulatból

2022. 08.27-én a következő közleményt jelentette meg Laár András: 

Kedves Barátaim!
Ma olvastam a facebookon, hogy a L'art pour l'art Társulat posztban jelentette be a kilépésemet. A hír igaz! Még februárban távoztam a Társulatból emberi okokból, amelyeket nem akarok részletezni a béke kedvéért. Egyébként akkor abban állapodtunk meg a Tàrsulat managerével, hogy egy ideig nem hozzuk nyilvánosságra a dolgot, hanem a megfelelő időben közös közleményben tudatjuk a közönséggel az új helyzetet. Ez a közös közlemény elmaradt, helyette a Társulat most saját szakállára kiposztolta a változást. Nem baj. A lényeg, hogy a közös munkának vége, külön utakon folytatjuk tovább. A magam részéről továbbra is műsorokat fogok készíteni, és előadni, hasonlóan eddigi szóló estjeimhez. Ezek után is megjelennek majd a színpadon a már ismert figuráim, Besenyő Pista bácsi, a Költő, Edebede bácsi, és Tompika, ugyanakkor a megújult Társulatnak is sok sikert kívánok!

Laár András telefonszáma

Laár András megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek. 

Laár András műsorának technikai feltételei: mikrofon és az elektroakusztikus gitárjának csatlakozás (Jack-kábel) a hangosításra

Laár András megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán 

keresd Bődi Ari fellépő-koordinátort:

+36 70 258 02 54

vagy Szép Bencét:

+36 20 20 99 7 99

Fellépő rendelés és kötelezettségmentes ajánlat kérése:

[email protected]

de a legprofibb, ha kitöltöd a lenti ajánlatkérő formulát!

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

…és még sok feltörekvő stand up comedy humorista!

Bűvész rendelés:

A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss V. Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaréelőadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény