Dombóvári István megrendelése-elérhetősége

Dombóvári István elérhetősége

Dombóvári István elérhetősége

Az egyik legnépszerűbb magyar stand up comedy humorista, Dombóvári István elérhetősége iránt rengetegen érdeklődnek, gondoltuk, inkább írunk róla egy cikket, hogy ezzel is időt spóroljunk Neked!

Előtte azonban olvasd el a kitűnő humorista életrajzát, biztos találsz olyan érdekességet, amit eddig nem tudtál róla! Rajongói vagyunk Dombinak, örömmel gyűjtöttük össze a nagyszájú stand up comedy előadó életének ismert és kevésbé ismert érdekességeit. 

Dombóvári István megrendelése


Dombóvári István

Dombóvári István, vagy ahogy sokan hívják, Dombi Cegléden született 1978. április 30-án.

Cegléden járt közgazdasági és informatikai szakközépiskolába, itt is érettségizett. A Szegedi Tudományegyetemen művelődésszervező diplomát szerzett és számos informatikai képesítéssel is rendelkezik. Sokáig kétlaki életet élt, a fővárosban is lakott, de nemrégiben visszaköltözött a Pest megyei Jászkarajenőre, ahol gyermekkorát is töltötte.

2005 óta lép fel humoristaként. Fábry Sándor tanácsára ment el a Dumaszínházhoz, ahol azóta is az egyik legnépszerűbb humorista előadó. Rendszeresen hallható az MR1-Kossuth Rádió Rádiókabaréjában, valamint szerepel a Showder Klub-ban (RTL Klub), valamint az ATV beszélgetős műsoraiban. 

2015-ben társ-műsorvezető a Hungary’s Got Talent tehetségkutatóban Sebestyén Balázs oldalán. Gyakori vendég volt a Class FM Morning Show című reggeli adásában. Rádiós műsorvezetőként is kipróbálta magát  a szolnoki Aktív Rádióban és a Szolnok FM csatornákon. 
2013-ban jelent meg Kormos Anettel közösen írt könyve, A nagy roastkönyv.

2017-ben a Pisti vagyok ments ki innen, és a Félkövér, majd 2019-ben a Netperces novellák című könyve.

2024. március 8-tól a Viasat 3 csatornán új műsorral jelentkezik Dombóvári István: MÉM OVER

Dombóvári István Mém over


Nézz bele az egyik legnépszerűbb magyar humorista, Dombi műsoraiba, íme az első videó:

Dombóvári István felesége

Dombóvári István felesége fotó

Igen, Dombóvári István megnősült! 2020. júniusban vette feleségül élete párját, Lillát, akiről a közösségi médiában is osztott meg fotókat. Hét hónap múlva, 2021. január 16-án pedig örömmel jelentette be: megszületett a kisfia. 

A stand up comedy humorista a fellépései mellett civil szakmát is űz: a jászkarajenői művelődési ház vezetője lett 2020 nyarán.

Dombóvári István élete legjobb döntésének tartja, hogy Budapestről hazaköltözött a Pest megyében található szülőfalujába, főleg, hogy ezzel egy időben a jászkarajenői művelődési ház vezetője nyugdíjba ment. Állítása szerint egy percig sem gondolkodott azon, átvegye-e a pozíciót.

"Hamarosan épül egy új lovascentrumunk, azzal is kibővül majd a portfólió. Van két nagy rendezvényterem, visszük a könyvtárat két munkatársammal együtt. Az a feladatom, hogy fenntartsam az emberek érdeklődését az olvasás, a közösségi terek meg a rendezvények iránt."
- nyilatkozta a humorista. Dombi elmondta még, örül annak, hogy visszatért egy nyugodt, átlagos életbe, és Budapest sem hiányzik neki, szerinte sokan túlságosan fővárosközpontúan gondolkodnak.

"Én 15 éve a bohémek életét élem, ami egy nagyon jó kis szerep volt, de most már kiderült, egy kirándulás volt. Lett újra világi munkám, ami nagyon nagy örömmel tölt el. Az volt a félelmem, hogy beragadok a csepűbe, de vissza tudtam jönni. Lejöttem a cuccról!" - mondta viccesen Dombi. 

Továbbra is jár stand up comedy előadóként fellépni, a rendezvényeken pedig zenészeknek is fellépést biztosít: mint mondta, nem válogatott, aki jelentkezett, és elfogadta a feltételeket, mint például, hogy nincs LED-fal, azokat tárt karokkal várta. Már volt öt ilyen fellépése, amik szerinte jól sikerültek.

Dombóvári István visszavonult a Showder Klubból

16 év után otthagyja a Showder Klubot Dombóvári István - a hírt ő maga jelentette be Facebookon és az Instagramon 2024. márciusának végén. Bővebben ezen a linken olvashatsz róla: Dombi visszavonult a Showder Klubból.

Dombóvári István megrendelése

Dombóvári István megrendelése esetén érdemes tudni, hogy a humorista kizárólagos szerződés köti a Dumaszínház Kft-hez, őket érdemes keresni, ha egyik nagy kedvencünket szeretné valaki megrendelni. Többen kérdezték már, muszáj leírnunk, hogy időt spóroljunk érdeklődőinknek: Dombóvári István telefonszáma ügyében nem tudunk segíteni!

Ha tudunk segíteni más humorista előadó (pl. Aranyosi Péter, Badár Sándor stb.) műsorával kapcsolatban, töltsd ki a lenti ajánlatkérő formulát!

Dombóvári István telefonszáma

Dombóvári István telefonszáma

Hangsúlyozzuk, nyilvános weboldalra nem tehetjük fel egy humorista-előadó telefonszámát sem, mert a magánéletét mindenki őrzi és még egy jó humorú stand upos sem örül a rajongók éjszakai telefonhívásainak. Írj a Dumaszínháznak vagy Facebookon dobj közvetlenül neki egy üzenetet, Dombi elég aktív a közösségi médiában, biztos, hogy válaszolni fog! 

Dombóvári István Aranyosi Péterrel közös műsora megtekinthető:

Aranyosi Péter megrendelése oldalunkon keresztül megoldható, keress bennünket elérhetőségeinken! 

Dombóvári István Comedy Central

Humoristák a Comedy Central-on

Dombóvári István a Showder Klub mellett a Comedy Centralon is fellép. Szóra sem érdemes című műsorát 2020. október 23-án 21:00-tól láthatjuk a Comedy Club sorozatban. 

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

…és még sok feltörekvő stand up comedy fellépő!

A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (
Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaréelőadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény