Köllő Babett elérhetősége

Köllő Babett elérhetősége

Köllő Babett megrendelése

Köllő Babett elég elfoglalt és keresett fellépő, de céges rendezvényekre, szállodai eseményekre, gálaműsorokra, ünnepségekre is rendelhető a műsora. Konkrét rendezvény esetén dönti el, hogy milyen műsorral lép fel - érdemes előzetesen e-mailben elküldeni a rendezvény rövid leírását, hogy konkrét ajánlatot tudjon adni. 

Köllő Babett

Köllő Babett (Szekszárd, 1978. október 30. –) színésznő, táncos, operettprimadonna és valóságshow-szereplő. Szerepelt reklámokban (a legendás Kaiser-sörreklámban és a Lidl egyik sokat játszott spotjában, feltűnt tv- és mozifilmekben, színházi produkciókban, de az országos ismertségét a Viasat 3 által sugárzott Feleségek luxuskivitelben című reality műsor hozta meg.

Köllő Babett a gyermekkorát Tolna megyében, Bonyhádon töltötte. Az általános iskolában szertornázott, szavalt, színjátszókörbe és zeneiskolába is járt. Középiskolai tanulmányait a Pécsi Művészeti Szakközépiskola tánctagozatán folytatta. A klasszikus balett mellett színészmesterség órákra is járt Füsti Molnár Évához. Középiskolai tanulmányai során döntötte el, hogy színésznő lesz egy musical szerep hatására. A középiskola után Gór Nagy Mária színitanodájába járt.

Köllő Babett megrendelése

Tanulmányai befejezése után visszatért Pécsre és a Harmadik Színház társulatának tagja lett. Játszott Győrben, Kalocsán, a budapesti Játékszínben. Jelenleg szabadúszó. Látható a Vidám Színpadon, a Thália Színházban és a Pesti Magyar Operett társulat előadásaiban.

Köllő Babett szerepelt tv-sorozatban (Hacktion: Újratöltve, Fapad, Zsaruvér és Csigavér, 200 első randi) sikeres mozifilmekben (Kontroll, Kaméleon, Valami Amerika 2.) realityben (Feleségek luxuskivitelben, Celeb vagyok, ments ki innen!, Csak show és más semmi!), 2020-ban pedig a Sztárban sztár zsűritagja lett. 

2005-ben ismerkedett meg férjével, Szabó Andrással, a korábbi autóversenyzővel, aki ma már ingatlanfejlesztési tanácsadó. 2010. április 21-én született meg kislányuk, Milla.

Köllő Babett operett műsorral is rendelhető, ebben a kitűnő és varázslatos hangú Kovács Szilárddal együtt lép színpadra, de humorműsorban is közreműködik, ahogy a fenti Dumakabaré adásban is láthatjuk:

Köllő Babett telefonszáma

Köllő Babett elérhetősége

Köllő Babett megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a művésznő dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek.

Köllő Babett műsorának megrendelése esetén keresd Illés Dóra fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22
[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. nov. 5.

Lemondta fellépéseit Bödőcs Tibor

A legjobb magyar stand up comedy humorista, Bödőcs Tibor a Facebookon jelentette be, hogy a koronavírus miatt november 3-án, kedden bejelentett veszélyhelyzet miatt tavaszig nem vállal fellépéseket.

Reflektorfény