Bödőcs Tibor megrendelése

Bödőcs Tibor megrendelése-elérhetősége

Bödőcs Tibor megrendelése meglehetősen korlátozott keretek közt zajlik. 

Bödőcs Tibor elérhetősége jelenleg saját szervezésű estjeire korlátozódik.

Mivel sokan kérdezik, inkább írtunk róla egy cikket, de előbb lássuk a kitűnő humorista életrajzát! 

(Bödőcs Tibor elérhetősége kapcsán a cikk alján lehet olvasni!)

Bödőcs Tibor

Bödőcs Tibor humorista Zalaegerszegen született 1982-ben. A közeli kis Zala megyei faluban, a Zalaegerszegtől 10 kilométerre délkeletre fekvő Búcsúszentlászlón töltötte gyermekkorát, középiskolába Zalaegerszegre járt. Színész szeretett volna lenni, magyartanárnak tanult, de fiatal felnőttként haknizni kezdett Zala megyei falunapokon, majd 2004-ben csatlakozott a Dumaszínházhoz, sőt, a Rádiókabaréban is bemutatkozott. Fábry Sándor műsorában Kovács Kristóf producer indított egy kísérleti rovatot, a Showder Klub-ot, amely később önálló műsorként kapott helyet az RTL Klubon. 

Bödőcs Tibor telefonszáma


Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Bödőcs Tibor a legnépszerűbb magyar humorista. Közel öt év után kilépett a Dumaszínház társulatából, és egy évig tévés szereplést sem vállalt - időnként szokott alkotói szünetet tartani, ha új önálló műsort vagy könyvet ír.

Rövid időre visszatért a Showder Klubba, de 2012 végén bejelentette, nem lép fel többet a műsorban.

Országos turnéit önálló estjein (Az élet értelme és kertészeti tippek, Cefre Palota, Böllérbalett, Nincs idő gólörömre, Kolera a vackor csoportban) csiszolja tökéletesre, majd rögzítik és a Comedy Centralon bemutatják. 


A humorista kétszer nyert Bon-bon díjat, 2010-ben pedig megkapta a Karinthy-gyűrűt, amely a humoristák számára adható legnagyobb elismerés.
2010 óta nős, feleségével három gyermeket nevelnek.

Bödőcs Tibor megrendelése

Bödőcs Tibor elérhetősége 

Bödőcs Tibor elérhetősége: céges rendezvényre, falunapra, születésnapra, házassági évfordulóra (privát rendezvényekre) nem megoldható, a humorista kizárólag saját szervezésű humorestjén lép fel. Ha művelődési házban dolgozol és Bödőcs Tibor telefonszáma iránt érdeklődsz, akkor az a rossz hírünk, hogy Bödőcs Tibor telefonszáma nem kiadható, meghívás ügyben egy e-mail kell írni: [email protected]

Stand Up fellépők megrendelése

Stand Up fellépők

Stand Up Comedy előadók megrendelése céges rendezvényre, privát rendezvényre a lenti ajánlatkérő modullal vagy a lenti humorista rendelés szövegre klikkelve:

Humorista rendelés

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. ápr. 21.

Szikra László elérhetősége

Szikra László humorista műsora megrendelhető falunapra, városnapra, családi ünnepségekre - születésnapra vagy házassági évfordulóra, céges rendezvényre, szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, sőt, ceremóniamesteri és műsorvezetői feladatokat is vállal.

Reflektorfény

A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze

Stand Up Comedy interaktív bűvészműsor

"A Világ Legügyetlenebb Bűvésze" című stand up comedy bűvészműsor nem egy hagyományos gyerekműsor: itt semmilyen trükk nem sikerül a bűvésznek, még a varázsigék sem működnek... Aztán a színpadra lépő gyerekeknek varázslatos módon minden jobban megy, mint a bűvésznek... 

Hatalmas poénok, látványos trükkök egy humorista-bűvész előadásában! Gyerekműsor, amit a felnőttek is imádnak: A Világ Legügyetlenebb, de Legszórakoztatóbb Bűvésze!