Bödőcs Tibor megrendelése

Bödőcs Tibor megrendelése-elérhetősége

Bödőcs Tibor megrendelése meglehetősen korlátozott keretek közt zajlik. 

Mivel sokan kérdezik, inkább írtunk róla egy cikket, de előbb lássuk a kitűnő humorista életrajzát és a teljes Böllérbalett műsor is megtekinthető az oldalon! 

Bödőcs Tibor

Bödőcs Tibor humorista Zalaegerszegen született 1982-ben. A közeli kis Zala megyei faluban, a Zalaegerszegtől 10 kilométerre délkeletre fekvő Búcsúszentlászlón töltötte gyermekkorát, középiskolába Zalaegerszegre járt. Színész szeretett volna lenni, magyartanárnak tanult, de fiatal felnőttként haknizni kezdett Zala megyei falunapokon, majd 2004-ben csatlakozott a Dumaszínházhoz, sőt, a Rádiókabaréban is bemutatkozott. Fábry Sándor műsorában Kovács Kristóf producer indított egy kísérleti rovatot, a Showder Klub-ot, amely később önálló műsorként kapott helyet az RTL Klubon. 

Bödőcs Tibor telefonszáma


Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Bödőcs Tibor a legnépszerűbb magyar humorista. Közel öt év után kilépett a Dumaszínház társulatából, és egy évig tévés szereplést sem vállalt - időnként szokott alkotói szünetet tartani, ha új önálló műsort vagy könyvet ír.

Rövid időre visszatért a Showder Klubba, de 2012 végén bejelentette, nem lép fel többet a műsorban.

Országos turnéit önálló estjein (Az élet értelme és kertészeti tippek, Cefre Palota, Böllérbalett, Nincs idő gólörömre, Kolera a vackor csoportban) csiszolja tökéletesre, majd rögzítik és a Comedy Centralon bemutatják. 


A humorista kétszer nyert Bon-bon díjat, 2010-ben pedig megkapta a Karinthy-gyűrűt, amely a humoristák számára adható legnagyobb elismerés.
2010 óta nős, feleségével három gyermeket nevelnek.

Nézd meg a Bödőcs híradó 2020-as kiadását:

Bödőcs Tibor elérhetősége 

Bödőcs Tibor elérhetősége: céges rendezvényre, falunapra, születésnapra, házassági évfordulóra (privát rendezvényekre) nem megoldható, a humorista kizárólag saját szervezésű humorestjén lép fel. Ha művelődési házban dolgozol és Bödőcs Tibor telefonszáma iránt érdeklődsz, akkor az a rossz hírünk, hogy Bödőcs Tibor telefonszáma nem kiadható, meghívás ügyben egy e-mail kell írni: [email protected]

Bödőcs Tibor megrendelése

Szóval a szomorú lényeg a következő:

Bödőcs Tibor elérhetősége jelenleg saját szervezésű estjeire korlátozódik.

Aki meg akarja nézni Bödőcs Tibor új műsorát, annak jegyet kell vennie valamelyik Bödőcs-estre. 

Bödőcs Tibor megrendelése helyett más humoristák műsorát szívesen ajánljuk, klikkelj ide: 

Stand Up fellépők megrendelése

Stand Up fellépők

Stand Up Comedy előadók megrendelése céges rendezvényre, privát rendezvényre a lenti ajánlatkérő modullal vagy a lenti humorista rendelés szövegre klikkelve:

Humorista rendelés

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. okt. 16.

Orosz György megrendelése

Orosz Gyuri az egyik legelfoglaltabb, legtöbbet fellépő stand up comedy humorista Magyarországon: a Comedy Central, a Showder Klub, a Rádiókabaré előadója. 

Reflektorfény