Somogyi András elérhetősége

Somogyi András elérhetősége


Somogyi András elérhetősége

Somogyi András elérhetősége céges rendezvényre és privát ünnepségre is megoldható - sőt, jegybevételes estre is lehetséges Somogyi András megrendelése! 

Somogyi András akciósan rendelhető a 2020 szeptember-decemberi időszakra! 

A feltételekről érdeklődj a lenti elérhetőségeken! 

Somogyi András

Somogyi András stand up comedy előadó és parodista 2006-ben tűnt fel először a Magyar Rádió által megrendezett humorfesztiválon, ahol a Dumaszínház humoristájaként a döntőig menetelt. A humorista azóta is rendszeresen fellép a Showder Klub stand up comedy műsorában, valamint a YouTube-ra készít humoros paródiákat, vicces szkeccseket. 

Szerepelt a TV2 Mi kérünk elnézést c. műsorában és hallhattuk a Viasat3 által megrendezett SZTÁRVÁR c. műsorban is, ahol Győzike hangja volt.

Somogyi András műsora számos politikai-közéleti kérdést is körüljár: felidézi Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Hiller István, valamint Gáspár Laci, Verebes István, Győzike, Soma, Pély Barna, Galla Miklós, Friderikusz Sándor, Farkasházy Tivadar, Csernus doktor és még sok sztár jellegzetes karaktereit, mimikáit és hangjait.


Figyelem, van egy jó hírünk a politikai humort hiányolók számára! 

A Showder Klub legjobb parodista előadója műsorában - ahogy az a Showder Klub adásaiban is látható - politikai és közéleti témákat is szívesen érint, így a hazánkban elhanyagolt politikai humorral is találkozunk Somogyi András stand up comedy műsorának megtekintése közben! 

Somogyi András megrendelése céges rendezvényre

Somogyi András megrendelése

Somogyi András telefonszáma megrendelése esetén adható ki - a privát telefonszáma magánéletének védelme miatt nem kerülhet fel az internetre. Somogyi András megrendelése esetén keresd Illés Dóra
fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22
[email protected]

Somogyi András megrendelése esetén a humorista e-mailben küld szerződést, amelyet aláírás után szkennelve kell visszaküldeni. Ha a megrendelő ragaszkodik az eredeti aláíráshoz, a humorista a rendezvényre történő megérkezésekor látja el eredeti aláírással a megrendelő által biztosított szerződést.

Környezetünk és a fák védelme érdekében - ha nem muszáj - ne nyomtassunk feleslegesen!

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. ápr. 21.

Szikra László elérhetősége

Szikra László humorista műsora megrendelhető falunapra, városnapra, családi ünnepségekre - születésnapra vagy házassági évfordulóra, céges rendezvényre, szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, sőt, ceremóniamesteri és műsorvezetői feladatokat is vállal.

Reflektorfény

A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze

Stand Up Comedy interaktív bűvészműsor

"A Világ Legügyetlenebb Bűvésze" című stand up comedy bűvészműsor nem egy hagyományos gyerekműsor: itt semmilyen trükk nem sikerül a bűvésznek, még a varázsigék sem működnek... Aztán a színpadra lépő gyerekeknek varázslatos módon minden jobban megy, mint a bűvésznek... 

Hatalmas poénok, látványos trükkök egy humorista-bűvész előadásában! Gyerekműsor, amit a felnőttek is imádnak: A Világ Legügyetlenebb, de Legszórakoztatóbb Bűvésze!