Bűvész rendelés

Bűvész és bűvészműsor rendelés céges rendezvényre

Hajnóczy Soma megrendelése

Hajnóczy Soma megrendelése, Hajnóczy Soma elérhetősége

Hajnóczy Soma 1985. április 29-én született Budapesten. 6 éves korában szeretett bele az illúzió világába, miután megkapta első bűvészdobozát. Ettől kezdve a bűvészet folyamatosan nagy szerepet játszott az életében. 

10 évesen kezdett el komolyabban foglalkozni a bűvészettel, mentora Molnár Gergely (művésznevén Mr. Jupiter) volt, akkori időszak egyik legjobb magyar bűvésze.

Ötvözi a bűvészetet a stand-up comedy műfajával, amelynek köszönhetően a fellépései nem csak a képzeletre hatnak, hanem a nevetőizmokra is. Rendszeres fellépője a Showder Klub TV műsornak és a Dumaszínháznak. Legújabb műsorszámában, a Hétköznapi Szuperhősökben e kettő stílus ideális harmóniában jelenik meg.

Világbajnoki Grand Prix díj: 2009-ben nyerte el a Phone Act műsorszámával színpadi általános bűvészet kategóriában a világbajnoki címet, és a három évente megrendezett világbajnokság abszolút nagy díjas bűvésze is ő lett.

2015-ben a 26. Bűvész Világbajnokságra a Fédération Internationale des Sociétés Magiques őt kérte fel a FISM egyik zsűritagjának. Hajnóczy Soma volt az első magyar és egyben a Világbajnokság történelmében az eddigi legfiatalabb zsűritag, akit megtiszteltek ezzel a pozícióval.

Hajnóczy Soma fontosabb díjai:

2009 - Bűvész Oszkár - Mandrakes d'Or

2009 - GRAND PRIX díj győztese a pekingi bűvész világbajnokságon

2009 - Világbajnoki cím általános bűvészetben

2009 - Las Vegas-i Arany Oroszlán díj

Ezen elismerések mellett Soma számos más díjat szerzett a világ sok különböző országában.

Rendeld meg Hajnóczy Soma bűvész műsorát a lenti ajánlatkérő formulával, vagy ide klikkelve: Hajnóczy Soma megrendelése

Badár Tamás megrendelése

Badár Tamás elérhetősége, Badár Tamás bűvész, Badár Tamás megrendelése

Badár Tamás, a humorista Badár Sándor fia, aki örökölte édesapja színpadi karizmáját és 2015-ben a Hungary's Got Talent különdíjasa lett, de azóta fellépett már a Showder Klubban is, sőt, a tv2 "Csak show és más semmi" műsor zsűritagja is volt! 

Képes volt kilépni apja árnyékából, annál is inkább, mivel jóval magasabb nála. A kis Badár túlfejlesztette apja szószaporító képességét, Ő némán is tud nagy dolgokat létrehozni a semmiből, pusztán a kezével, mivel bűvész. Tamás nem cserélte fel az iskolapadot a színpaddal, hiszen még egyetemre jár, de már a vérében van a humor és a szórakoztatás. A pimaszul fiatal előadó több, mint tizenkét éve fejleszti kézügyességét, amelyet nemcsak a baráti körben, hanem a szakmán belül is megszerzett több hazai és nemzetközi bűvészverseny díjai is bizonyítanak. Számtalan világ és Európa bajnokkal áll pertuban, mesterével, a híres Jupiterrel (Molnár Gergely) is baráti viszonyban vannak.

Rendeld meg Badár Tamás bűvész műsorát a lenti ajánlatkérő formulával, vagy ide klikkelve: Badár Tamás 

Párkányi Kolos megrendelése

Párkányi Kolos elérhetősége, Párkányi Kolos bűvész megrendelése, Párkányi Kolos bűvész rendelés

A Csillag születik és a Csak show és más semmi bűvésze! 

Mint olyan sok gyereknek, Kolosnak is volt bűvészdoboza. Valószínüleg neki is ennyi lett volna pályafutása, ha nem kap bátyjától karácsonyra egy jópofa trükköt a közeli bűvészboltból. Szerencsére kapott. Ezután lelkesedése nem hagyott alább, sőt egyre nagyobb elszántsággal gyakorolta a nehezebbnél nehezebb fogásokat. 14 éves korában magántanárhoz járt, ahol elsajátította a bűvészkedés fortélyait, de ami még annál is fontosabb, megtanulta, hogyan kell szórakoztatni a közönséget. Már 16 éves korától kezdve több nemzetközi bűvészkongresszuson és versenyen vett részt és ért el eredményeket, többek között Olaszországban, Angliában, Franciaországban, Szlovéniában és Svédországban. 19 évesen meghívták az Amerikai Egyesült Államokba, ahol az egyik legnívósabb bűvészklub, a FFFF tagja lett. 20 évesen előadott Washingtonban, a híres Kennedy Centerben. 21 évesen részt vett egy televíziós tehetségkutató műsorban, ahol a legjobb 24-ig jutott. Azóta szerepelt Katy Perry Firework videóklipjében, dolgozott luxushajókon, fellépett számtalan rendezvényen mind idehaza, mind külföldön és több ezer embert varázsolt el a modern bűvészkedés csodáival.

Rendeld meg Párkányi Kolos bűvész műsorát a lenti ajánlatkérő formulával!

Molnár Zoltán

Molnár Zoltán bűvész

Molnár Zoltán bűvész nevét a legszűkebb szakmán kívül méltánytalanul kevesen ismerik Magyarországon, pedig számos nemzetközi céggel dolgozott már világszerte és újabban hazánkban is vállal fellépéseket. 

Molnár Zoltán 20 évig multinacionális cégeknek dolgozott, miután a '80-as évek végén klasszikus bűvésznek képezte magát. 

Elképesztő mennyiségű bűvészműsort készített már gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A bűvész nemcsak a gyerekek, hanem a multicégek gondolkodását, elvárásait, igényeit is jól ismeri. 

Minden fellépésére egyedileg összeállított, precíz és jól felépített produkcióval érkezik, ő a bűvészet Niki Laudája, aki a legváratlanabb pillanatokban varázsol el vicceivel és bűvésztrükkjeivel.

Rendeld meg Molnár Zoltán bűvész műsorát a lenti ajánlatkérő formulával!

Szép Bence

Híres magyar bűvészek Szép Bence

Az RTL Klub, a tv2, az MTV, az ATV és a Rádiókabaré bűvész-humoristája bűvészműsor készítést tanult (magyarországi és németországi mesterei mellett) az USA-ban Las Vegasban és Chicago-ban. 

Európa számos nagyvárosában is fellépett már (Barcelona, Róma, Lisszabon, Madrid) de az óceánon túl is szórakoztatta a közönséget Los Angelesben, Bostonban (USA) továbbá Aucklandben és Wellingtonban (Új-Zéland). 

A Világ Legügyetlenebb (De Legviccesebb) Bűvésze - produkciója nem szokványos bűvészműsor, hanem sokkal inkább egy hihetetlenül vicces stand up comedy show bűvésztrükkökkel és zenével fűszerezve. Egyedi műsorokat is készít, ahol 100 százalékban az ünnepeltről vagy a cégről írja meg a produkcióját, a színpadi show-i interaktívak, trágárság- és politikamentesek. 

Rendeld meg Szép Bence humorista-bűvész műsorát a lenti ajánlatkérő formulával!

További bűvészek: Kelle Botond, Kiss Balázs, Juhász Marcell, Susán Péter, Holcz Gábor, Lui... és még sokan mások! 

Kérj ajánlatot humorista fellépőkre is! 

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...
A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaréelőadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény