Orosz György megrendelése

Orosz Gyuri elérhetősége

Orosz György humorista

Orosz György stand up comedy humorista Hajdúnánáson született 1977. december 31-én, majd Debrecenben nevelkedett - jelenleg Budapesten él. Orosz Gyuri eredeti szakmáját tekintve reklám- és marketingmenedzser. Menyasszonya Kállai Kriszta rádiós műsorvezető.

Orosz Gyuri a humorista pályáját a debreceni MJU Társulatban kezdte 2004-ben, majd 2010 szilveszterén megnyerte a TV2 Frizbi stand up comedy versenyét, ahol Bochkor Gábor, Boros Lajos és Nacsa Olivér ítélték neki oda az első helyet. 2011 óta fellép a Comedy Central tv-csatorna saját gyártású, a Comedy Central bemutatja című stand-up műsorában. 

Orosz György-Gyuri telefonszáma

Orosz György humorista fellépőként 2012 óta szerepel a nagy múltú Rádiókabaréban, arca ismerős lehet több reklámból is. 2013-ban szerződtette az RTL Klub Showder Klub című műsora.

2019-ben a hivatalos MENSA teszten mérték le az IQ-ját, ez a 15-ös szórású teszten 135-öt fölötti eredményt ért el. Ez egyébként a régi, 24-es szórású teszteken 160 fölötti IQ-t jelent. Így 2019-től hivatalosan is MENSA tag, ahová egyébként a népesség 2%-a tartozik.

Orosz György a Comedy Central bemutatja című műsorban mesél apukája gyerekkoráról, saját terveiről a tupperware bizniszben és a magyarok egyéb szokásairól:


Orosz György műsorvezető

Orosz Gyuri a média világában is otthonosan mozog, saját műsora volt a debreceni Alföld Televízióban, rádiós műsorvezetőként dolgozott a debreceni City Rádióban, majd a Rádió Max Reggeli K.O. című reggeli műsorát (morning show-ját) vezette Kállai Kriszta műsorvezetővel - aki ugye a menyasszonya és akinek a kezét egy repülőgépen kérte meg.

Orosz György rendezvényre műsorvezetőnek is megrendelhető és egyedi ajánlat kérhető a műsorvezetésre-humorista műsorára! 

Orosz György humorista megrendelése

2020-ban jelent meg Orosz Gyuri első könyve, a "Feri naplója a karantén idején" címmel.

A humorral teleszőtt, fiktív, de a napi történésekre reagáló napló az első magyar nyelvű könyv a koronavírus-járványról, ami a karantén 50 napos időszakát dolgozza fel.

A főszereplő, Feri egy kétkezi munkás, aki vidéki otthonában vészeli át a kijárási korlátozást feleségével és gyermekeivel. Az ő szemüvegén át mutatja be a szerző a karantén legjellemzőbb mozzanatait, a higiénikus bevásárlást, a párkapcsolati problémákat, a maszk és gumikesztyű hiányt, a munkahelyek elvesztését, a digitális oktatás nehézségeit és a beszűkült élethelyzet okozta szorongásos tüneteket. A történetek mindenkinek ismerősek lesznek, hiszen az író ugyanazt és ugyanabban az időben élte át, amit, és amikor az olvasó.

Orosz György telefonszáma

Orosz György humorista megrendelése

Orosz Gyuri rendszeres fellépője az RTL Klub Showder Klub című műsorának, a Comedy Central tv-csatornának és a Rádiókabarénak - az egyik legtöbbet fellépő humorista Magyarországon.

Orosz György megrendelése esetén a tiszteletdíj 50 százalékát a szerződéskötést követően, a maradékot a fellépés napján kell átutalni Gyurinak, készpénzes műsort nem vállal.

Orosz Gyuri az egyik legelfoglaltabb stand up comedy humorista Magyarországon. Orosz György  telefonszáma nem kiadható, mert a legtöbb humorista fellépőhöz hasonlóan ő is védi a magánéletét. 

Ajánlatkérés ügyében

keresd Bődi Ari fellépő-koordinátort:

+36 70 258 02 54

vagy Szép Bencét: +36 20 20 99 7 99

Fellépő rendelés és kötelezettségmentes ajánlat kérése:

[email protected]

de a legprofibb, ha kitöltöd a lenti ajánlatkérő formulát!

HUMORISTA RENDELÉS

Stand Up Comedy humoristák

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

…és még sok feltörekvő stand up comedy humorista!

A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (
Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaréelőadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény