Bagi-Nacsa műsor

 

A népszerű humoristák Vasváron nevettetnek!

 

Bagi Iván és Nacsa Olivér humoristák Vasváron nevettetik a közönséget - Szép Bence humorista és Molnár Zoltán bűvész társaságában 2018 november 22-én, csütörtökön este 19.00-kor.

Ahogy azt a humor nagyágyúitól már megszokhattuk, egyedi paródiáikkal ezúttal is elhozzák a közélet és a sztárvilág színe-javát.

A Bagi-Nacsa műsorokban tapasztalt színvonal mellett a színpadi közegben jóval közvetlenebben, szabadabban tudnak megnyilvánulni a humoristák, így a produkciójuk minden humorrajongónak felejthetetlen szórakozást nyújt 0-109 éves korig!

Humorest Vasváron Bagi Iván, Nacsa Olivér, Molnár Zoltán és Szép Bence közreműködésével

A november 22-i előadás helyszíne:

Vasvár, Nagy Gáspár Kulturális Központ, Bartók Béla u. 4.

Jegyvásárlás: Kovács Ildikó 06 30 429 0868

A jegyek elővételben olcsóbbak, mint a helyszínen! Elővételben 2000, a helyszínen 3000 Ft-ért lehet jegyet vásárolni az esti előadásra.

Bagi-Nacsa Show Vasváron, humoristák, humorista

A fellépőkről:
Bagi Ivánnak nehéz gyermekkora volt, tizenhat éves koráig nevelőintézetben nevelkedett, majd a féltestvéréhez költözött. Zaklatott fiatalkorát ráadásul még az is nehezítette, hogy hét éves kora óta pánikbeteg. Egy házibulin találkozott először Nacsa Olivérrel 1995-ben, azóta dolgoznak együtt. Az elmúlt 23 évben folyamatosan írják új műsoraikat - vendégírók (Kenderessy Attila, Ürmös Zsolt) segítségével. (Ez a szakmában nem ismeretlen eljárás, Fábry Sándor műsorát például egy közel 15-18 tagú stáb írja.)

1996 óta szerepelnek a Rádiókabaréban, majd 1998-ban megnyerték a 4. Humorfesztivált, szerzői és előadói kategóriában. 1997-ben a Mikroszkóp Színpadhoz szerződtek, ezt követően különböző színházakban önálló estjeikkel vendégszerepeltek. 2003-ban indult el a „Banánhéj” című műsoruk a tv2-n, majd az elkövetkezendő években jöttek az új műsorok különböző televíziós csatornákon, a „Médiacápa”, a „Szálka”, a „Hal a torkán”, 2016–tól pedig a „Bagi-Nacsa Show”.

 

Fellépőrendelés

 

További érdekességek a honlapról:

Gyerekműsor

Kabaréműsorok

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2019. dec. 2.

Nádas György humorista műsorai

Nádas György humorista nemcsak stand-up comedy műsorával, hanem énekes-, gasztro-, retro-produkciókkal is szórakoztatja a nézőket. 

2019. okt. 16.

Kőhalmi Zoltán elérhetősége

Kőhalmi Zoltán humorista a Showder Klub és a Rádiókabaré egyik legnépszerűbb fellépője! Kőhalmi Zoltán megrendelése csak céges rendezvényekre lehetséges! 

2019. okt. 11.

Harmadik Típusú Tréfálkozások

Egy innovatív retró kabaré előadás három felvonásban (abból a második a szünet), rengeteg humor, kabaréjelenetek, stand up comedy és rengeteg meglepetés! A konferanszié Maksa Zoltán!

Reflektorfény

A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze

Stand Up Comedy interaktív bűvészműsor

"A Világ Legügyetlenebb Bűvésze" című stand up comedy bűvészműsor nem egy hagyományos gyerekműsor: itt semmilyen trükk nem sikerül a bűvésznek, még a varázsigék sem működnek... Aztán a színpadra lépő gyerekeknek varázslatos módon minden jobban megy, mint a bűvésznek... 

Hatalmas poénok, látványos trükkök egy humorista-bűvész előadásában! Gyerekműsor, amit a felnőttek is imádnak: A Világ Legügyetlenebb, de Legszórakoztatóbb Bűvésze!