Bagi-Nacsa megrendelése-elérhetősége

Bagi-Nacsa megrendelése elérhetősége és telefonszáma


A népszerű Bagi-Nacsa duó megrendelése céges vagy nyilvános fellépésre - elérhetőség, feltételek, technikai részletek:

Szép Bence humor-koordinátor: +36 20 20 99 7 99

 

Bagi-Nacsa 

A Bagi-Nacsa humorista duó műsora élőben is szórakoztatja a nézőket - akár céges rendezvényre, akár jegybevételes előadásra rendelik meg őket. 

A humoristák-parodisták -ahogy azt már megszokhattuk Bagi Ivántól és Nacsa Olivértől - egyedi paródiáikkal, különleges produkcióikkal jelenítik meg a közélet és a sztárvilág színe-javát.

A Bagi-Nacsa műsorokban tapasztalt színvonal mellett a színpadi közegben jóval közvetlenebben, szabadabban tudnak megnyilvánulni a humoristák, így a produkciójuk minden humorrajongónak felejthetetlen szórakozást nyújt 0-109 éves korig!

Bagi-Nacsa elérhetősége telefonszáma

A Bagi-Nacsa duó:

A Bagi-Nacsa duó humoristái egy házibulin találkoztak először egymással 1995-ben, azóta dolgoznak együtt. Az elmúlt 23 évben folyamatosan írják új műsoraikat - vendégírók (Kenderessy Attila, Ürmös Zsolt) segítségével. (Ez a szakmában nem ismeretlen eljárás, Fábry Sándor műsorát például egy közel 15-18 tagú stáb írja.)

A Bagi-Nacsa duó humoristái 1996 óta szerepelnek a Rádiókabaréban, majd 1998-ban megnyerték a 4. Humorfesztivált, szerzői és előadói kategóriában. 1997-ben a Mikroszkóp Színpadhoz szerződtek, ezt követően különböző színházakban önálló estjeikkel vendégszerepeltek. 2003-ban indult el a humoristák „Banánhéj” című műsora a tv2-n, majd az elkövetkezendő években jöttek az új műsorok különböző televíziós csatornákon, a „Médiacápa”, a „Szálka”, a „Hal a torkán”, 2016–tól pedig a „Bagi-Nacsa Show”. A "Médiacápa" című műsorral 2007-ben Kamera Hungária-díjat nyertek. Később a Magyar Televízióban és a Duna TV-ben volt látható a Szálka című műsoruk.

Bagi Iván humorista

Bagi Ivánnak nehéz gyermekkora volt, tizenhat éves koráig nevelőintézetben nevelkedett, majd a féltestvéréhez költözött. Zaklatott fiatalkorát ráadásul még az is nehezítette, hogy hét éves kora óta pánikbeteg. Íróként, költőként is ismert, több könyve is jelent már meg. 2019 novemberétől a Magyar Hírlap online felületén podcast sorozata indult Darázsfészek néven.


Bagi Iván telefonszáma nem hozható nyilvánosságra. Bagi Iván műsorának megrendelése esetén hívd ezt a telefonszámot: +36 20 20 99 7 99 

Nacsa Olivér humorista

A humorista Budapesten született, eredetileg sportriporternek készült. A Bródy Imre Gimnázium művészeti osztályában végzett, emellett a Budapesti Média Intézetben tanult. 
2012-ben létrehozta a Budavári Palotakoncertet, amelynek producere és tulajdonosa. Ez egy nyári szabadtéri koncertsorozat, amely a budai vár Oroszlános udvarában vonultatja fel a Budapesti Operettszínház szólistáit és zenekarát.

Nacsa Olivér telefonszáma nem hozható nyilvánosságra. 

Nacsa Olivér műsorának megrendelése esetén hívd ezt a telefonszámot: +36 20 20 99 7 99

Fellépőrendelés:

Klikk a céges rendezvényre megrendelni kívánt fellépő nevére!

Aranyosi Péter megrendelése

Kőhalmi Zoltán megrendelése

Badár Tamás elérhetősége

Bagi-Nacsa elérhetősége

Nádas György elérhetősége

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény