Bagi-Nacsa megrendelése-elérhetősége

Bagi-Nacsa megrendelése elérhetősége és telefonszáma


A népszerű Bagi-Nacsa duó műsora korlátozott mértékben rendelhető csak! 

Bővebb információ céges vagy nyilvános fellépésre - elérhetőség, feltételek, technikai részletek:

Szép Bence humor-koordinátor: +36 20 20 99 7 99

 

Bagi-Nacsa 

A Bagi-Nacsa humorista duó műsora élőben is szórakoztatja a nézőket - akár céges rendezvényre, akár jegybevételes előadásra rendelik meg őket. 

A humoristák-parodisták -ahogy azt már megszokhattuk Bagi Ivántól és Nacsa Olivértől - egyedi paródiáikkal, különleges produkcióikkal jelenítik meg a közélet és a sztárvilág színe-javát.

A Bagi-Nacsa műsorokban tapasztalt színvonal mellett a színpadi közegben jóval közvetlenebben, szabadabban tudnak megnyilvánulni a humoristák, így a produkciójuk minden humorrajongónak felejthetetlen szórakozást nyújt 0-109 éves korig!

Bagi-Nacsa elérhetősége telefonszáma

A Bagi-Nacsa duó:

A Bagi-Nacsa duó humoristái egy házibulin találkoztak először egymással 1995-ben, azóta dolgoznak együtt. Az elmúlt 23 évben folyamatosan írják új műsoraikat - vendégírók (Kenderessy Attila, Ürmös Zsolt) segítségével. (Ez a szakmában nem ismeretlen eljárás, Fábry Sándor műsorát például egy közel 15-18 tagú stáb írja.)

A Bagi-Nacsa duó humoristái 1996 óta szerepelnek a Rádiókabaréban, majd 1998-ban megnyerték a 4. Humorfesztivált, szerzői és előadói kategóriában. 1997-ben a Mikroszkóp Színpadhoz szerződtek, ezt követően különböző színházakban önálló estjeikkel vendégszerepeltek. 2003-ban indult el a humoristák „Banánhéj” című műsora a tv2-n, majd az elkövetkezendő években jöttek az új műsorok különböző televíziós csatornákon, a „Médiacápa”, a „Szálka”, a „Hal a torkán”, 2016–tól pedig a „Bagi-Nacsa Show”. A "Médiacápa" című műsorral 2007-ben Kamera Hungária-díjat nyertek. Később a Magyar Televízióban és a Duna TV-ben volt látható a Szálka című műsoruk.

Bagi Iván humorista

Bagi Ivánnak nehéz gyermekkora volt, tizenhat éves koráig nevelőintézetben nevelkedett, majd a féltestvéréhez költözött. Zaklatott fiatalkorát ráadásul még az is nehezítette, hogy hét éves kora óta pánikbeteg. Íróként, költőként is ismert, több könyve is jelent már meg. 2019 novemberétől a Magyar Hírlap online felületén podcast sorozata indult Darázsfészek néven.


Bagi Iván telefonszáma nem hozható nyilvánosságra. Bagi Iván műsorának megrendelése esetén hívd ezt a telefonszámot: +36 20 20 99 7 99 

Nacsa Olivér humorista

A humorista Budapesten született, eredetileg sportriporternek készült. A Bródy Imre Gimnázium művészeti osztályában végzett, emellett a Budapesti Média Intézetben tanult. 
2012-ben létrehozta a Budavári Palotakoncertet, amelynek producere és tulajdonosa. Ez egy nyári szabadtéri koncertsorozat, amely a budai vár Oroszlános udvarában vonultatja fel a Budapesti Operettszínház szólistáit és zenekarát.

Nacsa Olivér telefonszáma nem hozható nyilvánosságra. 

Nacsa Olivér műsorának megrendelése esetén hívd ezt a telefonszámot: +36 20 20 99 7 99

Fellépőrendelés:

Klikk a céges rendezvényre megrendelni kívánt fellépő nevére!

Aranyosi Péter megrendelése

Kőhalmi Zoltán megrendelése

Badár Tamás elérhetősége

Bagi-Nacsa elérhetősége

Nádas György elérhetősége

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

…és még sok feltörekvő stand up comedy humorista!

A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (
Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaréelőadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény