Szikra László elérhetősége

Szikra László elérhetősége


Szikra László megrendelése

Szikra László humorista műsora megrendelhető falunapra, városnapra, családi ünnepségekre - születésnapra vagy házassági évfordulóra, céges rendezvényre, szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, sőt, ceremóniamesteri és műsorvezetői feladatokat is vállal.

Szikra László humorista

Szikra László humorista 1976. május 15-én született Jászárokszálláson. Barátai unszolására kipróbálta magát a stand up comedy műfajában és 2009-ben megnyerte az I. Duma-Tisza Humorbajnokságot, majd a Showder Klub "Dumagépek tehetségkutatóján" is egyenesen a döntőig menetelt. 2010-ben felbukkant a TV2 Frizbi Humorbajnokságán, de az igazi áttörést a 2011-es év hozta: szerepelhetett a Rádiókabaréban, amelynek azóta is rendszeres fellépője, műsorvezetője az atkári (Heves megyei) humorista.
Szintén 2011-től, két éven keresztül szerepelt a Nóta Tv “Gegmenők” című műsorában. Később a Muzsika Tv-ben, 2015-ben a Showder Klubban is fellépett. Megszűnéséig az ATV Dumakabaré című humoros műsorának is oszlopos tagja.

Szikra László megrendelése


Szikra László 2015-ben megdöntötte Badár Sándor 7 és fél órás magyar Stand Up Comedy-rekordját, ugyanis március 29-én a budapesti Bethlen Téri Színházban 8 órán és 5 percen keresztül, folyamatosan szórakoztatta a nézőket úgy, hogy a humorista egyszer sem ismételte magát.
A Leghosszabb Magyar Stand Up Comedy Rekordját tehát Szikra László tartja és ezt a humoristák közül eddig senki nem tudta megdönteni.

Szikra László telefonszáma

Szikra László telefonszáma

Szikra László megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek.

Szikra László megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra
fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22

[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. júl. 24.

Gaál Dániel elérhetősége

Gaál Dániel a Comedy Central és a Rádiókabaré fiatal humoristája, aki a "Magyarország, szereplek!" humorista tehetségkutató második évadára is meghívást kapott

Reflektorfény