Szikra László elérhetősége

Szikra László elérhetősége


Szikra László megrendelése

Szikra László humorista stand up comedy műsora megrendelhető falunapra, városnapra, családi ünnepségekre - születésnapra vagy házassági évfordulóra, céges rendezvényre, szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, sőt, ceremóniamesteri és műsorvezetői feladatokat is vállal.

Szikra László humorista

Szikra László humorista 1976. május 15-én született Jászárokszálláson. Barátai unszolására kipróbálta magát a stand up comedy műfajában és 2009-ben megnyerte az I. Duma-Tisza Humorbajnokságot, majd a Showder Klub "Dumagépek tehetségkutatóján" is egyenesen a döntőig menetelt. 2010-ben felbukkant a TV2 Frizbi Humorbajnokságán, de az igazi áttörést a 2011-es év hozta: szerepelhetett a Rádiókabaréban, amelynek azóta is rendszeres fellépője, műsorvezetője az atkári (Heves megyei) humorista.
Szintén 2011-től, két éven keresztül szerepelt a Nóta Tv “Gegmenők” című műsorában. Később a Muzsika Tv-ben, 2015-ben a Showder Klubban is fellépett. Megszűnéséig az ATV Dumakabaré című humoros műsorának is oszlopos tagja.

Szikra László megrendelése


Szikra László 2015-ben megdöntötte Badár Sándor 7 és fél órás magyar Stand Up Comedy-rekordját, ugyanis március 29-én a budapesti Bethlen Téri Színházban 8 órán és 5 percen keresztül, folyamatosan szórakoztatta a nézőket úgy, hogy a humorista egyszer sem ismételte magát.
A Leghosszabb Magyar Stand Up Comedy Rekordját tehát Szikra László tartja és ezt a humoristák közül eddig senki nem tudta megdönteni.

Szikra László telefonszáma

Szikra László telefonszáma

Szikra László megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek.

Szikra László megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra
fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22

[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. okt. 16.

Orosz György megrendelése

Orosz Gyuri az egyik legelfoglaltabb, legtöbbet fellépő stand up comedy humorista Magyarországon: a Comedy Central, a Showder Klub, a Rádiókabaré előadója. 

Reflektorfény