Hajnóczy Soma megrendelése-elérhetősége

Hajnóczy Soma elérhetősége


Hajnóczy Soma elérhetősége

Hajnóczy Soma bűvész elérhetősége az elfoglaltságai miatt elsősorban KIEMELT céges rendezvényekre vonatkozik, de gálaműsorok, bálok, varieté műsorok, tv-műsorok, fesztiválok kiemelkedő programja is lehet a világbajnok bűvész által bemutatott bűvészműsor. 

Szabadtéri rendezvényt, születésnapi bűvészműsort, esküvői fellépést / privát rendezvényeket Hajnóczy Soma semmilyen körülmények közt nem vállal! 

Hajnóczy Soma bűvész világbajnok

1985. április 29-én született Budapesten. 6 éves korában szeretett bele az illúzió világába, miután megkapta első bűvészdobozát. Ettől kezdve a bűvészet folyamatosan nagy szerepet játszott az életében. 10 évesen kezdett el komolyabban foglalkozni a bűvészettel, mentora Molnár Gergely (művésznevén Mr. Jupiter) volt, akkori időszak egyik legjobb magyar bűvésze.

2009-ben a bűvészek 3 évente megrendezésre kerülő világbajnokságán, Phone-act című műsorszámával elnyerte a bűvész társadalom legrangosabb kitüntetését, az abszolút világbajnoki címet.

A bűvészet történetének egyik legfiatalabb világbajnoka, az illúzió és humor műfajait ötvözve, egyedi stílust alakított ki, amely az egész világon híressé tette. Műsorait a dinamizmus és eredetiség mellett az elegánsan lezser megjelenés és a könnyed profizmus jellemzi.

Hajnóczy Soma bűvészműsora

Hajnóczy Soma bűvész szakterülete a színpadi bűvészet. Műsorainak fő célja, hogy olyan élményt nyújtson a nézői számára, amilyenben eddig még soha nem volt részük. Lételeme a zene, gitározik, zongorázik és imádja a ritmusokat. A zenét sajátságos módon építi bele a műsoraiba. Soma maga írja és vágja a zenéit. Képes több száz hangeffektet megjegyezni, amikkel együtt mozog a színpadon. 2014-ben közös produkciója volt a Győri Filharmonikusokkal, ahol bűvészkedés mellett egy 4 tételes művet írt vonósokra, amit a zenekar Soma bűvészetét kísérve adott elő.

Ötvözi a bűvészetet a stand-up comedy műfajával, amelynek köszönhetően a fellépései nem csak a képzeletre hatnak, hanem a nevetőizmokra is. Rendszeres fellépője a Showder Klub TV műsornak és a Dumaszínháznak. Legújabb műsorszámában, a Hétköznapi Szuperhősökben e kettő stílus ideális harmóniában jelenik meg.

A modern technológiát beépíti a trükkjeibe és a régi mutatványokat újragondolja, ahogy ez látható is volt világbajnoki műsorszámában, ahol mobiltelefonokkal bűvészkedett elsőként a szakmájában.

Produkciói már a YouTube-on is megtekinthetőek, ahol csatornájára rendszeresen tölti fel #eznemkameratrükk névre hallgató sorozatának újabb részeit. A videóknak egy része interaktív, így Soma a videó nézőit is bevonja a varázslatba.

Soma a bűvésztrükkök mellett telefonos bűvész applikációkat is fejleszt. Eddig két iOS alkalmazása került piacra. Ráadásul a bűvész társasjátékot is készített "Fröccs" címmel. 

2011-ben Semmi sem lehetetlen előadás címmel Hajnóczy Soma tartotta a TEDx-en a záróbeszédet. Azóta is motivációs beszédeket és prezentációs tréningeket tart céges eseményeken, nyílt napokon, sportolók felkészítésén, és más eseményeken. Emellett rendszeresen tart bűvész kongresszusokon szemináriumokat a zene és a bűvészet kapcsolatáról.

Soma legfőbb célja, hogy olyan élményben részesítse a közönségét, amilyenben annak még sohasem volt része.

● Soma több mint 40 országban szórakoztatta műsoraival, több mint 4 kontinens lelkes nézőit.

● Soma elnyerte a Bűvészet világbajnoka címet színpadi bűvészetben, és emellett bezsebelte a Bűvész Olimpia Grand Prix díját is (amit összesen 23 előadó érdemelt ki a bűvészet történetében).

● Soma célja, hogy emlékezetessé és felejthetetlenné tegye rendezvényed mindenki számára.

● Soma több mint 20 éve bűvészkedik, és a világ számos országában megjelent különböző tv-műsorokban.

Las Vegastól Londonon át, Rómától Pekingig, Párizstól Tokyoig Soma több mint 40 ország közönségét varázsolta már el. Tv-műsorok vendége és előadója volt többek között Franciaországban, az USÁ-ban, Kínában, Japánban, Belgiumban, Olaszországban, Brazíliában és Magyarországon is.

Engedd meg, hogy Soma, a bűvészet történetének egyik legfiatalabb világbajnoka, egyedi és humoros előadásával tegye színesebbé a rendezvényed! A humor és illúzió tökéletes ötvözete, amely minden nézőnek garantáltan felejthetetlen élményt nyújt. A műsorok időtartama általában 30-35 perc.

Egy színpadi műsor tökéletes választás többek között céges rendezvényekre, gálaműsorokra, varieté műsorokra, tv-műsorokra vagy fesztiválokra.

A bűvészet történetének egyik legfiatalabb világbajnoka, az illúzió és humor műfajait ötvözve, egyedi stílust alakított ki, amely az egész világon híressé tette. Műsorait a dinamizmus és eredetiség mellett az elegánsan lezser megjelenés és a könnyed profizmus jellemzi.

Soma 2000-ben kezdett versenyezni, és a következő 10 évben több mint 30 nemzetközi díjat és elismerést gyűjtött be.

Soma a bűvészettörténet egyik legfiatalabb előadója, aki magáénak tudhatja a világbajnoki Grand Prix díjat.

Hajnóczy Soma megrendelése

Hajnóczy Soma gyerekeknek is írt bűvészkönyvet Kelle Botonddal, aki egyébként régi jó barátja és szakmai konzulense is a bűvésznek.

Hajnóczy Soma fontosabb elismerései, díjai

2015 – Minden idők legfiatalabb világbajnoksági zsűritagjává választották

2015 – Sikeres Guiness Világrekord – A legtöbb bűvész egy műsorban

2011 – Merlin Awards – 2011 Legeredetibb bűvésze

2010 – Porond csillaga díj – Fővárosi Nagy Cirkusz

2009 – Bűvész Oszkár – Mandrakes d’Or

2009 – GRAND PRIX díj győztese a pekingi bűvész világbajnokságon

2009 – Világbajnoki cím általános bűvészetben

2009 – Las Vegas-i Arany Oroszlán díj

2009 – A svájci Aranykarikák verseny győztese

2008 – Nemzetközi Olasz – 1. Helyezett

2007 – Svájc – 1. helyezett és Grand Prix díj

2004 – Pozsony – 1. helyezett manipulációban és Grand Prix díj

2000 és 2008 között – Ötszörös magyar bajnok

Ezen elismerések mellett Soma számos más díjat szerzett a világ sok különböző országában.

Az illúzió mesterei bűvészműsor Hajnóczy Soma bűvész

Az Illúzió Mesterei

Az Illúzió Mesterei egy évente megrendezésre kerülő bűvészshow, melyben nemzetközi bűvész sztárok és világhírű illuzionisták varázsolják el a közönséget. A műsorban szereplő előadók nemzetközi TV show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépõi. Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után most készek arra, hogy a hazai közönséget is elvarázsolják. Ketté vágott nők, lenyűgöző kézügyesség, meghökkentő gondolatolvasás és sok minden más egy egész estés, humorban gazdag elõadásban. Hajnóczy Soma a 2023-as produkciót kivéve minden Illúzió Mesterei műsorban szerepel, és 2024-ben visszatér az Illúziók Mesterei színpadára.

Hajnóczy Soma elérhetősége


Hajnóczy Soma megrendelése-telefonszáma

Hajnóczy Soma megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a bűvész dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek. 


FIGYELEM: Hajnóczy Soma elérhetősége jelenleg erősen korlátozott!


Hajnóczy Soma megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán 

keresd Bődi Ari fellépő-koordinátort:

+36 70 258 02 54

vagy Szép Bencét: +36 20 20 99 7 99

Fellépő rendelés és kötelezettségmentes ajánlat kérése:

[email protected]

de a legprofibb, ha kitöltöd a lenti ajánlatkérő formulát!

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József... 

…és még sok feltörekvő stand up comedy humorista!

Bűvész rendelés:

A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss V. Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaréelőadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény