Galla Miklós megrendelése

Galla Miklós elérhetősége

Galla Miklós elérhetősége

Galla Miklós abszurd humorista műsora megrendelhető céges rendezvényre, szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra és előre pontosan megbeszélt körülmények közt szabadtéri rendezvényekre is.

Galla Miklós abszurd humorista

Galla Miklós humorista, zenész, a L’art pour l’art Társulat egykori tagja, a Holló Színház vezetője Budapesten született 1959. május 18-án.

Galla Miklós pályafutását kézbesítőként kezdte, majd később pop-rock-szakíró lett. A '70-es években a Gallaxis nevű együttesben zenélt, később az Ikarusban, majd a Csontbrigádban. A GM49 együttes 1981-ben állt össze, két kislemezük és 1985-ben egy nagylemezük jelent meg, majd egy évvel később feloszlottak. Laár Andrással 1981-ben kezdődött együttműködése, majd 1986-ban megalakult a L’art pour l’art Társulat, amely sikert sikerre halmozott. A Besenyő család Margitjaként ismerte meg a közönség, valamint emlékezetes figurája volt a saját viccein nevető humorista. 

1990-ben megalapította a Holló Színházat, amely abszurd jelenetekkel szórakoztatta a közönséget.
Galla Miklós 1992-től dolgozott a Monty Python Repülő Cirkusza fordításán. Egyes jelenetek megértését háttér-információkkal segítette, amiket a televíziós vetítéseknél az epizódok előtt mondott el, a DVD-kiadáshoz pedig füzet formájában mellékelték. Később a Waczak szálló 7. és 8. részének fordítását is elkészítette.

Galla Miklós megrendelése


1996. december 1-jén kilépett a L’art pour l’art Társulatból. 1999-ben önálló műsora futott az RTL Klubon Galla-Mappa néven, majd Koltai Róberttel szerepelt közösen KGG (Koltai-Galla Gála) címmel.
2002 júniusában került bemutatásra önálló estje, "Szépségem titkai" címmel, először Pécsett, később pedig a budapesti Merlin Színházban.

Galla Miklós a Magyar Televízióban induló Mondom a magamét! című humorista-tehetségkutató zsűrijének tagja volt 2009-től.
2009-től a Karinthy Színházban Neil Simon A napsugárfiúk című komédiájában játszott főszerepet Koltai Róbert társaságában.

Galla Miklós új dala. Vicces, vetkőzős, fülbemászó! 18 éven felüli nézőknek! 

Galla Miklós megrendelése

Galla Miklós megrendelése speciális körülmények teljesülése esetén lehetséges, a részletekről kérlek, érdeklődj írásban vagy telefonon! 

Galla Miklós telefonszáma

Galla Miklós telefonszáma

Galla Miklós telefonszáma - mivel az előadóművészi szakmában egy népszerű előadó magánéletét, privát szféráját védeni kell - nem kiadható - kivéve a humorista műsorának megrendelése esetén.

Galla Miklós megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra
fellépő-koordinátort:
+36 30 720 79 22
[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. nov. 5.

Lemondta fellépéseit Bödőcs Tibor

A legjobb magyar stand up comedy humorista, Bödőcs Tibor a Facebookon jelentette be, hogy a koronavírus miatt november 3-án, kedden bejelentett veszélyhelyzet miatt tavaszig nem vállal fellépéseket.

Reflektorfény