Maksa Zoltán megrendelése

Maksa Zoltán megrendelése-telefonszáma

Maksa Zoltán elérhetősége

Maksa Zoltán elérhetősége mindenfajta rendezvényre megoldható: a humorista örömmel lép fel céges-és privát rendezvényeken, falunapokon, művelődési házakban jegybevételes előadáson. Maksa Zoltán megrendelése kapcsán érdeklődj a lenti elérhetőségeken, de előbb érdemes elolvasnod a humorista életrajzát. 

Maksa Zoltán életrajz

Maksa Zoltán Karinthy-gyűrűs humorista 1962. február 16-án született. Eredeti szakmája szerint vegyészlaboráns, 1980-1983 között a Kőbányai Gyógyszergyárban dolgozott. A Richter Gedeon Gyógyszergyár gyári újságjában publikált, rövid ideig vezette a Fabulon Ifjúsági Klubot, ahol már fellépéseket is vállalt. Sinkó Péter rádiókabarés szerkesztő figyelmét is felkeltette a fiatal humorista, aki javasolta, jelentkezzen az 1982-es Humorfesztiválra. 

Humorista pályafutását tehát az 1982-es Humorfesztiválon indította el, amikor a középdöntőben Koltai Róbert előadta Maksa első sikerszámát, "Az edző"-t, amelyet a döntőben különdíjas „Gépjárműoktató” c. követett. Itt figyelt fel rá Nagy Bandó András, aki mentorként segítette a fiatal Maksa pályáját. 

A következő, 1990-es Humorfesztiválon már humorista előadóként indult és elnyerte az egyik fődíjat.

A Maksa Híradó című televíziós műsorát 1991-ben indította el a Magyar Televízióban, amely országos ismertséget és népszerűséget hozott neki. A műsornak 13 éven át volt az írója-szerkesztője és főszereplője.

A néhai a Mikroszkóp Színpadon két és fél évig volt műsoron a "Maksaméta" című műsora, majd "Konyhashow" című estjével aratott nagy sikert egy évadon át.

Hobbija a zenélés, 1977 óta dobol, 1994 óta szintetizátorozik.

1994-ben Erzsébet-díjat, 2006-ban Karinthy-gyűrűt nyert.

Két lánya van. Az első házasságából született Tímea, aki 2007 óta Mexikóban él, egy helyi fogorvoshoz ment férjhez. A második házasságából született tinédzser lánya, Boglárka.

Maksa Zoltán kabaré előadásban is szerepel, a "Harmadik típusú tréfálkozások" konferansziéjaként és fellépőjeként nevetteti a nézőket. A kabaré megrendelhető és garantáltan felejthetetlen szórakozást nyújt a nézőinek!

Maksa Zoltán kabaré előadás

Maksa Zoltán telefonszáma

Maksa Zoltán megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek.

Maksa Zoltán megrendelése

Maksa Zoltán megrendelése esetén elérhetősége, szerződése és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22

[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. júl. 24.

Gaál Dániel elérhetősége

Gaál Dániel a Comedy Central és a Rádiókabaré fiatal humoristája, aki a "Magyarország, szereplek!" humorista tehetségkutató második évadára is meghívást kapott

Reflektorfény