Maksa Zoltán megrendelése

Maksa Zoltán megrendelése-telefonszáma

Maksa Zoltán elérhetősége

Maksa Zoltán elérhetősége mindenfajta rendezvényre megoldható: a humorista örömmel lép fel céges-és privát rendezvényeken, falunapokon, művelődési házakban jegybevételes előadáson. Maksa Zoltán megrendelése kapcsán érdeklődj a lenti elérhetőségeken, de előbb érdemes elolvasnod a humorista életrajzát. 

Maksa Zoltán életrajz

Maksa Zoltán Karinthy-gyűrűs humorista 1962. február 16-án született. Eredeti szakmája szerint vegyészlaboráns, 1980-1983 között a Kőbányai Gyógyszergyárban dolgozott. A Richter Gedeon Gyógyszergyár gyári újságjában publikált, rövid ideig vezette a Fabulon Ifjúsági Klubot, ahol már fellépéseket is vállalt. Sinkó Péter rádiókabarés szerkesztő figyelmét is felkeltette a fiatal humorista, aki javasolta, jelentkezzen az 1982-es Humorfesztiválra. 

Humorista pályafutását tehát az 1982-es Humorfesztiválon indította el, amikor a középdöntőben Koltai Róbert előadta Maksa első sikerszámát, "Az edző"-t, amelyet a döntőben különdíjas „Gépjárműoktató” c. követett. Itt figyelt fel rá Nagy Bandó András, aki mentorként segítette a fiatal Maksa pályáját. 

A következő, 1990-es Humorfesztiválon már humorista előadóként indult és elnyerte az egyik fődíjat.

A Maksa Híradó című televíziós műsorát 1991-ben indította el a Magyar Televízióban, amely országos ismertséget és népszerűséget hozott neki. A műsornak 13 éven át volt az írója-szerkesztője és főszereplője.

A néhai a Mikroszkóp Színpadon két és fél évig volt műsoron a "Maksaméta" című műsora, majd "Konyhashow" című estjével aratott nagy sikert egy évadon át.

Hobbija a zenélés, 1977 óta dobol, 1994 óta szintetizátorozik.

1994-ben Erzsébet-díjat, 2006-ban Karinthy-gyűrűt nyert.

Két lánya van. Az első házasságából született Tímea, aki 2007 óta Mexikóban él, egy helyi fogorvoshoz ment férjhez. A második házasságából született tinédzser lánya, Boglárka.

Maksa Zoltán kabaré előadásban is szerepel, a "Harmadik típusú tréfálkozások" konferansziéjaként és fellépőjeként nevetteti a nézőket. A kabaré megrendelhető és garantáltan felejthetetlen szórakozást nyújt a nézőinek!

Maksa Zoltán kabaré előadás

Maksa Zoltán telefonszáma

Maksa Zoltán megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek.

Maksa Zoltán megrendelése

Maksa Zoltán megrendelése esetén elérhetősége, szerződése és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22

[email protected]

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2020. máj. 29.

Rokker Zsoltti megrendelése

Rokker Zsoltti, vagyis Erdei Sándor műsora nemcsak falunapra, hanem céges rendezvényre, születésnapokra is megrendelhető.

2020. ápr. 21.

Szikra László elérhetősége

Szikra László humorista műsora megrendelhető falunapra, városnapra, családi ünnepségekre - születésnapra vagy házassági évfordulóra, céges rendezvényre, szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, sőt, ceremóniamesteri és műsorvezetői feladatokat is vállal.

Reflektorfény

A Világ Legügyetlenebb, de Legviccesebb Bűvésze

Stand Up Comedy interaktív bűvészműsor

"A Világ Legügyetlenebb Bűvésze" című stand up comedy bűvészműsor nem egy hagyományos gyerekműsor: itt semmilyen trükk nem sikerül a bűvésznek, még a varázsigék sem működnek... Aztán a színpadra lépő gyerekeknek varázslatos módon minden jobban megy, mint a bűvésznek... 

Hatalmas poénok, látványos trükkök egy humorista-bűvész előadásában! Gyerekműsor, amit a felnőttek is imádnak: A Világ Legügyetlenebb, de Legszórakoztatóbb Bűvésze!