Sulyok Péter elérhetősége

Sulyok Péter elérhetősége


Sulyok Péter elérhetősége

Sulyok Péter elérhetősége elsősorban céges rendezvényekre vonatkozik, szabadtéri rendezvényeket és falunapi-városnapi műsorokat általában nem vállal! A céges rendezvényekre a "Békaperspektíva" című érzékenyítő műsora rendelhető. 

Sulyok Péter életrajz

Egy vak humorista, aki vízvezetéket szerel, flexel, sportol, sziklát mászik és fegyverviselési engedélye is van - ismerjük meg Sulyok Péter stand up comedy előadót! 

Sulyok Péter megrendelése


Sulyok Péter, vagy ahogyan sokan ismerik, a vak humorista a Showder Klubból, 1986-ban született egy Veszprém megyei kisvárosban, Ajkán 1986. november 28-án.
A Stand Up Brigád humortársulat humoristája 17 éves korára teljesen megvakult. Mivel már nagyon rossz volt a látása, Sulyok Péter önként választotta kamaszkorában a teljes vakságot. 

„Nem ragaszkodtam a látáshoz. Nem akartam fájdalommal és a maradék pici látásomat féltve élni, eldöntöttem, hogy eltávolíttatom a szemeimet – idézi fel Péter. – Még fiatalkorú voltam, a szüleim ehhez valószínűleg nem járultak volna hozzá, ha tudják, hogy van még egy kis maradványlátásom. Ezért aztán egy éven át eljátszottam, hogy teljesen vak vagyok. Egyáltalán nem jelentett vívódást végleg megválni a szemeimtől. A normál szemátmérő 1,5–1,8 cm, az enyém 4,5 volt, iszonyatosan feszítette a szemgödrömet. A műtét előtti héten még elmentem egy nehézterepi túrára a Pilisbe, mondván, hogy utána úgyis annyit fogok aludni, amennyit akarok. Kötelező jelleggel megkaptam a pszichológust. A műtét előtti délutánon felébresztett, bökdösött, hogy jött beszélgetni a holnapról. Mondtam neki, hogy éppen az altatásra gyakoroltam. Azt válaszolta: azért jöttem hozzád, mert neked holnap ki fogják venni a szemedet. Ja, mondom, ha ezért jött, megpróbálhatom megfűzni a profot, hogy egy szeletet tegyen félre magának belőle. Nem volt több kérdése. Mivel ez a saját döntésem volt, így nem féltem tőle. Alapvetően nem félek a változásoktól. Mert a változás, a mozgás, az maga az élet, ha megijednék a változástól, magától az élettől rettegnék.”

Sulyok Péter megrendelése

Ma ő Európa egyetlen vak humoristája, aki programozó-masszőr-vízvezetékszerelő is egyben.

A humor véleménye szerint nem csak az üres nevetésről kell, hogy szóljon. Vaksága miatt nem szeretne csodabogárnak számítani. Először csak a kocsmaasztalnál volt jópofa gyerek, amikor elkezdte mesélni a történeteit, aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve stand up comedy tehetségkutatókra kezdett járni a Dumaszínház és a Stand Up Brigád rendezvényeire. A helyzetéből adódóan sokféle emberrel kerül kapcsolatba. Odajönnek, megszólítják, leszólítják, és időnként konfliktushelyzetek is kialakulnak. Ezeket a szituációkat dolgozza fel a műsoraiban.

Sulyok Péter így vall magáról: 1986-ban születtem, 2003. július elején vakultam meg teljesen. Ettől kezdve minden egészen új színezetet kapott. Más nézőpontból kellett megvizsgálnom az életem, és döntenem kellett a “lefekszem és elpusztulok (megöl az önsajnálat, vagy az unalom)”, vagy a “felkelek és tovább megyek (küzdelmekkel, fájdalmakkal)” között. Én az utóbbit választottam, révén mindig is harcos lélek voltam. Így kerültem bele egy rasszok, társadalmi csoportok és nemek fölött átívelő kisebbségbe, a vakságba. 

Ennek a kisebbségnek is a többihez hasonlatosan meg kell küzdenie a maga sztereotípiáival, önértékelési zavaraival. Kicsit mindig kilógtam a sorból, látó ismerőseim számára nem voltam “elég vak”, aki beleillene az elképzeléseikbe, de “elég látó sem”, meglévén a saját korlátaim. Hasonló helyzetben vagyok a “vakok társadalmában” is, így egy érdekes köztes létben élem az életem: Sehová sem és mindenhová tartozom egyszerre, így mindkét világba „beleláthatok”.

Sulyok Péter humorista telefonszáma


Sulyok Péter telefonszáma

Sulyok Péter megrendelése esetén a telefonszáma kiadható, egyéb esetben a humorista dönti el, megadható-e a telefonszáma harmadik félnek.

Sulyok Péter megrendelése esetén elérhetősége és műsorának feltételei kapcsán keresd Illés Dóra
fellépő-koordinátort:

+36 30 720 79 22

[email protected]

Aranyosi Péter, Aradi Tibor, Bach Szilvia, Badár Sándor, Bagi Iván, Beleznay Endre, Bihari Gellért, Bödőcs Tibor, Bruti, Dolák-Saly Róbert, Erdei “Rokker Zsoltti” Sándor, Éles István, Fülöp Viktor, Forgács Gábor, Gaál Dániel, Galla Miklós, Gajdos Zoltán, Hadházi László, Ihos József, Kertész RichárdRicsi fiú, Kiss Ádám, Kormos, Anett, Kőhalmi Zoltán, Laár András, Lorán BarnabásTrabarna”, Maksa Zoltán, Musimbe Dávid Dennis, Nagy Bandó András, Nacsa Olivér, Nádas György, Orbán Sándor, Orosz György, Polgár Peti, Rekop György, Somogyi András, Sulyok Péter, Szente-Veres Adrienn, Szántó Sándor, Szikra László, Szép Bence, Szőke András, Ürmös Zsolt, Vajtó László, Varga Ferenc József...

…és még sok feltörekvő stand up comedy humorista!

A humoristák mellett világbajnok, magyar és nemzetközi versenyeket nyert bűvészek (
Hajnóczy Soma, Badár Tamás, Bognár Krisztián, Juhász Marcell, Kelle Botond, Kiss Balázs, Molnár Zoltán, Susán Péter, Szép Bence, Párkányi Kolos stb.) kabaréelőadások, operett-, mulatós produkciók is vannak.

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény