Aranyosi Péter Vasváron

 

Aranyosi Péter Borsodi homályos című műsora Vasváron

 

2019 március 28-án Aranyosi Péter nagy sikerrel lépett fel Vasváron.

Megtartottuk a sorsolást a random.org oldal segítségével, az őszi kabaré-előadásra a következő szerencsés nézők nyertek 2 fő részére belépőjegyet:

Pummer Renáta

Ekkerné Tangl Jusztina

A nyerteseket e-mailben is értesítjük!

Az őszi rendezvényünknek az időpontja egyeztetés alatt van, valószínűleg november közepén lesz a ComMedias Egyesület következő humorestje-kabaréja.

Kérlek, támogasd adód 1 százalékával a ComMedias Egyesületet!
Adóazonosító szám: 18894116-1-18

Egy százalékért cserébe száz százalék jókedv!

 

Archív: Aranyosi Péter Vasváron

 

A Karinthy-gyűrűs és Múzsa-díjas Aranyosi Péter Vasváron is bemutatja kirobbanó sikerű „Borsodi homályos” c. egész estés műsorát.
Aranyosi Péter (47) vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb stand up comedy humorista Magyarországon. Tankmániás légpuska-tulajdonos, aki volt már akasztott ember is, persze csak viccből. Elszánt Diósgyőr-szurkoló, néhai közönségszervező, a Rádiókabaré munkatársa, poén-gyáros, a Wekerle-telep egyetlen rúdtánc-idomárja. Borostás tanárember, noha csak hallgatóként látott katedrát. Komolytalan családapa. A számítógépes stratégiai játékok és a stand-up fellépések megszállottja. Vele van az erő, de érzi, nem jelent jót halottas kocsival érkezni az APEH-be.

2017-ben megkapta a humoristáknak adható legmagasabb kitűntetést, a Karinthy-gyűrűt, idén pedig a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódóan a miskolciak legnagyobb elismerését, a Múzsa-díjat is neki ítélte a díjat átadó alapítvány. Az alapítvány indoklása szerint Aranyosi Péter imádja szülővárosát, Miskolcot, és jó hírét viszi a városnak szerte az országban, sőt, humoristaként művészit alkot. A díj mellé egy prémium autó is járt. „Évente több tízezer kilométert vezetek. Hála istennek, nagyobb balesetem eddig nem volt, egyedül a kertkapukkal nem vagyok jóban. Biztosan azért, mert avasi gyerekként korábban nem is tudhattam, mi is az a kertkapu” – tette hozzá jól ismert stílusában humorista. Mint mondta, erre a kocsira azért igyekszik majd jobban vigyázni.


Aranyosi Péter az országszerte, majd a televízióban is nagy sikerrel bemutatott "Négybetűs szavak" című önálló estjén felbuzdulva készítette el az új önálló estjét, a „Borsodi homályos”-t, amelyet a vasvári közönségnek is bemutat március 28-án, csütörtökön 19.00-kor a Nagy Gáspár Kulturális Központban. Új produkciója a "Provinciákról" érkezett „Borsodiember” története, ahol inkább a barátok és cimborák sztorijai fognak dominálni. Homályosan, hiszen az alkohol és tudatmódosító társai alakították a történeteket. Visszatérnek a színpadra a régi jó "miskolci arcok": Ferkóék, Sityuék és természetesen Béla, akinek a kedvenc söre a rekeszes!

Aranyosi Péter humorista elérhetősége

Aranyosi Péter: Borsodi homályos

Vasvár, Nagy Gáspár Kulturális Központ

2019. március 28, csütörtök, 19.00

A humorest időtartama kb. 2X50 perc, 1 szünettel

 

Jegyvásárlás: Kovács Ildikónál, de a megszokottól eltérően a belépőjegyek csak meghatározott időpontokban vehetők át a Nagy Gáspár Kulturális Központban: március 20-án (szerdán) és március 27-én (szerdán) 16.15-18.00-ig, valamint az előadás napján (ha még marad!) a helyszínen 17.30-tól! Aki biztosan szeretne magának jegyet, írjon e-mailt a [email protected] címre! 


Aranyosi Péter népszerűségére jellemző, hogy a március 28-i műsorának beharangozó videóját egy hét alatt több, mint 3500 ember nézte meg a legnagyobb közösségi portálon.


A humorestet szervező ComMedias Egyesület köszöni a Vasvári Újság februári számában közölt felhívására küldött véleményeket, javaslatokat. Az egyesületnek felajánlott segítségeket ezúton is köszönjük!

Várjuk majd az adó egy százalékos felajánlásokat a ComMedias Egyesület következő adóazonosító számára: 18894116-1-18
Megígérhetjük: minél több a felajánlás, annál több nevetés, humor és vidámság lesz Vasváron!


A ComMedias Egyesület nevében szeretettel várjuk a nézőket és hálásan köszönjük a segítséget a Castrum Ferreum Kft-nek, a Nagy Gáspár Kulturális Központnak, Kaczor Zsolt Mihálynak, Vasvár Város Önkormányzatának és természetesen a város humorszerető lakóinak!

 

Aranyosi Péter önálló műsor megrendelés

Aranyosi Péter elérhetősége

Aranyosi Péter megrendelése céges rendezvényekre, esetleg privát rendezvényre ide klikkelve a legegyszerűbb:

Stand Up Comedy fellépők megrendelése

vagy itt:

Stand Up Comedy humoristák

Ingyenes, gyors árajánlat Aranyosi Péter vagy más humoristák műsorára! 

Gyerekműsor rendezvényre

Zenés, interaktív gyerekműsorok, bűvészműsorok a Gyerekműsor menüpontban! 

 

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

Reflektorfény