Aranyosi Péter Vasváron

 

Aranyosi Péter Borsodi homályos című műsora Vasváron

 

2019 március 28-án Aranyosi Péter nagy sikerrel lépett fel Vasváron.

Megtartottuk a sorsolást a random.org oldal segítségével, az őszi kabaré-előadásra a következő szerencsés nézők nyertek 2 fő részére belépőjegyet:

Pummer Renáta

Ekkerné Tangl Jusztina

A nyerteseket e-mailben is értesítjük!

Az őszi rendezvényünknek az időpontja egyeztetés alatt van, valószínűleg november közepén lesz a ComMedias Egyesület következő humorestje-kabaréja.

Kérlek, támogasd adód 1 százalékával a ComMedias Egyesületet!
Adóazonosító szám: 18894116-1-18

Egy százalékért cserébe száz százalék jókedv!

 

Archív: Aranyosi Péter Vasváron

 

A Karinthy-gyűrűs és Múzsa-díjas Aranyosi Péter Vasváron is bemutatja kirobbanó sikerű „Borsodi homályos” c. egész estés műsorát.
Aranyosi Péter (47) vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb stand up comedy humorista Magyarországon. Tankmániás légpuska-tulajdonos, aki volt már akasztott ember is, persze csak viccből. Elszánt Diósgyőr-szurkoló, néhai közönségszervező, a Rádiókabaré munkatársa, poén-gyáros, a Wekerle-telep egyetlen rúdtánc-idomárja. Borostás tanárember, noha csak hallgatóként látott katedrát. Komolytalan családapa. A számítógépes stratégiai játékok és a stand-up fellépések megszállottja. Vele van az erő, de érzi, nem jelent jót halottas kocsival érkezni az APEH-be.

2017-ben megkapta a humoristáknak adható legmagasabb kitűntetést, a Karinthy-gyűrűt, idén pedig a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódóan a miskolciak legnagyobb elismerését, a Múzsa-díjat is neki ítélte a díjat átadó alapítvány. Az alapítvány indoklása szerint Aranyosi Péter imádja szülővárosát, Miskolcot, és jó hírét viszi a városnak szerte az országban, sőt, humoristaként művészit alkot. A díj mellé egy prémium autó is járt. „Évente több tízezer kilométert vezetek. Hála istennek, nagyobb balesetem eddig nem volt, egyedül a kertkapukkal nem vagyok jóban. Biztosan azért, mert avasi gyerekként korábban nem is tudhattam, mi is az a kertkapu” – tette hozzá jól ismert stílusában humorista. Mint mondta, erre a kocsira azért igyekszik majd jobban vigyázni.


Aranyosi Péter az országszerte, majd a televízióban is nagy sikerrel bemutatott "Négybetűs szavak" című önálló estjén felbuzdulva készítette el az új önálló estjét, a „Borsodi homályos”-t, amelyet a vasvári közönségnek is bemutat március 28-án, csütörtökön 19.00-kor a Nagy Gáspár Kulturális Központban. Új produkciója a "Provinciákról" érkezett „Borsodiember” története, ahol inkább a barátok és cimborák sztorijai fognak dominálni. Homályosan, hiszen az alkohol és tudatmódosító társai alakították a történeteket. Visszatérnek a színpadra a régi jó "miskolci arcok": Ferkóék, Sityuék és természetesen Béla, akinek a kedvenc söre a rekeszes!

Aranyosi Péter humorista elérhetősége

Aranyosi Péter: Borsodi homályos

Vasvár, Nagy Gáspár Kulturális Központ

2019. március 28, csütörtök, 19.00

A humorest időtartama kb. 2X50 perc, 1 szünettel

 

Jegyvásárlás: Kovács Ildikónál, de a megszokottól eltérően a belépőjegyek csak meghatározott időpontokban vehetők át a Nagy Gáspár Kulturális Központban: március 20-án (szerdán) és március 27-én (szerdán) 16.15-18.00-ig, valamint az előadás napján (ha még marad!) a helyszínen 17.30-tól! Aki biztosan szeretne magának jegyet, írjon e-mailt a [email protected] címre! 


Aranyosi Péter népszerűségére jellemző, hogy a március 28-i műsorának beharangozó videóját egy hét alatt több, mint 3500 ember nézte meg a legnagyobb közösségi portálon.


A humorestet szervező ComMedias Egyesület köszöni a Vasvári Újság februári számában közölt felhívására küldött véleményeket, javaslatokat. Az egyesületnek felajánlott segítségeket ezúton is köszönjük!

Várjuk majd az adó egy százalékos felajánlásokat a ComMedias Egyesület következő adóazonosító számára: 18894116-1-18
Megígérhetjük: minél több a felajánlás, annál több nevetés, humor és vidámság lesz Vasváron!


A ComMedias Egyesület nevében szeretettel várjuk a nézőket és hálásan köszönjük a segítséget a Castrum Ferreum Kft-nek, a Nagy Gáspár Kulturális Központnak, Kaczor Zsolt Mihálynak, Vasvár Város Önkormányzatának és természetesen a város humorszerető lakóinak!

 

Aranyosi Péter önálló műsor megrendelés

Aranyosi Péter elérhetősége

Aranyosi Péter megrendelése céges rendezvényekre, esetleg privát rendezvényre ide klikkelve a legegyszerűbb:

Stand Up Comedy fellépők megrendelése

vagy itt:

Stand Up Comedy humoristák

Ingyenes, gyors árajánlat Aranyosi Péter vagy más humoristák műsorára! 

Gyerekműsor rendezvényre

Zenés, interaktív gyerekműsorok, bűvészműsorok a Gyerekműsor menüpontban! 

 

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2021. ápr. 19.

Mogács Dániel elérhetősége

Mogács Dániel elérhetősége kapcsán többen kerestek már bennünket, ezért leírtuk a stand up comedy humorista előadót érintő legfontosabb tudnivalókat - és még az életrajzát is elolvashatod! 

Reflektorfény