Birkás Pálinkafesztivál 2015 program

 

Birkás Pálinkafesztivál 2015

Birkás Pálinkafesztivál Győrvár

 

A Birkás Pálinkafesztivál 2015-ben ötödik alkalommal és mindenki számára szórakoztató program-kavalkáddal várja Győrváron a szórakozni vágyókat. A Birkás Pálinkafesztivál időpontja 2015 július 11, szombat.

 

Birkás Pálinkafesztivál program 2015


12:00 Fesztivál megnyitó

12:10 Béri Balogh Ádám Általános Iskola műsora

13:00 Az Orfeum Vándorszínpad Operett műsora

Fellépők: Oszvald Marika, Bálint Csaba

14:00 Irigy Hónaljmirigy

15:20 Fővédnöki köszöntő

15:30 Magyar Pálinka Lovagrend és az Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusának felvonulása

16:00 Pálinkaverseny Eredményhirdetése

17:00 Karak

19:00 Belmondo

21:00 R-GO

23:00 Unikum buli

Birkás Pálinkafesztivál 2015 program Győrvár

 

Amíg a győrvári Birkás Pálinkafesztivál programja nem volt nyilvános, csak úgy utaltam az egyik fellépőre, hogy lesznek ugyan gidák, de nem lehet őket megsimogatni! :-) Igen, az R-GO-ra gondoltam. :-)

Ha már vidámság, az Irigy Hónaljmirigy (vagy legalább is annak 50 százaléka, mert így szokták) melegíti a fesztiválozókat 14.00-tól!

 

Stand Up Comedy fellépők

Megrendelés:

Stand Up Comedy fellépők


Birkás Pálinkafesztivál 2015

A tavalyi program:


Birkás pálinkafesztivál 2014 program

 

Birkás Pálinkafesztivál 2014 program

 

A Birkás Pálinkafesztivál program-kavalkádja idén is több ezer látogatót vár Győrvárra. A fesztivál látogatói megismerkedhetnek a Birkás pálinkákkal, a Vasi Hegyhát és a Göcsej ízeivel, termékeivel. Az egész napos vásári forgatag, gyermek játszóház, színpadi produkciók, koncertek, valamint hajnalig tartó bál várja az érdeklődőket. A programot a Pálinka Lovagrend felvonulása színesíti.

Pálinkafőzés

avagy mire figyeljünk házi pálinka készítése közben

– készült a III. Birkás Pálinkafesztivál (2013) tiszteletére

 

Birkás pálinkafesztivál

A pálinkát főzzük jó magyar gyümölcsből – meg minden másból, amitől jobb lesz a cefre.

Az alapanyag, vagyis a gyümölcsök összegyűjtése közben a termőterülettől tartsuk távol a nemzetközi lekvár-maffia mindenre elszánt ügynökeit, vagyis a fejkendős nagymamákat.

Mielőtt a kiskertünkben gyümölcsöt szednénk, feltétlenül igyunk meg néhány decit a tavalyi pálinkából, mert pálinkagőzös leheletünk távol tartja a kellemetlen rovarokat és asszonyokat.

Vigyázzunk, a gyümölcsszedéskor a védőitalként elfogyasztott tavalyi pálinka és a tűző nap hatására a következő hallucinogén kényszerképzetek léphetnek fel:

- Ellenállhatatlan vágy szexuális kapcsolat létesítésére szomszédasszonyunkkal – akihez minden más esetben még vegyvédelmi ruhában sem nyúlnánk hozzá

- Sláger Tibó életművének artikulálatlan éneklése – ettől súlyosan depressziós lehet a kutyánk

 

Legyünk óvatosak, mert önbizalmunk erősödésével egyenesen arányosan nő a Simson motorkerékpárral bemutatott akrobatikus mutatványok után kórházban töltött napok száma.

Bármennyit is iszunk, sose szedjünk földön fekve gyümölcsöt, mert kiszolgáltatottak leszünk a fűkaszás közmunkásokkal szemben, ráadásul a kapirgáló tyúkok is pofán-foshatnak.

A gyümölcsfáról soha ne verjük le bottal a gyümölcsöket, mert 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okozhatunk segítőinknek.

A pálinka alapanyagának begyűjtéséhez mindig vegyük igénybe egy férfi családtag segítségét – mert ha szerencsénk van, ő nem lesz annyira részeg, mint mi, és haza tud tolni bennünket talicskával.

A pálinkát fogyasszuk mindig kulturáltan! Lassan kortyolva, élvezettel igyuk – ha nem megy, gyakoroljunk egész este!

Ha mégsem voltunk elég elővigyázatosak és fejkendős öregasszonyok lekvárt főztek a cefrének-valóból, ne keseredjünk el, mert a lekvárból is lehet pálinkát főzni!

Felebarátod házastársát és pálinkáját sose kívánd. Ott a tiéd!

 

A pálinkafogyasztás után mellékhatásként a következő tünetek léphetnek fel:

 

dalolászás (Részegen ki visz majd haza), világmegváltó gondolatok közkinccsé tétele (na…, dikmá… azta…) és váratlan mozgásszínházi bemutatók (hukk… valaki vegye már le rólam a biciklit…)

 

És a legfontosabb: pálinkakóstolás közben legyünk óvatosak a szerelmi vallomásokkal, mert mellékhatásként sodrófával történő fejbevágás léphet fel házisárkányunk jóvoltából.

 

Pálinkafőzés közben a konfliktusok elsimítására kés, szúró vagy vágóeszköz, láncfűrész használata tilos és felesleges! Súlyos veszekedés esetén vitapartnerünket kínáljuk meg egy rosszul sikerült főzetből, az majd elintézi a kis genyát.

Az Élelmiszeripari Törvény előírásai szerint az üveg címkéjére mindig írjuk rá, hogy „pálinka” – nyomokban szilvát, barackot, körtét, svájci sapkát, permetezőt, gumicsizmát tartalmaz.

Ha a frissen lefőzött pálinkát minőségbiztosítási ellenőrzésnek vetjük alá, másnap reggel ne nézzünk tükörbe és kerüljük az összerondított wc miatt artikulálatlanul kiabáló feleségünket.

Birkás Pálinkafesztivál 2016

Ajánlatkérés

Név *
Megszólítás - válassz az alábbi lehetőségekből
Telefon *
Email cím *
Igényelt produkció - válassz az alábbi lehetőségekből

Rendezvény dátuma / a fellépés kezdési időpontja

Rendezvény jellege (céges/falunap/magán stb.)
Pontos helyszín, színpadi körülmények
Egyéb információk (preferált fellépők, további információk az árajánlathoz)

Aktuális

2021. ápr. 19.

Mogács Dániel elérhetősége

Mogács Dániel elérhetősége kapcsán többen kerestek már bennünket, ezért leírtuk a stand up comedy humorista előadót érintő legfontosabb tudnivalókat - és még az életrajzát is elolvashatod! 

Reflektorfény